• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Güzellik & Bakım

Feminist kadınlar ağda yapmayı neden reddeder?

birsuskuncicek
birsuskuncicek Takip Et
FenomenMentor Yaş: 29
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
36
Yapay Zekaya Sor
Feminist olanlar tüy almaya neden karşılar?
Güncellemeler
+1 yıl
Guncel
Kadın Soruları Ağda Soruları Tüy Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
9 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Perikızı__
    Perikızı__ Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

Lazere gidiyorum ama aslında ben de saçma buluyorum. Erkekler, mutlu mesut kıllarıyla rahat rahat gezerken devamlı ağda yaptırıp kendimize acı vermek bence mazoşiştlikten başka bir şey değil. Toplumun dayatması olmasa ben de rahat rahat gezebilirdim.

Kadın dediğin sakalı olmaz, kadın dediğinin bıyığı olmaz, kadın dediğinin koltuk altlarında ve bacaklarında kıl olmaz. Hep kadınlar hep kadınlar... Sonra da erkekler söyleniyorlar bir ton para gidiyor kuaföre diye. Ağdanın da bir yönü var. Yanlış çeksen vücut morarır. Haberi yok. Anca konuşuyorlar. Para gidiyormuş. 😂Bu para oraya gitmesin, buraya gitmesin. Bu para acaba nereye gidecek? İşlerine geldiğinde ama "Ben, bakımlı kadın istiyorum. Bu bizim Bakkal Hüseyin'e benzedi iyice." demeyi iyi bilirler. Bedava hiçbir şey olmuyor. Bunu kabul etmezler ama. Çünkü işlerine gelmez.

İşte bunlar yüzünden karşıyım. Gitsinler kendileri de alsınlar bacak kıllarını, koltuk altlarını da sonra gelip konuşsunlar.

3
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• eleocharis
    eleocharis Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Kol bacak bıyık kaç tarzı yerler opsiyonel. İsteyen alır isteyen almaz. Dayatılan güzellik algısını protesto etmek için yapılıyo. Ama bağzı bölgelerin kılları tamamen alınmasa da belirli aralıklarla kısaltılmalı. Hijyenle alakalı, güzellik algısıyla değil.

0
    0 Yorumla
  • BenimHepUmudumVar
    BenimHepUmudumVar Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 69%
    +1 yıl

Bunlar feminizmi sulandırmak isteyenlerin yaptığı algı oyunlarıdır. Bu oyunlara gelmeyelim. Feministler kadınlara yapılan haksızlıkları biz black pillciler de erkeklere yapılan haksızlıkları reddedip toplumu haksızlıkların olmadığı adil bir düzene doğru geliştirme çabasındayız. Feministler biz black pillcilerden nefret etseler bile onları bıyık kıl tüy üzerinden ötekileştirmeyelim. 😊

1
    0 Yorumla
  • YarabantlıRakıŞisesi
    YarabantlıRakıŞisesi Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 99%
    +1 yıl

Feminizm: Kadın ve erkek haklarının eşit olması için, kadınların verdiği mücadele. Özetle kadın hakkı savunucusu olmaktır. Bıyık bırakmak feminizm değil başka bir şey. İnsanlar bilmediği kavramların ardına sığınıp, gösteriş yapınca mantıksız oluyor. Dışarıda bir sürü hakkını savunamayan kadın var, bıyık bırakana kadar gidip onlara sahip çıksınlar.

2
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

37

Cevap

33

Cevap

• Redamancy-4
    Redamancy-4 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 22
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 626 cevap paylaştı.

Saçma bir şey bence herkes kendini temizlemeli.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Erkekler o pis kıllı gobeklerini kaşıya kaşıya evi magara niyetine kullanırken biz kadınlar agdasindan o kaynar ütü etkisi veren lazerine kadar türlü eziyetler çekiyoruz buna ragmende aldatilabiliyoruz ya haram zıkkım olsun hiç bişeyi hak etmiyorsunuz sizler 😂 yükseldim yine bırakın kızlar

0
    7 Yorumla
    • ardakayaa
      ardakayaa
      +1 yıl

sizde de suç var hep kendinizden büyük erkeklerle birlikte oluyosunuz bi de kekolarla

