• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Kişilik & Karakter

Feministler neden sevilmez?

Gizli Üye
Gizli Üye
(36-45)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
bir kadının en alakasız sözünde bile feminist diye damgalamaya çalışmak neden.
sizce kötü bir şey mi?
Feministler neden sevilmez?
Sevgi Soruları Kadın Soruları Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• claur
    claur Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 78%
    +1 yıl

Feminist olmak kötü bir şey değildir. Kadın ve erkek eşittir demenin nesi kötü? Ama bazen her şeyde olduğu gibi bunu saptıranlar, abartanlar olabiliyor. Kastım üstünlük taslama, savunduğu şeyi yine savunduğu şeyin ilkelerinden çıkarak savunmak gibi şeyler. ya da hiç bilmediği şeyi savunduğunu sanarak batırmak gibi. İşine gelmeyenler de bunu görüp buradan vurmaya çalışıyor. Feminist diye damgalamak nedir ya? Sen canımsın de geç. Herkes her şeyim diyebiliyor, dedikleri şeyler mi oluyorlar yani? Bir kaçış yolu kısaca. Kafalarında çizdikleri kalıplara sokmaya çalışıyorlar insanları. Bazılarının da feministlikle alakası olmaksızın eşitliği algılamada problemleri var. Onların hiçbir şeyi takılası değil zaten. İnsanlar, insandır. Ne bu etkileme çabası. İnsan olarak yeterince itici değiliz sanki.

1
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

her şeyin abartanı oluyor evet. ağda yapamamayı özgürlük saymak gibi. sanki temizlik ve bakım sadece erkek için yapılırmış gibi. çok iç içe geçti. neyin abartı olduğuna karar verememek var o zaman. erkekler de sıkıya girdikçe bunu kullanıyorlar.

Yorumla
    • claur
      claur
      +1 yıl

Ağda yapmamak çok basit bir örnek. Kişisel bakımın bir çoğu tercihseldir. Saçıma yağ sürmek kişisel bakımdır, yapmak zorunda mıyım? Ağda yapmak özgürlüğüm olduğu kadar, yapmamak da özgürlüğümdür. Özgürlüğü bu kadar kısıtlama derim. Erkek de yapmak da olduğu kadar, yapmamakda da özgürdür. Abartmalar bunların çok dışında şeyler.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

erkeklerin en çok öne sürdükleri sebepler böyle konular. onları sıkıntıya sokan hadiseler. çiçek al ev işlerinde yardım der diye korkuyorlar. bir bakıma kendi isteklerine göre özgürlük bilinci oluşturdular. senin dediğin olması gerekeni kimseye anlatamazsın. tehditler başlar. benim özgürlüğüm evet ama o zaman seni beğenmem tarzında. maşallah bizde de kadınsal rekabete girecek çok heveslimiz var.

Yorumla
    • claur
      claur
      +1 yıl

Yahu sen beni beğenmesen ne olur? diyemiyor muyuz, diyemiyorsak sorun orada başlıyor. Özgürlüğüm, kendi inancım, kendi yolum senin beni beğenmenin yanında daha mı önemsiz? Ayrıca bana çiçek al nedir ya, neden bana çiçek al der ki bir insan bir insana? İçinden gelirse alır, ben ona çiçek alıyor muyum hem? Ayrıca ev işlerine yardım ister de ne ya, yaşadığın evin işlerini tabi ki yapacaksın. Kimse senin kölen değil. Böyle bir şeyi sorun etme hakkını onlara verenlerden ötürü oluyor bunlar işte. Evde çalışanla, yaşayanı karıştırıp koca bir düşünceyi kendi küçük dünyalarına uyurlamaya çalışıyorlar. Peh.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

aynen öyle. böyle basit şeyler için kadınlar baskılanıyor. hizmet edilecek bir hayat için kadınlar erkekler için mücade etmese saçma bir rekabetle her şeyi yarıştırmasalar daha kolay olacak. mecbur olduğu için değil içinden geldiği için bir şeyler yapmanın keyfine varacaklar. hak arama hezeyanları oluşturmayacaklar.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

san hak veriyorum. insan bir şeyi savunurken tepkisi savunduğu şeyle özdeşleşmeye başlıyor. üretimde olmak suçlama dışında bir tavır olarak yaşamına yaymak gerekli. sokaklara çıkıp eylem yapmak bir aydınlanmaya sebep olur mu. bence olmaz. daha uzun vadede bir eğitim gibi görülmeli. kavga dışında yollarla. ben istediğimi yaparım demek ortak yaşam alanını zedeleyen şeylere gebedir.

