Geçmişte herkes benimle geçiyordu zaten iyice sinir oldum tüy meselesine araştırdım tüy alma şeylerini ama hiç biri kalıcı değil zaten aldırmaya kalkışsam 3 günde bir okuyor tüylerim kafayı yiyeceğim ya 21. yüzyıldayız hala neden kalıcı çözümü yok..
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÖnce hormonal bir hastalığınız mı var onun İçin bir endokrin bölümüne gidip muayene olun. Varsa zaten ona göre bir yol izlenir. Yoksa lazere gidin veya artık el lazerleri var onlardan alıp evde düzenli olarak uygulayabilirsiniz
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılCanım bendede fazla var polikist over hastalığından dolayı ben yüzüme iğneli epilasyon yaptırıyorum kesin ve kalıcı çözüm sana da tavsiyem ilk önce lazerle kıllarını hafiflet yani azalma olur illaki kalan ya da çıkan kıllara da iğneli epilasyon yaptır bir daha çıkmaz ben öyle yaptım ve inan çıkmıyor çok araştırmıştım ama iğneli epilasyonu çok iyi bir uzman yapmalı herkes yapamaz
00 Yorumla
+1 yılİnsanlarda tüy çıkmaz, kıl çıkar. Aldıktan sonra hemen geliyorsa hormonlarla alakalı olabilir. Kendine yapacağın en büyük iyilik lazer epilasyonla kıl köklerini zayıflatmak olacak.
414 Yorumla- +1 yıl
kıl dökücü diye bişi yok tüy dökücü var
- +1 yıl
Detay atlamışsın kıl koklerini zayıflatmak olmaz lazere gittiğinde ya tamamen kurtulur ya da tüyleri kılları herneyse uyutur ancak. Tamamen kurtulması için lazere gidicek lakın kıl koklerıne uygun lazer cıhazı kullanmalı. Cildinin yapısını ve kıl kok yapısına bakılarak
- +1 yıl
@İlknury4141 detayı, ihtiyacı olan kişi ilgili uzmana başvurup öğrensin.
@eresunbebe reklam stratejisi ya da tamamen bilimsizlik. Tüy kuşlarda olur memelilerde olmaz. - +1 yıl
Peki yuzumuzdeki şeyler ne yanaklarda olsun anlımızdakiler? İncecik incecik cook dikkatlı bakılınca baya yakından gorunenler
- +1 yıl
He ya
- +1 yıl
Bizim hayvanlardan tek farkımız aklımızın olması bizde bi hayvan cesidiyiz mitoloji olarak
- +1 yıl
bilimsel olarak yani
- +1 yıl
Herneyse anladın mı anladın 😂 ama ben hala mitoloji diyorum ya @RTÜKçü
- +1 yıl
Aynen öyle eres
Önemli bir şey değil. Sadece normal bir insandan biraz daha fazla bakım yapman yeterli. Yorucu ama maalesef ki kendini iyi hissetmen için gerekli.
01 Yorumla
Soran+1 yılbu genç yaşta yoruldum
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
41
Cevap
50Cevap
selammm öncelikle tuylerinin cıkmasının dogal oldugunu kabullenmen gerekir genetik olarak bazı insanlarda az tüy cıkarken bazılarında fazla cıkar bu gayet normal bi durumdur ve kendini alma zorunlulugunda hissetme öncelikle soylemek isterim ki eger tüylerini jilet tüy dökücü gibi seylerle alıyorsan bırakmanı tavsiye ederim acı esigin yuksekse agda yaptır maddiyatın yeterliyse full body lazere git eger jiletten devam etmek isterim dersen peeling yapıp jiletle almayı unutma peeling kıl köklerini yukarı dogru ittiği icin jiletten sonraki siyah ve kırmızı lekeleri yok eder tuyleri ustten değil daha derinden alır peeling alamam diyorsan evde de yaparsın 2 yemek kasıgı sekere 1 yemek kasıgı zeytinyagı ekleyerek her bölgene peeling uygulayabilirsin verdiğim tarifte kesinlikle tuz kullanma her cilde iyi gelmez tuz seni seviyorummm unutma ki karınca yagı gibi lazer etkisi yaratan yöntemlerde varrr
00 Yorumla
+1 yılÇok tüylü insanlar genelde epilasyonla rahatlıyorlar seninki de bu derece de ise
iyi bir epilasyoncuya görünmeni tavsiye ederim10 Yorumla
+1 yılLazer epilasyon gayet kalıcı bir çözüm. Hücreler yenilendiğinde yeniden çıkar ama seni çok uzun bi süre götürür. Aleti eve alıp bittikten sonda iki üç ayda bi üzerinden geçersen hiç bi şekilde çıkmaz.
10 Yorumla
+1 yılSana karınca yağını tavsiye ederim ama bunu kullanmayı hiç bırakmaman gerekiyor ztn ucuz bir şey. Ağda yaptıkdan sonra bunu sür ciddi bir şekilde azalma oluyor :)
00 YorumlaÖncelikle kadın doğum doktoruna git. Hormon testi yaptır. Hormonlar fazlaysa ona göre tedavi uygular. Normal değerlere ulaştığında lazer epilasyona gidebilirsin. Hemen lazer epilasyona gitme. Faydası olmaz. Bi de kıllar fazla ise ona göre daha fazla seans ve ücret çıkarırlar.