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Yoo ne alaka? Erkek genetik olarak kıllıdır yaşıtımda olsa kıllı olacsktır

Yorumla
    • ardakayaa
      ardakayaa
      +1 yıl

Evet genetik olarak killidir ama bu kişiden kişiye değişir ve genç kişiler genelde daha temiz olurlar ondan dolayı dedim mesela ben kıllı kıllı duramam hiç midem bulanır o yüzden kollarimi bacaklarimi falan hep alırım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Açıkçası agda yapan erkeklede olamam o ne öyle beraber agdaya gidelim bari sjsj oylede istemem ama o da kadını anlayacak işte can candır herkesin canı acır erkekteki konforu bizde isteriz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bide genç erkekler diyorsunda herkes yaşına uygunla olmalı. Mesela benim 30 yaşım var 20 yaşında erkekle olamayacagima gore 30-40 arası olacak o da illaki kıllı olacak yapacak bisey yok sjsj

Yorumla
    • ardakayaa
      ardakayaa
      +1 yıl

Ağda yapanla da olmam diyon ne diye pis kıllı diyon kafa iyi mi senin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Benden yumurta gibi olmamı taleb etmesin bende onun pis gobegine laf etmeyeyim shjs yok o ayı olacak bendende maşalık bekleyecekse saydırırım. Karşılıklı anlayacağın

Yorumla
  • ÜyeOldum34
    ÜyeOldum34 Takip Et
    Bilge Yaş: 33 , eic 98%
    +1 yıl

Ağdayı geçtim Allah düşmanıma feiminst kadınla karşılaştırmasın.. Erkek olmayı amaçlıyorlar.. Ben özgürüm bana karışamazsın ben yaparım ben ederim herşeyi ben bilirim.. Ben en iyisiyim.. Mutsuzlar ve çevrelerine de o zehri saçıyorlar..

1
    39 Yorumla
    • zakkum25
      zakkum25
      +1 yıl

Ben özgürüm, ben yaparım, ben bilirim demek ne zamandan erkeklik oluyormuş? Özgürlük sadece erkege mahsus bisey mi anlamdım?

Yorumla
    • Mizantropçukulata
      Mizantropçukulata
      +1 yıl

Sen feminizmi çook yanlış anlamışsın toplumdaki adaletsizliği düzeltip, olanakları herkes için eşitlemeye, çifte standartları kaldırmaya feminizm denir kafandakiyle gerçekler çok daha farklı

Yorumla
    • DreamGhosters
      DreamGhosters
      +1 yıl

Aynen öyle bu feministlerle ciddi ilişki yaşanmaz 🤣

Yorumla
    • ÜyeOldum34
      ÜyeOldum34
      +1 yıl

Yine topa tutuldum femist kadın çok bilmiş kadındır.. Oda başa bela getirir.. Allah yardım etsin öyle kadınla olan erkeklere

Yorumla
    • zakkum25
      zakkum25
      +1 yıl

O kadar altı boş kusmuk bir konuşma ki kendime saygımdan dolayı uzatmayacam.

Yorumla
    • ÜyeOldum34
      ÜyeOldum34
      +1 yıl

@zakkum25 Bu zihniyette devam edin siz.. Asıl ben kendimi bozmam feministler için.. Şimdi yaptığımı yaparım kaçarım onlardan her zaman.. Hadi by

Yorumla
    • DreamGhosters
      DreamGhosters
      +1 yıl

İNŞALLAH. Bunlar başa bela. Diğer tarafta Dünyaya bilet kesilirken bunlar hangi cinsiyeti alacaklarına karar verememişler 🤣 çocuklarıda hiç sevmiyorlar heleki erkek çocuklardan nefret ediyorlar

Yorumla
    • ÜyeOldum34
      ÜyeOldum34
      +1 yıl

@DreamGhosters Kendilerini sevmiyorlar.. Anarjistler herşeye karşılar çok bilmişler ukalalar uyumsuzlar ayrı bir dünyadan gelmiş gibiler

Yorumla
    • DreamGhosters
      DreamGhosters
      +1 yıl

Netflix gibi nereden fonlandığı malum şirketlerin feminist kahraman kadın dizileriyle filmleriyle hayal kuruyorlar başkada bir işe yaramazlar 🤣

Yorumla
    • zakkum25
      zakkum25
      +1 yıl

Bu yorumlarinizi aninda şikayet ediyorum devam edin kuyruk acınızı çıkarmaya

Yorumla
    • ÜyeOldum34
      ÜyeOldum34
      +1 yıl

@zakkum25 edebilirsin bak biz kötü bişey demedik.. Zoruna gitti demek ki burada bile sorun çıkarıyorsun..