Yorumla

En İyi Cevaplar

• kardacancicek
    kardacancicek Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28
    +1 yıl

Kadın erkek eşittir bunu savunan insanlar feminist olur neden sevilmezler sorusuna gelecek olursak erkekler kendini üstün görmeyi sever ve erkeğin bir adım önde olmasından mutluludur o yüzden eşitlikten yana değildir

1
    0 Yorumla
  • Nutarge
    Nutarge Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35 , eic 57%
    +1 yıl

Kadinin ikinci sinif bir insan olarak görüldüg bir Dine ait toplumda, kadin haklarini savunuyorlar buda bazilarin isine yaramiyor.

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

keşke gerek kalmasa ne feministliğie ne anti- feministliğe.

Yorumla
  • companer0
    companer0 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 38
    +1 yıl

İçinde bir gram Feministlik barındırmayan Kadın köledir.

3
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

8

Cevap

9

Cevap

• jalee41
    jalee41 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 30%
    +1 yıl

Çünkü mal erkekler eşitliği kabul etmez mal kızlar da öyle bir kız malsa erkek bana emretsin beni hapsetsin sınırlarımı o çizsin uzaktan kumanda gibi beni yönetsin ister erkekler de kendilerini meme görünce uçan akıllarına rağmen üstün görür kısaca mallar işte

2
    0 Yorumla
  • farklıbirinsan
    farklıbirinsan Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 39%
    +1 yıl

cinseyetcilikten başka bir şey değil erkek ölsün yaşasın kadınlar öyle bir kafadalar ki takmayı takıp erkeğe kıctan pompalamaktan daha çok zevk alırlar =D biz özgürüz biz kendimizi ezdirmeyiz hani şey gibiler Ayşe diyorsun suss pis erkek hani öyle bir beyin yıkaması yaşamışlar ki =D böyle tarikat üyeleri olur ya ahmet nasılsın dokunma bana piss gaffiir der gibiler =D

2
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

nedenlerini sorgulamayı denedin mi. genelde böyle saçalarcasına savunanaların geçmişlerinde tramvaları oluyor-ki türkiye'de olup normal kalabilen kaç kişiyiz?
      sen bir erkek olarak rahatsız olmuyormusun sırf erkek olduğu için yüceltilenlere.

Yorumla
    • farklıbirinsan
      farklıbirinsan
      +1 yıl

bilmiyorum ben hiç yüceltilmedim hep eşit olarak gösterilerek büyütüldüm İstanbul'da yaşıyorum =D vede şöyle bir durum var nerdeyse sülalede ki tek erkek çocuğuyum kızlar arasında büyüdüm ben gayette eşittik okumaya başladım orta kızlar üstündü genel olarak bizden daha olgunlardı yaş ilerledikçe kızların hep daha bir ayrıcalığı oldu kızdır gitsin etsin gençtir felan ama biz erkeklere daha sert davranıldı felan bilmiyorum ben iş hayatına girdim orda da yüksek kıdemdeki erkekler bayanlara kibar ve nazik davranıyorlar kızlarda biraz yüz veriyor iş tamam işte =D yani boş yere demediler dünya kadar malın olucağına 250 gram... olsun diye

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

genel tablo böyle. umarım senin gibi erkekler kazanır bu toplum. kadının ya da erkeğin ilerisinde gerisinde hesabı olmadan beraber birey olara kyürüsünler. bir kadına bakıp vücudundan ibaret görülmesin bir erkeğe bakılıp kartvizitten ibaret görülmesin. iş hayatında başarı sadece görünüşle sınırlı kalmasın. emeğin sömürülmediği hiçbir sebep yüzünden sömürülmediği bir hayat dilerim.

