+1 yılLazere gidiyorum ama aslında ben de saçma buluyorum. Erkekler, mutlu mesut kıllarıyla rahat rahat gezerken devamlı ağda yaptırıp kendimize acı vermek bence mazoşiştlikten başka bir şey değil. Toplumun dayatması olmasa ben de rahat rahat gezebilirdim.
Kadın dediğin sakalı olmaz, kadın dediğinin bıyığı olmaz, kadın dediğinin koltuk altlarında ve bacaklarında kıl olmaz. Hep kadınlar hep kadınlar... Sonra da erkekler söyleniyorlar bir ton para gidiyor kuaföre diye. Ağdanın da bir yönü var. Yanlış çeksen vücut morarır. Haberi yok. Anca konuşuyorlar. Para gidiyormuş. 😂Bu para oraya gitmesin, buraya gitmesin. Bu para acaba nereye gidecek? İşlerine geldiğinde ama "Ben, bakımlı kadın istiyorum. Bu bizim Bakkal Hüseyin'e benzedi iyice." demeyi iyi bilirler. Bedava hiçbir şey olmuyor. Bunu kabul etmezler ama. Çünkü işlerine gelmez.
İşte bunlar yüzünden karşıyım. Gitsinler kendileri de alsınlar bacak kıllarını, koltuk altlarını da sonra gelip konuşsunlar.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKol bacak bıyık kaç tarzı yerler opsiyonel. İsteyen alır isteyen almaz. Dayatılan güzellik algısını protesto etmek için yapılıyo. Ama bağzı bölgelerin kılları tamamen alınmasa da belirli aralıklarla kısaltılmalı. Hijyenle alakalı, güzellik algısıyla değil.
00 Yorumla
+1 yılBunlar feminizmi sulandırmak isteyenlerin yaptığı algı oyunlarıdır. Bu oyunlara gelmeyelim. Feministler kadınlara yapılan haksızlıkları biz black pillciler de erkeklere yapılan haksızlıkları reddedip toplumu haksızlıkların olmadığı adil bir düzene doğru geliştirme çabasındayız. Feministler biz black pillcilerden nefret etseler bile onları bıyık kıl tüy üzerinden ötekileştirmeyelim. 😊
10 Yorumla
+1 yılFeminizm: Kadın ve erkek haklarının eşit olması için, kadınların verdiği mücadele. Özetle kadın hakkı savunucusu olmaktır. Bıyık bırakmak feminizm değil başka bir şey. İnsanlar bilmediği kavramların ardına sığınıp, gösteriş yapınca mantıksız oluyor. Dışarıda bir sürü hakkını savunamayan kadın var, bıyık bırakana kadar gidip onlara sahip çıksınlar.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 626 cevap paylaştı.
+1 yılSaçma bir şey bence herkes kendini temizlemeli.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler o pis kıllı gobeklerini kaşıya kaşıya evi magara niyetine kullanırken biz kadınlar agdasindan o kaynar ütü etkisi veren lazerine kadar türlü eziyetler çekiyoruz buna ragmende aldatilabiliyoruz ya haram zıkkım olsun hiç bişeyi hak etmiyorsunuz sizler 😂 yükseldim yine bırakın kızlar
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYoo ne alaka? Erkek genetik olarak kıllıdır yaşıtımda olsa kıllı olacsktır
Cevap sahibi+1 yılAçıkçası agda yapan erkeklede olamam o ne öyle beraber agdaya gidelim bari sjsj oylede istemem ama o da kadını anlayacak işte can candır herkesin canı acır erkekteki konforu bizde isteriz
Cevap sahibi+1 yılBide genç erkekler diyorsunda herkes yaşına uygunla olmalı. Mesela benim 30 yaşım var 20 yaşında erkekle olamayacagima gore 30-40 arası olacak o da illaki kıllı olacak yapacak bisey yok sjsj
Cevap sahibi+1 yılBenden yumurta gibi olmamı taleb etmesin bende onun pis gobegine laf etmeyeyim shjs yok o ayı olacak bendende maşalık bekleyecekse saydırırım. Karşılıklı anlayacağın
+1 yılAğdayı geçtim Allah düşmanıma feiminst kadınla karşılaştırmasın.. Erkek olmayı amaçlıyorlar.. Ben özgürüm bana karışamazsın ben yaparım ben ederim herşeyi ben bilirim.. Ben en iyisiyim.. Mutsuzlar ve çevrelerine de o zehri saçıyorlar..