Yorumla
    • DreamGhosters
      DreamGhosters
      +1 yıl

@ÜyeOldum34 Aşşağılık kompleksi yaşıyorlar, takma kafana bu işe yaramazları asla sağlam bir ilişki kurup mutlu olamazlar 😎

Yorumla
    • ÜyeOldum34
      ÜyeOldum34
      +1 yıl

@DreamGhosters Yok niye takayim etrafa mutsuzlukarını saçmaya devam etsinler.. Daha sanal ortadamda erkeğe tahmülleri yok.. Gerçek hayatta düşemiyorum

Yorumla
    • DreamGhosters
      DreamGhosters
      +1 yıl

Birde bütün bayanları sevgililerinden eşlerinden ayırmak gibi, virüs misali görevleri vardır. Erkekler bunları kabul etmediğinden hırslanıp ilişki dağıtma görevi üstleniyorlar. Bir kaçtanede alkışçı meriç buldular mı tamamdır. 🤣 Toplasan hepsi bir hücre çekirdeği bile yapmıyorlar

Yorumla
    • ÜyeOldum34
      ÜyeOldum34
      +1 yıl

@DreamGhosters aynen eşimden sevgilimden uzak tutarım ben.. Erkek düşmanılar resmen istedikleri erkekte kadın gibi olacak.. Pohlayacak sürekli aşkım canım cicim hep kendileri haklı olacak

Yorumla
    • zakkum25
      zakkum25
      +1 yıl

Hah işte kuyruk acinizi boyle itiraf edersiniz😂😂😂 bide aşşaglık kompleksinden bahsetmiş aslan parcasi ulan saydiran sensin yanik yanik aglayan sensin bi kenardan gecte bak aşaglik komeksi kimde gorunuyor 😂😂😂 cevabi bile hak etmiyorsunuzda işte neyse

Yorumla
    • ÜyeOldum34
      ÜyeOldum34
      +1 yıl

@zakkum25 @dreamghosters Sen buna cevabı ver bro ben bu kızla tartışırsam çıldırırım feminste bak ya.. Erkek düşmanı burada bile deli eder.. Gerçek hayatta düşünemiyorum..

Yorumla
    • zakkum25
      zakkum25
      +1 yıl

Bem erkeklere düşmanlik edecek tek yorum yazmadim. Algilarin acik mi senin? Ama sen ve o iki saattir sokak teyzeleri gibi saydinizda saydiniz. Bi stop edin ve yabanci biri olarak kenardna okuyun umarim bu sefer algilarsiniz. Kusacam orta yere siz devam edin afiyet olsun...

Yorumla
    • DreamGhosters
      DreamGhosters
      +1 yıl

Ben ona çoktan cevabı verdim 🤣 bende engelli , işe yaramaz topluma ayak uyduramamış fonlu feministin teki 🤣 Ayak uyduramağıdı toplumu yıkmaya çalışan niteliksizin teki, kendi hıncında boğulup duruyor

Yorumla
    • zakkum25
      zakkum25
      +1 yıl

Sen mi bende engellisin ben mi sende acaba? 😂 gecen hafta ben engelledim ya seni saksida calismiyor ama işte "erkeklik gururu" he sen beni engelledin paşam he bir oh cek kazandin 😂

Yorumla
    • ÜyeOldum34
      ÜyeOldum34
      +1 yıl

@zakkum25 Benimki açıkta senin ki kapalı heralde.. Baksana yoruma dahi tahmül seviyen yok.. Hemen şikayet edecem çocuk gibi.. Sanki hakaret ettik, Sarkıntılık ettik ya da kötü bir söz söyledik.. Bu kadar düşman olma erkeklere.. Size bir laf dense hemen yaygara çıkarırsınız