Yorumla
    • farklıbirinsan
      farklıbirinsan
      +1 yıl

aynı şekilde seninde bro

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bro da cinsiyetci bir terim ama !!

Yorumla
    • farklıbirinsan
      farklıbirinsan
      +1 yıl

bayan desem =D bay olmayan anlamına geliyor
      bro desem = erkek kardeş oda el alışkanlığı
      ben sista diyim ne dersin zenciler kız kardeş olarak kullanır

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

illa bir sıfat kullanmam gerek diyorsun :)

Yorumla
    • farklıbirinsan
      farklıbirinsan
      +1 yıl

tabiki sista ;) =D =D

Yorumla
  • zıvıstan56
    zıvıstan56 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

İtici olmasinlarmi ya bide tersleyeni kim niye sevsin ki kiz dedigin terslerken bile sicak kanli olcak 😌

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

tek tip bir karakteri ölçü alınca böyle bakman doğal. ancak her kadın feminist bir yan taşır. her kadın aynı diyemiceğin gibi her feminist aynı diyemezsin.

Yorumla
    • zıvıstan56
      zıvıstan56
      +1 yıl

Dogrudur 😉👍

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Öyle karmaşık bir soru soruyorsun ki özetlemek olanaksız.

1
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

uzun tartışmaların yeri değil farkındayım. benim de pek istediğim bir şey değil laf yarışına girmek. herkes kendince sebepler buldu. en önemsili kendilerine bu soruyu sorup bazen bahane bazen açıklama buldular.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Yo yo... Tartışalım konuşalım istersen. Uzun uzun da konuşup anlatayım sana. Sadece şu an meşgulüm de ondan. Feminizm için başka bir soru sorulmuştu geçenlerde, çook uzun yazmıştım oraya. BUlmaya çalışırsan sana fikir verecektir. Feminizm konusu çok karmaşık. Özetle, feminizm, kökten sakat ve abartılmış bir akımdır. Ama biraz da haklı olarak ortaya çıkmıştır. Ama abartılmıştır. Bizim millet ve yobaz tayfa ise iyice öküzleşerek olaya hepten yanlış bakar. Kadınlarımıza ve özellikle feministlere göre bütün erkekler o. ospu çocuğudur falan. OLayın temeli ve meselesi kaybolmuş unutulmuştur ve hemen herkes dünyaya kendi penceresiyle baktığından ortaya çıkan durum tam olarak karmaşadır...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

tek tip bir savunmadan bahsedilmemeli o zaman. bazı yerlerde daha farklı çarelere ihtiyaç vardır. ortada bir sebep yokken bir şey savunmaz. erkeklerin aşağılandığı bir ideolojii kadınları aşağılayanla aynıdır. gerçek anlamda kadınların saygınlığını düşünen bir feminist bunu hoş karşılamaz. toplum kadın ve erkekle oluşur. ancak asırlardır üstünden geçilerek belirginleşmiş rolleri sokaklarda eylemler yaparak bir devrim gibi değiştiremezsin. onun yerine zaman yayılan bir bilinç olmalı. yargılayıcı değil yapıcı şeyler önemsenmeli. erkekler kadar kadınlara da feminizm anlatılmalı. bir toplum olabilmek için ayrışmak yerine birleşmeliyiz. itmek yerine anlamalıyız. dahası erkek diye ya da kadın diye değil karakteriyle yaklaşmalıyız.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Seni anladığıma emin değilim... Feminizmi savunuyor musun yoksa yeriyor musun? Bana göre feminizm, pire için yorgan yakmak. Toplum ise hemen her konuda olduğu gibi bu konuda da bilgisiz ve anladığı gibi konşuyor üzerine. Ortak bir bilinç vs. dileklerin çok güzel ama bence çok naifçe. Karşı tarafı anlamak elbette gerekli ve önemli ama içinde bulunduğumuz şartlar için olanaksız. Kendi adıma feministleri severim ama onlara hak vermem. Sevmemin nedeni, savundukları. Hak vermememin nedeni savundukları şeye sarılma sebep ve yöntemleri. Dİldoyla feminizm arasında bir bağ olmasaydı pek mutlu olurdum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

