Ramazan Ramazanda sizin de uyku düzeniniz bozuldu mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Ramazanda nasıl uyku düzeni sağlanır 🙄Görsel tam beni ifade ediyor 🤓 Ramazanda sizin de uyku düzeniniz bozuldu mu? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Onuradr Takip Et Master Yaş: 36 , eic 42% +1 yıl Benim normalde uyku düzenim sıkıntılı Ramazan’da tamamile bozuluyor geçen sene iki ay gece yatamadım sıkıntı bana 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nolacak bu halimiz Yorumla Onuradr +1 yıl Tesbih alalım birbirimize sabır çekmek için Yorumla
_Elyise Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Sorma ya 😱 allahtan bu hafta izinliyim ama çok uykusuz kalıyor insan 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bol bol uyursun artık dshjd Yorumla
dördüncühenri Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Bir hafta kaldı zaten ya, düzelir çabucak. Acilen düzeltmen gerekiyorsa da tavsiye veririm. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Acilen düzenlesi gerekiyor 😀 Yorumla
Süpürgesizcadı14 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Zaten bozuktu hepten bozuldu. 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Dobarlan dkkf Yorumla Süpürgesizcadı14 +1 yıl Yaaa çok teşekkür ederim 😊 düzelicez inşallah şu olaylar bir bitsin 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Hangi olay bu 🤔 Yorumla Süpürgesizcadı14 +1 yıl Şaka yapıyorum kız 🤣 Şarkı sözü bu 😊 Yorumla Soran +1 yıl Ayhh 🤦Hiç dikkat etmedim 😂 Yorumla Süpürgesizcadı14 +1 yıl Şarki sizi değil pardon internette viral olan bir video idi 😊 Yorumla
saturnlina Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Ramazandan önce bozuktu ya :D 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tamir edelim 😄 Yorumla
coollboyy__ Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Çok kötü şekilde hemde 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Bende ayni Yorumla coollboyy__ +1 yıl Bilmiyorum nasıl toparlanır Yorumla Soran +1 yıl Gece erken uyuyup sabah erken kalkarak djdj Yorumla coollboyy__ +1 yıl Mantıklı ☺️ Bayağı yaratıcı çözümlerin var merak ettim daha neler var acaba ☺️ Yorumla Soran +1 yıl Neler nelr sbbxjs Yorumla coollboyy__ +1 yıl Ee gösterirsin gelmek istersen ☺️ Yorumla
asaza0 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Evet sabah yatiyorum aksama dogru kalkiyorum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aynı ben sjdja Yorumla
zeyyolliiçeee Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 52% +1 yıl Uyku düzenim hep bozuktu🤦🏻♀️ 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bişey fark etmiyor yanı senin için 😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 5 de uyuyup 7 de kalkıyom 0 3 Yorumla Soran +1 yıl İki saat mı sadece Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet kötü dimi Yorumla Soran +1 yıl Baya kötü Yorumla
Yecüc_Mecüc_7979 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Bozuldu 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bozulmazsa şaşarım djjd Yorumla
Anatidaephobia Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Hayır 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Güzelmiş Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Benim normalde uyku düzenim sıkıntılı Ramazan’da tamamile bozuluyor geçen sene iki ay gece yatamadım sıkıntı bana
Nolacak bu halimiz
Tesbih alalım birbirimize sabır çekmek için
Sorma ya 😱 allahtan bu hafta izinliyim ama çok uykusuz kalıyor insan
Bol bol uyursun artık dshjd
Bir hafta kaldı zaten ya, düzelir çabucak. Acilen düzeltmen gerekiyorsa da tavsiye veririm.
Acilen düzenlesi gerekiyor 😀
Zaten bozuktu hepten bozuldu.
Dobarlan dkkf
Yaaa çok teşekkür ederim 😊 düzelicez inşallah şu olaylar bir bitsin 🤣
Hangi olay bu 🤔
Şaka yapıyorum kız 🤣 Şarkı sözü bu 😊
Ayhh 🤦
Hiç dikkat etmedim 😂
Şarki sizi değil pardon internette viral olan bir video idi 😊
Ramazandan önce bozuktu ya :D
Tamir edelim 😄
Çok kötü şekilde hemde