Yorumla
    • zakkum25
      zakkum25
      +1 yıl

Ne erkekligimiz ne kadinligimiz onemli degil insan evladi olmak onemli anliyor musun? Ben erkeklere dusman degilim ama senin şu lafin varyaa karşılaştırmasın.. (Erkek olmayı amaçlıyorlar.. Ben Özgürüm bana karişamazsin ben yaparim..) bu ne demek oluyor bir algilarini ac tekrar oku bakalim. Kadin ben ozgurum diyince erkek olmak iddiasinami girmiş oluyor? Ne demek bu? Erkek ozgur olacak kadin olanamyacak olmak istediginde erkek olmak istiyor demek oyle mi?

Yorumla
    • zakkum25
      zakkum25
      +1 yıl

Allahtan kötü bisey demenissin. Resmen kadın ozgur olamaz birseyi yapamaz hic birseyi bilemez ha bunlari yapar ve isterse erkek olmak istiyor demissin. Igrenc bir mevzu gercekten utanc duyuyorum yerine

Yorumla
    • ÜyeOldum34
      ÜyeOldum34
      +1 yıl

@zakkum25 tabiki öyle…Erkeğe muhalif kadın söz dinlemeyen kadın öyledir.. Babasına annesine bile isyan ederler.. Düşünemiyorum öyle birinin eşine ya da sevgilisine neler edeceğini.. Sen karışmazsın ben istediğimi giyerim özgürüm.. Zaten bir defa kafa yapılarında sen ben var ayrımcılık direk var.. Ben daha biz diyen feminist düşünceli kadın tanımadım şimdiye kadar.. Erkekte özgür değildir yeri geldiği zamanlarda ama kadınla erkek eşit değildir

Yorumla
    • zakkum25
      zakkum25
      +1 yıl

Abi sen tutunamazsin burada ya valal senin yerin arabistan nebilim Afganistan en olmadık iran falan. Ben senin seviyene inemem bu kadar indim kendime kızıyorum zaten. Ne düşünürsen düşün sen neysen düşündüğünde odur. Iki saattir burada yok kadınlar bizden nefret ediyor yok şöyleler yok böyleler diye ciğeri mundarladinizda mundarladiniz. Ama kadının ağzından size tek laf cikmadi. Iste cinsiyet degil seviye ve insan evladı olmak önemlidir gerisi sende. Hadi bye.

Yorumla
    • ÜyeOldum34
      ÜyeOldum34
      +1 yıl

@zakkum25 Sende hollandaya git seversiniz yumuşak erkeği.. Hadi sana da by

Yorumla
    • DreamGhosters
      DreamGhosters
      +1 yıl

Ne yazdığını görmüyorum çünkü aylar önce engelledim ama belliki bunu baya bir ezdinki viyaklayıp duruyor 🤣

Yorumla
    • zakkum25
      zakkum25
      +1 yıl

Aylar once engelledin demek 😂😂😂 yemin ederim şu an yerle bir ediyorsun kendini yapma yazik etme kendine 😂 gecem hafta kavga ettik ben seni engelledim ne ayı ne sen beni engellemesi? Öffff git egonu şişir ya sönük

Yorumla
    • DreamGhosters
      DreamGhosters
      +1 yıl

Aynen bunları toplayıp nonoşlar ülkesi hollandaya izlandaya irlandaya felan göndermek lazım, zaten bu malların hepsi bir konteyner gemisine sığarlar. Çok ses çıkarmakla, Çok sayıda olanları devre dışı bırakabileceklerini zannediyorlar.

Yorumla
    • zakkum25
      zakkum25
      +1 yıl

Senden iyisi olamaz hollandada kendine haksizlik etme 😂

Yorumla
    • ÜyeOldum34
      ÜyeOldum34
      +1 yıl

@zakkum25 İthal etmişsiz ya seni yeter heralde🫡

Yorumla
    • zakkum25
      zakkum25
      +1 yıl

Ya he he teker şişiren alet anca işinizi cozer sizin burada şişiremezsiniz sabaha kadar yiyin valla şişiremezsiniz. Ben baskasina yorum yapancada atlama senle konuyu kapattik yallah