sen işte o feministlikle bakıyorsun. feminizm kadın ve erkeğin eşitliğini savunur. birlikte emek verip birlikte hayatı sırtlanmak. cinsiyetin ayrıma sebep gösterilmesi çok aşağılayıcı. burda trajik örnekleri düşünerek yazıyorum ama herkes avrupa ülkesiymişiz de bir ben geri kalmış yerde büyüyormuşum gibi yaklaşıyor. naiflik dediğin şeyi başarabildiğimizi düşün. bu sandığın kadar kolay değil. çocukların annesine anne diyemediği yerler varken dildo çok uzak bir yerde.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Seninle aynı taraftayız ama konunun ayrı noktalarına hassasiyet gösteriyoruz. Şİmdi söyleyeceklerime dikkat edersen neyi kast ettiğimi anlayacaksın sanırım: Bence kadın erkek eşit değildir. Kadın erkekten üstündür. Üreme becerisine sahip olan cinstir. Bu onu fiziksel ve duygusal olarak daha kırılgan, dah ahassas yapsa da bu zayıflık demek değildir. Güzel, zarif, çekici, değerli olan cins kadındır. Bu nedenle erkek onu yaşatmak ve mutlu etmek ve böylece genini sürdürmesine izin vermesi için hoş tutmak ve mutlu etmekle görevlidir. Bunun karşılığında istediği iki şey vardır. Kadının güzelliğini kendisinden esirgememesi ve erkeğinin, onu nhayatı için kendi hayatını bile vermeye razı olacağının farkında olarak ona saygı duyması. Bu kadar. Kadını için ölen milyarlarca erkek vardır. Yani bu esaslara göre, feminizme gerek yoktur. Bu hakları gözetmeyen birkaç gerizekalının kadınına karşı tutturduğu onursuzca tavır sebebi ile çıktı feminizm. YAni aslında yaradılışa aykırı ve gereksiz...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

evet. bir şeyi savunmak durumda kalmak ağır geliyor. bir erkeğe bakıp bütün erkekler kötülenemiceği gibi bir kadına bakıp bütün kadınları aynı etiketle etiketlememek zor değil. umarım sağduyulu karakterli kadın ve erkekler çoğalır. seni tanımak güzeldi. teşekkür ederim.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ben de... Sevgiler...

Yorumla
  • naturamix
    naturamix Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37
    +1 yıl

Bence kötü bir tarafı tutmak demek diger taragı dıslamaktır dıslanan tarafta her zaman tepki verir

1
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

güzel bir yaklaşım.

Yorumla
    • naturamix
      naturamix
      +1 yıl

:) eig alıyım pls

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

tepkisel bir yaklaşım ama samimi. hoşuma gitti. şöyle düşün kızının erkeğin daha üstün olduğunu vurgulayan bir annesi mi olacak yoksa onu geliştirip aydın biri olması için çabalayan bir annesi mi?
      bu kadar basit olmamalı sevmeyişin nedeni bence.

Yorumla
    • naturamix
      naturamix
      +1 yıl

Peki söle düşünelim gerçekten erkeğin üstün oldugundan mı bahsetmeli anne yoksa cocugunu eşitlikle kandırmalımı? Bu ülkede hatta dünyada kadınlar ve erkekler eşit degildir öyle olsaydı hala dünyayı savaşları ve bir çok seyi erkekler yönetmezdi. Ama labul edelim evde kadınlar erkekleri yönetiyor yerine göre kadın daha üstün yerine göre erkek ama esitşik yok

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ne diyorsun? savaş çıkarmak marifet mi oldu şimdi?
      eşit olduğunu söylesin demedim ki. aydın demek aydınlanmış demek. kendi kararlarını alabilen. çalışan. hakkını kadın olduğu için kaybettiren düzenden rahatsız olması demek. erkekler dışarda patron kadınlar evde. bu kadar mı. kadın erkeksiz erkek kadınsız olmaz. bu bilgiyle yaşayıp nasıl erkeklerin üstün olduğunu söylüyorsunuz. pes. ezbere eski kafalılık.. düzen böyle gelmiş böyle gitsin. kızlar cahil kalsın bize hizmet etsin. biz de dünyayı yönetelim. namussuz olurlar yoksa. ortalığa düşerler açık seçik giyinirler.