139 Yorumla- +1 yıl
Sen feminizmi çook yanlış anlamışsın toplumdaki adaletsizliği düzeltip, olanakları herkes için eşitlemeye, çifte standartları kaldırmaya feminizm denir kafandakiyle gerçekler çok daha farklı
- +1 yıl
Aynen öyle bu feministlerle ciddi ilişki yaşanmaz 🤣
- +1 yıl
Yine topa tutuldum femist kadın çok bilmiş kadındır.. Oda başa bela getirir.. Allah yardım etsin öyle kadınla olan erkeklere
- +1 yıl
- +1 yıl
İNŞALLAH. Bunlar başa bela. Diğer tarafta Dünyaya bilet kesilirken bunlar hangi cinsiyeti alacaklarına karar verememişler 🤣 çocuklarıda hiç sevmiyorlar heleki erkek çocuklardan nefret ediyorlar
- +1 yıl
@DreamGhosters Kendilerini sevmiyorlar.. Anarjistler herşeye karşılar çok bilmişler ukalalar uyumsuzlar ayrı bir dünyadan gelmiş gibiler
- +1 yıl
Netflix gibi nereden fonlandığı malum şirketlerin feminist kahraman kadın dizileriyle filmleriyle hayal kuruyorlar başkada bir işe yaramazlar 🤣
- +1 yıl
- +1 yıl
@ÜyeOldum34 Aşşağılık kompleksi yaşıyorlar, takma kafana bu işe yaramazları asla sağlam bir ilişki kurup mutlu olamazlar 😎
- +1 yıl
@DreamGhosters Yok niye takayim etrafa mutsuzlukarını saçmaya devam etsinler.. Daha sanal ortadamda erkeğe tahmülleri yok.. Gerçek hayatta düşemiyorum
- +1 yıl
Birde bütün bayanları sevgililerinden eşlerinden ayırmak gibi, virüs misali görevleri vardır. Erkekler bunları kabul etmediğinden hırslanıp ilişki dağıtma görevi üstleniyorlar. Bir kaçtanede alkışçı meriç buldular mı tamamdır. 🤣 Toplasan hepsi bir hücre çekirdeği bile yapmıyorlar
- +1 yıl
@DreamGhosters aynen eşimden sevgilimden uzak tutarım ben.. Erkek düşmanılar resmen istedikleri erkekte kadın gibi olacak.. Pohlayacak sürekli aşkım canım cicim hep kendileri haklı olacak
- +1 yıl
- +1 yıl
Ben ona çoktan cevabı verdim 🤣 bende engelli , işe yaramaz topluma ayak uyduramamış fonlu feministin teki 🤣 Ayak uyduramağıdı toplumu yıkmaya çalışan niteliksizin teki, kendi hıncında boğulup duruyor
- +1 yıl
- +1 yıl
Ne erkekligimiz ne kadinligimiz onemli degil insan evladi olmak onemli anliyor musun? Ben erkeklere dusman degilim ama senin şu lafin varyaa karşılaştırmasın.. (Erkek olmayı amaçlıyorlar.. Ben Özgürüm bana karişamazsin ben yaparim..) bu ne demek oluyor bir algilarini ac tekrar oku bakalim. Kadin ben ozgurum diyince erkek olmak iddiasinami girmiş oluyor? Ne demek bu? Erkek ozgur olacak kadin olanamyacak olmak istediginde erkek olmak istiyor demek oyle mi?
- +1 yıl
@zakkum25 tabiki öyle…Erkeğe muhalif kadın söz dinlemeyen kadın öyledir.. Babasına annesine bile isyan ederler.. Düşünemiyorum öyle birinin eşine ya da sevgilisine neler edeceğini.. Sen karışmazsın ben istediğimi giyerim özgürüm.. Zaten bir defa kafa yapılarında sen ben var ayrımcılık direk var.. Ben daha biz diyen feminist düşünceli kadın tanımadım şimdiye kadar.. Erkekte özgür değildir yeri geldiği zamanlarda ama kadınla erkek eşit değildir
- +1 yıl
Abi sen tutunamazsin burada ya valal senin yerin arabistan nebilim Afganistan en olmadık iran falan. Ben senin seviyene inemem bu kadar indim kendime kızıyorum zaten. Ne düşünürsen düşün sen neysen düşündüğünde odur. Iki saattir burada yok kadınlar bizden nefret ediyor yok şöyleler yok böyleler diye ciğeri mundarladinizda mundarladiniz. Ama kadının ağzından size tek laf cikmadi. Iste cinsiyet degil seviye ve insan evladı olmak önemlidir gerisi sende. Hadi bye.