Yorumla
    • DreamGhosters
      DreamGhosters
      +1 yıl

Aynen çoğu zaten ithal mallar, biraz araştır aslı başka yerden çıkar, bu ülkeye nüfus projeksiyonu misyonları için aile birliğini baltalasınlar diye gönderilen maaşlı tipler bunlar, kendi ülkelerinde bile işe yaramaz görüldükleri için buraya göndermişler

Yorumla
    • zakkum25
      zakkum25
      +1 yıl

Aynen knk ameriganin oyunları hepsi 😂 ah bu zeka komedisi öldurecek beni🤣 bence kendi iyiliginiz açisindan susun zira battikca batiyorsunuz

Yorumla
    • ÜyeOldum34
      ÜyeOldum34
      +1 yıl

@zakkum25 Femist erkek düşmanı.. Deli ettin şu an beni.. Ben daha fazla uzatmayacam sen iyisin haklsın bir numarasın harikasın en güzelisin.. Al mutlu ol pohladım seni..

Yorumla
    • DreamGhosters
      DreamGhosters
      +1 yıl

Zaten maaşlı aile düşmanı misyoner olmassa Maskülen bir Erkeğin görüşünün altına sürekli yazıp yazıp durmaz 🤣

Yorumla
    • zakkum25
      zakkum25
      +1 yıl

Senin boş pohpohunu kim napsın be? benim senin pohpohuna ihtiyacim mi var 😂 daha kendi egonu besleyeniyorsun ki Allah aşkına al ben sana vereyim. Aslansın kralsın uuuu erkek yiaaa 😂😂

Yorumla
    • ÜyeOldum34
      ÜyeOldum34
      +1 yıl

@zakkum25 Allahım sen böylelerinde koru bizleri

Yorumla
    • zakkum25
      zakkum25
      +1 yıl

Amin amin 🤲

Yorumla
  • -Afroditimsi
    -Afroditimsi Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl

Ne alakaaaaa? Feministliği her halta karıştranlara başka etiket bulsunlar saçmalığın dik alası. Bizim lisede de kadın hocalar almazdı feminist aslaa değillerdi kıllı gezmeyi seviyorlar demek

1
    0 Yorumla
  • Onrckmk
    Onrckmk Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 96%
    +1 yıl

Erkekler size benzemeli siz onlara değil lan bunlar olayı çok yanlış yerden almışlar ya. Soyle örnek vereyim yıkamayan birine yikanmayarak tepki gösterilmez

0
    0 Yorumla
  • fırtınalarxd
    fırtınalarxd Takip Et
    Xper 3 Yaş: 23
    +1 yıl

Apt**al çünkü. Kadın ve erkek hormon dengesini biliyor mu kadın?
    Biyoloji mesela? Tam tersi kadın kıllarını almalı ki, tabiatına aykırı olmasın. Dikkat edin polikistik over sendromu olan kadınlarda hormon bozukluğu olduğu için kıllanırlar tıpta bile buna "erkek tipi kıllanma, erkek tipi saç dökülmesi" falan derler.

0
    0 Yorumla
  • DreamGhosters
    DreamGhosters Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 98%
    +1 yıl

Bunlar zaten normal bir şey yapmazlarki 🤣 Filtre kadar sığ hayatları var Bir Erkek bir şey desinde zıttını yapalım kafasındalar, başka bir hayat vizyon ve misyonları yok 🤣

0
    0 Yorumla
  • Sefo_sefo
    Sefo_sefo Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 95%
    +1 yıl

Feminizmin kadınlara zarar verdiğini düşünüyorum. Lütfen yorum yapmadan önce derinlemesine düşünün

1
    0 Yorumla
  • sierravista
    sierravista Takip Et
    Master Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

Ben şu feministler kadar saçmalayan bir toplum görmedim

2
    0 Yorumla
  • joeblack18
    joeblack18 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 43%
    +1 yıl

Karakteri de böyle bir tip olunca inan farkı kalmıyor bu durumdan.. Çok seviyorlar erkek gibi olmayı.

0
    0 Yorumla
  • Melayq
    Melayq Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 93%
    +1 yıl

Rahatlık ve özgür olmayı savundukları içindir bence. Bana göre saçma geliyor. Ben kendime yakıştırmam şu görüntüyü kendimden nefret ederdim.