Yorumla
    • naturamix
      naturamix
      +1 yıl

Bu biraz uzun bir mevzu tartış tartış bitmez

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

özgürlük adı altında etik değerlerimiz kışkırtılıyor evet kadın özgür olmalı ama fahişeden de farkı olmalı

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

yozlaşmakla yobazlaşmak arasında çok ince bir çizgi var galiba. insan iki kere düşünmeli bir kere konuşmalı.

Yorumla
  • Juanitaa
    Juanitaa Takip Et
    Xper 2 Yaş: 45
    +1 yıl

Çünkü günümüzde "feminizm" olgusu yanlış anlaşılıyor. Feminizmin ne olduğunu bilmeyen sözde feminist çok var piyasada.

1
    0 Yorumla
  • malkoçoğlu61
    malkoçoğlu61 Takip Et
    Yoda Yaş: 33
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 339 cevap paylaştı.

Evet kotu birsey ayrim yapmak yanlis. Yaratilani sevelim Yaradan dan öturu ;

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

anne-babaya evladı bile ayırtıyor bu cinsiyet. keşke dediğin gibi olsa

Yorumla
    • malkoçoğlu61
      malkoçoğlu61
      +1 yıl

Oyle olmasina gayret edelim o zaman :)

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Kadın- erkek arasında ayırım yapıp kadının daha üstün olduğunu savunur

0
    0 Yorumla
  • Furies
    Furies Takip Et
    Master Yaş: 33
    +1 yıl

barzolar sanarki feministler erkek düşmanı

3
    0 Yorumla
  • sehabenin_beresi
    sehabenin_beresi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 52%
    +1 yıl

bastıramıyolar ya ondan

1
    0 Yorumla
  • Sylvester
    Sylvester Takip Et
    Bilge Yaş: 36
    +1 yıl

"Feminist" ne demek bilmedikleri için.

2
    0 Yorumla
  • LunaAdler
    LunaAdler Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

Hayır, aksine gurur duyulacak bir şey.

1
    0 Yorumla
  • babybebo
    babybebo Takip Et
    Bilge Yaş: 38
    +1 yıl

kezban oldukları için sevilmezler :D

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

keşke kezban olsalarmış o zaman. durmaksızın hizmet etmeyi normal karşılayan kadınlardan bihaber yaşayan birisin galiba.

Yorumla
    • babybebo
      babybebo
      +1 yıl

ben biraz farklıyım herkes öyle diyor normal neslin ürünü değilim :D

Yorumla
  • lale355
    lale355 Takip Et
    Yoda Yaş: 31
    +1 yıl

değil kanke.

2
    0 Yorumla
  • tanju_
    tanju_ Takip Et
    Guru Yaş: 41
    +1 yıl

ben severim

1
    0 Yorumla
  • aysenisa
    aysenisa Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

degil kanke.

2
    0 Yorumla
Devamını Gör(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Feministler neden sevilmez?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Feminist olan kadınlar Hoşlanamaz, aşık olmaz mı? 12 cevap verildi
Feministler niye duyarsız? 6 cevap verildi
Kızlar, Neden feminist değiliz? 3 cevap verildi
Feministleri sevmeyen kadın varmıdır? 7 cevap verildi
Feministleri sevmeyen var mı? 54 cevap verildi
Feministliğe bazı kadınlar neden düşman? 8 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Mükemmel biri misiniz?
  • Saplı banyo lifleri kullanır mısınız?
  • Sevgiliniz size “Ay ne çirkinsin” dese tepkiniz ne olur?
  • Aşk değiştirir mi?
  • Gün içerisinde yaklaşık ne kadar süre internettesiniz?
  • “Su içsem yarıyor” diyor musunuz?
  • Askılı giyinir misiniz?
  • Üniversite diploması gerçekten iş bulmanın tek yolu mu? Yoksa başarı için farklı anahtarlar mı gerekiyor?
  • Kitap kültürünüz var mı? Ne kadar kitap okudunuz?
  • Kadınların emeği ile yaptığı bir giysiyi giyer misiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