- +1 yıl
- +1 yıl
Ne yazdığını görmüyorum çünkü aylar önce engelledim ama belliki bunu baya bir ezdinki viyaklayıp duruyor 🤣
- +1 yıl
Aynen bunları toplayıp nonoşlar ülkesi hollandaya izlandaya irlandaya felan göndermek lazım, zaten bu malların hepsi bir konteyner gemisine sığarlar. Çok ses çıkarmakla, Çok sayıda olanları devre dışı bırakabileceklerini zannediyorlar.
- +1 yıl
- +1 yıl
Aynen çoğu zaten ithal mallar, biraz araştır aslı başka yerden çıkar, bu ülkeye nüfus projeksiyonu misyonları için aile birliğini baltalasınlar diye gönderilen maaşlı tipler bunlar, kendi ülkelerinde bile işe yaramaz görüldükleri için buraya göndermişler
- +1 yıl
- +1 yıl
Zaten maaşlı aile düşmanı misyoner olmassa Maskülen bir Erkeğin görüşünün altına sürekli yazıp yazıp durmaz 🤣
- +1 yıl
+1 yılNe alakaaaaa? Feministliği her halta karıştranlara başka etiket bulsunlar saçmalığın dik alası. Bizim lisede de kadın hocalar almazdı feminist aslaa değillerdi kıllı gezmeyi seviyorlar demek
10 YorumlaErkekler size benzemeli siz onlara değil lan bunlar olayı çok yanlış yerden almışlar ya. Soyle örnek vereyim yıkamayan birine yikanmayarak tepki gösterilmez
00 Yorumla
+1 yılApt**al çünkü. Kadın ve erkek hormon dengesini biliyor mu kadın?
Biyoloji mesela? Tam tersi kadın kıllarını almalı ki, tabiatına aykırı olmasın. Dikkat edin polikistik over sendromu olan kadınlarda hormon bozukluğu olduğu için kıllanırlar tıpta bile buna "erkek tipi kıllanma, erkek tipi saç dökülmesi" falan derler.00 Yorumla
+1 yılBunlar zaten normal bir şey yapmazlarki 🤣 Filtre kadar sığ hayatları var Bir Erkek bir şey desinde zıttını yapalım kafasındalar, başka bir hayat vizyon ve misyonları yok 🤣
00 YorumlaFeminizmin kadınlara zarar verdiğini düşünüyorum. Lütfen yorum yapmadan önce derinlemesine düşünün
10 Yorumla
+1 yılBen şu feministler kadar saçmalayan bir toplum görmedim
20 Yorumla
+1 yılKarakteri de böyle bir tip olunca inan farkı kalmıyor bu durumdan.. Çok seviyorlar erkek gibi olmayı.
00 YorumlaRahatlık ve özgür olmayı savundukları içindir bence. Bana göre saçma geliyor. Ben kendime yakıştırmam şu görüntüyü kendimden nefret ederdim.
00 YorumlaŞizofren olmuş bunlar o sebepten bence sanki biz erkekler için mi alıyoruz şahsen kendimi şu şekil gezsem zerre güzel bulmam ve bu beni mutsuz eder.
00 Yorumla
+1 yılBunu da ilk defa duydum 😂 insanlar yapmak istemedikleri şeyleri bir ideolojiye bağlayıp övgü almamalı ya
00 Yorumla
+1 yılFeminizm ile erkekleşmeyi birbirine karıştırdıkları İçin. Feminizm bakımsız ve erkek gibi olmak değildir
00 Yorumla
+1 yılSorduğun sorunun Feminist olmak ile bir alakası yok
10 Yorumla
+1 yılHerkes istediği gibi yaşar ister alır ister almaz valla tebrik ediyorum onu ben yapamam helal olsun
00 Yorumla
+1 yılPsigolojılerı bozuk oldukları ıcın normal kafa femınist olmuyormuş
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılFeminizmle alakası yok, güzellik algısını takmamak denebilir, ayrıca tüy kuşlarda olur memelilerde ona kıl denir. Kıl doğal bir şeydir ve kılı almamak pislik değildir, kılı temiz tutmak önemlidir ayrıca dağ ayısı gibi erkeklerin kadın kolunda tek kıl görünce igrenme muhabbeti benim de canımı sıkıyor.
00 Yorumla
+1 yılÇok iğrenç duruyor, bacağı almazsa anlarım ama bıyık ve kaş, koltuk altı buralar çok önemli yerler
00 YorumlaKoyu feminist kadınlar demek istedin galiba. Bilmem, istedikleri için.
00 Yorumla
+1 yılKıl bizim istediğimizi yaparız kafası anlaması çok zor değil
00 Yorumla
+1 yılİğrenç.