0
    0 Yorumla
  • _Daphnee_
    _Daphnee_ Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 98%
    +1 yıl

Şizofren olmuş bunlar o sebepten bence sanki biz erkekler için mi alıyoruz şahsen kendimi şu şekil gezsem zerre güzel bulmam ve bu beni mutsuz eder.

0
    0 Yorumla
  • BirAnanasAldirdim
    BirAnanasAldirdim Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 59%
    +1 yıl

Bunu da ilk defa duydum 😂 insanlar yapmak istemedikleri şeyleri bir ideolojiye bağlayıp övgü almamalı ya

0
    0 Yorumla
  • avalokiteshvara
    avalokiteshvara Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39 , eic 94%
    +1 yıl

Feminizm ile erkekleşmeyi birbirine karıştırdıkları İçin. Feminizm bakımsız ve erkek gibi olmak değildir

0
    0 Yorumla
  • SsuǝɹdʞnɔnʞK
    SsuǝɹdʞnɔnʞK Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 97%
    +1 yıl

Sorduğun sorunun Feminist olmak ile bir alakası yok

1
    0 Yorumla
  • gamekindkızzzz
    gamekindkızzzz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23
    +1 yıl

Herkes istediği gibi yaşar ister alır ister almaz valla tebrik ediyorum onu ben yapamam helal olsun

0
    0 Yorumla
  • Makınelıtufek
    Makınelıtufek Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 95%
    +1 yıl

Psigolojılerı bozuk oldukları ıcın normal kafa femınist olmuyormuş

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Feminizmle alakası yok, güzellik algısını takmamak denebilir, ayrıca tüy kuşlarda olur memelilerde ona kıl denir. Kıl doğal bir şeydir ve kılı almamak pislik değildir, kılı temiz tutmak önemlidir ayrıca dağ ayısı gibi erkeklerin kadın kolunda tek kıl görünce igrenme muhabbeti benim de canımı sıkıyor.

0
    0 Yorumla
  • Feyzairmakgul20
    Feyzairmakgul20 Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 87%
    +1 yıl

Çok iğrenç duruyor, bacağı almazsa anlarım ama bıyık ve kaş, koltuk altı buralar çok önemli yerler

0
    0 Yorumla
  • MаChériе
    MаChériе Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Koyu feminist kadınlar demek istedin galiba. Bilmem, istedikleri için.

0
    0 Yorumla
  • SaygımSonlu
    SaygımSonlu Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Kıl bizim istediğimizi yaparız kafası anlaması çok zor değil

0
    0 Yorumla
  • Abdurrahman00t
    Abdurrahman00t Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 70%
    +1 yıl

İğrenç.

Mantıklı bir açılması yok. Yok "milletin dayatması" falan saçmalamışlar.

0
    0 Yorumla
  • Çapkınkurtt
    Çapkınkurtt Takip Et
    Guru Yaş: 52 , eic 58%
    +1 yıl

onlarin koltuk alti anal vajinal bolgeler orman gibi yani

0
    0 Yorumla
  • pieta5
    pieta5 Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 90%
    +1 yıl

Milletin kılından banane de göstermesinler bari ya mide bulandırıyor erkekte bile

0
    0 Yorumla
  • birumut39
    birumut39 Takip Et
    Yoda Yaş: 45 , eic 84%
    +1 yıl

Hasta lar sorunları var üst lerine gitme ayakları üstünde durup yapan güçlü kadın onlar 😀

0
    0 Yorumla
  • SalvioHexia
    SalvioHexia Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 82%
    +1 yıl

Kelimelerin kifayetsiz kaldığı o an bu an 😁😁

0
    0 Yorumla
  • Riytta
    Riytta Takip Et
    Xper 6 Yaş: 21 , eic 88%
    +1 yıl

Ya çok saçma o zaman başka yerlerini alma yolu şaşırmış bunlar

0
    0 Yorumla
  • MuscleKing_T
    MuscleKing_T Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 93%
    +1 yıl

İlla dayatmalara karşı olacağız diye de bıyık bırakılmaz ama 😩
    Aşırı itici geldi

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Böyle hormon bozukluğu olanlar kesinlikle ürememeli. Doğacak çocuklarına yazık olur çünkü ☹️

Onun haricinde, bıyık sakal kendi hallerinde dolaşmalarına ses etmez kimse ☺️

0
    0 Yorumla
  • bbb416
    bbb416 Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 97%
    +1 yıl

Çünkü onlar mallar. Erkek de kadın da tüylerini almalı. Türkiye'den feminizm çok yanlış anlaşıldı.