Mantıklı bir açılması yok. Yok "milletin dayatması" falan saçmalamışlar.00 Yorumla
+1 yılonlarin koltuk alti anal vajinal bolgeler orman gibi yani
00 YorumlaMilletin kılından banane de göstermesinler bari ya mide bulandırıyor erkekte bile
00 YorumlaHasta lar sorunları var üst lerine gitme ayakları üstünde durup yapan güçlü kadın onlar 😀
00 Yorumla
+1 yılKelimelerin kifayetsiz kaldığı o an bu an 😁😁
00 YorumlaYa çok saçma o zaman başka yerlerini alma yolu şaşırmış bunlar
00 Yorumla
+1 yılİlla dayatmalara karşı olacağız diye de bıyık bırakılmaz ama 😩
Aşırı itici geldi00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle hormon bozukluğu olanlar kesinlikle ürememeli. Doğacak çocuklarına yazık olur çünkü ☹️
Onun haricinde, bıyık sakal kendi hallerinde dolaşmalarına ses etmez kimse ☺️00 YorumlaÇünkü onlar mallar. Erkek de kadın da tüylerini almalı. Türkiye'den feminizm çok yanlış anlaşıldı.
00 Yorumla
+1 yılerkeksi olmalarını kaybederler diye sanırım müge anlı tam bir feminist mesela
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇünkü bu bir tercih degil dayatmadır ondan kabul etmiyolardır haklılar. Ama ben olaya estetik acidan baktigimda çirkin bir görüntü olduğunu düşünüyorum
00 YorumlaAklı olmayana, neyi neden yaptığı sorulmaz yavrum
00 Yorumla
+1 yılKendilerince her konuda hür olduklarını belirtmek için bu tarz saçmalıklara yöneliyorlar.
00 Yorumlafeminizmin bıyık almama gibi bir dayatması yok ama toplum kadınların bıyıklarını almasını kadınlara zorunlu kılıyor, erkeklere böyle bi gereklilik tanımıyor. sizin kadınlarda kötü duruyor vs demenizin o kızların umrunda olduğunu da sanmıyorum
10 YorumlaDoyumsuz oldukları için kadınlık yetmiyor. Erkek de olmak istiyorlar.
00 Yorumla
+1 yılDayatılan kalıpları protesto etmek için senin güzellik dayatman yüzünden objeleşmek istemiyorum demek... ama temizlik mevzusu farklı aynı şekilde erkekler ve kadınlar içinde bazı bölgelerin kılları alınmalı kokar yoksa
00 Yorumla
+1 yılfeministlik bahane. işlerine gelmiyor farklılık yaratma derdindeler
00 Yorumla
+1 yılÖzgürlük adı altında saçma sapan işler işte.
10 Yorumla
+1 yıl😂😂😂😂😂😂😂 hiç gülesim yoktu
00 Yorumla
+1 yılO kadar da değil beee🤢
00 YorumlaKolayına geliyorsa ondan ama çirkin duruyor
00 YorumlaBende feministim o zaman benimde bıyığım var
00 Yorumla
+1 yılBu feministlik değil kanki yanlış bilgi
00 Yorumla
+1 yıloo bunlar kafayi yemis iyice
00 Yorumla
+1 yılBen el parmaklarımı bile yapıyorum😬
09 Yorumla- +1 yıl
Sana çiğ köfte ve içli köfte yaptırılır o zaman.
- +1 yıl
Eldiven diye bişey icat edilmiş 😬
- +1 yıl
Lateksin tadı karışıyor içine naylon gibi, sen elini yıka başla bende ekşi ayran yapayım bari 🤣
- +1 yıl
Ben hazır alır yerim 😌
- +1 yıl
Eskisi gibi iyi yapan yokki, önüne gelen dükkan açıyor sadece bir yerde şimdiye kadar doğru düzgün çiğköfte yedim,
- +1 yıl
Eskiyi bilemem yenisi güzel 👍😂
- +1 yıl
Eskiden çiğ köfte kebab gibi ana yemek sayılırdı öyle bir bozdularki aperatif konumuna düştü 😎
- +1 yıl
Acıktım iyice bi dur ya🤣
- +1 yıl
Birde etsiz normal çiğ köfteyi kızartıp sonra yoğurtla yemek varki offf müthiş lezzet 😏
+1 yılBu artık feministlik değil;bakımsızlık🤢
00 Yorumla
+1 yılBeyinleri yoktur belki hor görmeyin
00 Yorumla
+1 yılHiç bilgim yok valla knk 😊😊😊
00 Yorumla
+1 yılÇünkü normal değiller.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFeministim tuysuzgeziyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsakal bıyık kıl sevdikleri için
00 Yorumla