0
    0 Yorumla
  • aysekaptan
    aysekaptan Takip Et
    Master Yaş: 39 , eic 86%
    +1 yıl

erkeksi olmalarını kaybederler diye sanırım müge anlı tam bir feminist mesela

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Çünkü bu bir tercih degil dayatmadır ondan kabul etmiyolardır haklılar. Ama ben olaya estetik acidan baktigimda çirkin bir görüntü olduğunu düşünüyorum

0
    0 Yorumla
  • Oluştur
    Oluştur Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 74%
    +1 yıl

Aklı olmayana, neyi neden yaptığı sorulmaz yavrum

0
    0 Yorumla
  • ToplumAvcısı
    ToplumAvcısı Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 99%
    +1 yıl

Kendilerince her konuda hür olduklarını belirtmek için bu tarz saçmalıklara yöneliyorlar.

0
    0 Yorumla
  • mwnisa
    mwnisa Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23
    +1 yıl

feminizmin bıyık almama gibi bir dayatması yok ama toplum kadınların bıyıklarını almasını kadınlara zorunlu kılıyor, erkeklere böyle bi gereklilik tanımıyor. sizin kadınlarda kötü duruyor vs demenizin o kızların umrunda olduğunu da sanmıyorum

1
    0 Yorumla
  • Aranel12
    Aranel12 Takip Et
    Guru Yaş: 30
    +1 yıl

Doyumsuz oldukları için kadınlık yetmiyor. Erkek de olmak istiyorlar.

0
    0 Yorumla
  • Mizantropçukulata
    Mizantropçukulata Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

Dayatılan kalıpları protesto etmek için senin güzellik dayatman yüzünden objeleşmek istemiyorum demek... ama temizlik mevzusu farklı aynı şekilde erkekler ve kadınlar içinde bazı bölgelerin kılları alınmalı kokar yoksa

0
    0 Yorumla
  • scorpion026
    scorpion026 Takip Et
    Master Yaş: 40
    +1 yıl

feministlik bahane. işlerine gelmiyor farklılık yaratma derdindeler

0
    0 Yorumla
  • kumralbirisi
    kumralbirisi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Özgürlük adı altında saçma sapan işler işte.

1
    0 Yorumla
  • __hillsMooNn__
    __hillsMooNn__ Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 100%
    +1 yıl

😂😂😂😂😂😂😂 hiç gülesim yoktu

0
    0 Yorumla
  • qwerty24680
    qwerty24680 Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 68%
    +1 yıl

O kadar da değil beee🤢

0
    0 Yorumla
  • seyda028
    seyda028 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 98%
    +1 yıl

Kolayına geliyorsa ondan ama çirkin duruyor

0
    0 Yorumla
  • TuƝiȿș
    TuƝiȿș Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 95%
    +1 yıl

Bende feministim o zaman benimde bıyığım var

0
    0 Yorumla
  • Randombabur
    Randombabur Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 93%
    +1 yıl

Bu feministlik değil kanki yanlış bilgi

0
    0 Yorumla
  • GereksizModlar
    GereksizModlar Takip Et
    Bilge Yaş: 29 , eic 95%
    +1 yıl

oo bunlar kafayi yemis iyice

0
    0 Yorumla
  • MaşaKocaAyıı
    MaşaKocaAyıı Takip Et
    Master Yaş: 22 , eic 97%
    +1 yıl

Ben el parmaklarımı bile yapıyorum😬

0
    9 Yorumla
    • DreamGhosters
      DreamGhosters
      +1 yıl

Sana çiğ köfte ve içli köfte yaptırılır o zaman.

Yorumla
    • MaşaKocaAyıı
      MaşaKocaAyıı
      +1 yıl

Eldiven diye bişey icat edilmiş 😬

Yorumla
    • DreamGhosters
      DreamGhosters
      +1 yıl

Lateksin tadı karışıyor içine naylon gibi, sen elini yıka başla bende ekşi ayran yapayım bari 🤣

Yorumla
    • MaşaKocaAyıı
      MaşaKocaAyıı
      +1 yıl

Ben hazır alır yerim 😌

Yorumla
    • DreamGhosters
      DreamGhosters
      +1 yıl

Eskisi gibi iyi yapan yokki, önüne gelen dükkan açıyor sadece bir yerde şimdiye kadar doğru düzgün çiğköfte yedim,

Yorumla
    • MaşaKocaAyıı
      MaşaKocaAyıı
      +1 yıl

Eskiyi bilemem yenisi güzel 👍😂

Yorumla
    • DreamGhosters
      DreamGhosters
      +1 yıl

Eskiden çiğ köfte kebab gibi ana yemek sayılırdı öyle bir bozdularki aperatif konumuna düştü 😎

Yorumla
    • MaşaKocaAyıı
      MaşaKocaAyıı
      +1 yıl

Acıktım iyice bi dur ya🤣

Yorumla
    • DreamGhosters
      DreamGhosters
      +1 yıl

Birde etsiz normal çiğ köfteyi kızartıp sonra yoğurtla yemek varki offf müthiş lezzet 😏

Yorumla
  • BirÇilekokusu
    BirÇilekokusu Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 98%
    +1 yıl

Bu artık feministlik değil;bakımsızlık🤢

0
    0 Yorumla
  • XxlAYUBOĞAN
    XxlAYUBOĞAN Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 96%
    +1 yıl

Beyinleri yoktur belki hor görmeyin

0
    0 Yorumla
  • Alıcanguney
    Alıcanguney Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 88%
    +1 yıl

Hiç bilgim yok valla knk 😊😊😊

0
    0 Yorumla
  • Leading_Leader
    Leading_Leader Takip Et
    Master Yaş: 42
    +1 yıl

Çünkü normal değiller.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Feministim tuysuzgeziyorum

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

sakal bıyık kıl sevdikleri için

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

feministlikle kıllarını almamak ne alaka

0
    0 Yorumla
  • Larrylove
    Larrylove Takip Et
    Yoda Yaş: 42
    +1 yıl

Bilmiyorum ki

0
    0 Yorumla
  • Nükleerteori
    Nükleerteori Takip Et
    Mentor Yaş: 32
    +1 yıl

Onlar ne yaptıklarından bile bihaberler

0
    0 Yorumla
  • mylfe343
    mylfe343 Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 94%
    +1 yıl

mide bulandırıcı

0
    0 Yorumla
  • whereismymindamk
    whereismymindamk Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 98%
    +1 yıl

canım

0
    0 Yorumla
  • BORAN100000000
    BORAN100000000 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 21
    +1 yıl

Bu feministliğin b. ka vurmuş hali ama

0
    0 Yorumla
  • Enginn__
    Enginn__ Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 96%
    +1 yıl

Ya bi ss gt mk yaaa

0
    0 Yorumla
  • Boavistaa
    Boavistaa Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 99%
    +1 yıl

Saçma baya

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (10)
Devamını Gör(55)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Feminist kadınlar ağda yapmayı neden reddeder?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Eşitlik isteyen kadınlar bunları neden yapmıyor? 7 cevap verildi
Kadınlar buna neden karşı? 6 cevap verildi
Kadınların feminizmi destekleme? 2 cevap verildi
Feministler neden sevilmez? 21 cevap verildi
Kadınlar neden hemen engeller? 17 cevap verildi
Neden sadece kadın girişimlere destek veriliyor? 1 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Büyük konuşur musun?
  • Besiktas7834 ile neye ihtiyacınız var söyleyebilir miyiz?
  • Ya " kader" dedikleri şey sandığımız gibi değilse, bir çok şey için bahanemizde yok olurdu, insanlık nekadar tembel değil mi?
  • Sana hangi yemeği ısmarlardım söyliyim mi?
  • Manipülatif biri misiniz?
  • Aşk oyun mudur?
  • Kolera oldunuz mu?
  • Hiç churro yediniz mi?
  • Pancar salatası sever misiniz, siz nasıl tüketmeyi daha çok seviyorsunuz?
  • İnsan bazen kendinden bile yorulur mu?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