00 Yorumla
+1 yılharçlıklarını biriktirip epilasyona gidebilirsin. ama şu an yaz ayında olduğumuz için kollarına epilasyon uygulamazlar. Kalıcı ve kesin çözüm çok faydasını görürsün
00 YorumlaBenim kız arkadaşım da böyle
Aşırı rahatsız
Bu yüzen cinsel ilişkimizi bitirdik 😅resim bile zar zor geliyor shsjsj
Otel motel gitmek için günlerce çabalıyorum zar zor gidiyoruz
Hiç. bi yerini açmamak için direniyor
Yoruldum bende, o da00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBilim kadını olmadığından. Kadınların ilgi alanı tüketim. Üretim hiç olmadı olmucak gibi gözüküyor. her güçlü kadının oraya ulşamasını sağlamış çok güçlü aptal ya da bilinçli olarak yapmış olan erkek var başarısının arkasında.
12 Yorumla- +1 yıl
Nereye ulaşmasını sağlamış 😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@Meriiiiiiiiiiiiii ulaşmasını sağlamış.
Tüm teknolojik gelişimlerin mucidi-yapımı %98 erkekler yapıyor...
Biriniz de çıksın da bu sorunu çözsün. herşeyi erkeklere yıkmak nereye kadar.
+1 yılHormonsal olabilir, kilodan dolayı olabilir veya genetik olabilir. Tek bir çaresi var o da lazer epilasyon.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLazere git gerçekten çok etkili oluyor. Özellikle çok ve siyah kıllı kişilerde daha da etkili. Hiç aksatma ama. Sana söylemenin dışına çıkma. Benim 1 kıl kökünden 2 tane çıkardı şimdi hiçbir şey yok. Olanda bebek tüyü gibi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKanka sarışınım ama ayni durumdayım koyu renkli olmasa da cok hizli cikiyo kaşım biyigim bile bide cenemde de var. Kabullendim artik lazere verecek para yok ogrenciyim
20 YorumlaÜzme canını ya rahmettir tüy kadar merhamet vardır kıymetini bilip seni öyle sevecek birini bul çevrene kulağını tika
00 Yorumla
+1 yılSevgilim de böyle ama kafaya takma bu kadar. Cidden sakalı bile çıkıyordu. Lazer aleti almanı tavsiye ederim yoksa ayda bir lazere gideceksin mecbur.
013 Yorumla- +1 yıl
Ayrildiniz mi
- +1 yıl
@Pembebulutustunde O sebepten değil ama ayrıldık geçen hafta. Ben çok teselli ettim o konuda. Lazere gidince hiç tüyü kalmıyordu ama çabuk uzamasından şikayetçiydi. Düzenli lazere gitmek lazım makyajla kapatmaktansa.
- +1 yıl
Killarini makyajla nasil kapatiyordu ki
- +1 yıl
@Pembebulutustunde Yüzdekileri yani.
- +1 yıl
Hmm. Agdayla alsaydi
- +1 yıl
@Pembebulutustunde Ağda da kullanıyordu nadiren ama öyle lazere falan gidip bakım yaptırması kendini de iyi hissettiriyordu.
- +1 yıl
Yuzdeki killari daha da artitir lazer.
- +1 yıl
Çok detaylı bilmiyorum.
- +1 yıl
Niye ayrildiniz peki
- +1 yıl
Artık sevmiyormuş.
- +1 yıl
Totomun kenarı deseydin. Sevmesin. Zaten gercek sevgi yok artik.
- +1 yıl
Daha önce birkaç kere daha oldu ama hep dönerdi. Hormon bozuk, psikolojisi de çok iyi değil. Ama bu sefer gerçekten bittiğini hissedebiliyorum. Çok yorucu olmaya başlamıştı zaten ama çok bağlandığımdan bırakamadım hiç.
- +1 yıl
Gecmis olsun. 😊
+1 yılÇakmakla yak kıllarını bi nevi lazer epilasyon gibi sonrada kalan kısmı makinayla kökünden kopar. Çakmağa dikkat edelim ama tenimizi yakabilir.
08 Yorumla- +1 yıl
Lan olum öyle şeymi olurlann
- +1 yıl
Biraz kokabiilir😂
- +1 yıl
Biraz mı 🙄😆 . Yazıktır kendinize eziyet etmen insan doğasından olan bir şey için
- +1 yıl
Ben yapmıyorum Zaten arkadaş çok kıllıymış önermek istedim çünkü kılları yakmak azaltıyor
- +1 yıl
Senin dediğin kökten yanarsa
- +1 yıl
Ay aman sende ya dikkat eder işte tamam yazmadım duymadınız böyle bişey dayanabilirse köke kadar yansın daha iyi azalır
- +1 yıl
Evet siz erkeklere çakmak yeterli olmaz zaten
+1 yılBen yazın kollarımı alırım short giyersem bacaklarımı da zor ama kıllı gezemem ben bakımlı bir erkeğim
00 Yorumla
+1 yılTüm vücudun mu tüylü? Ayrıca lazer düşünmedin mi?
013 Yorumla
Soran+1 yılGidiyorum zaten bir işe yaradığı yok
- +1 yıl
Hormonal bozukluk olabilir. Hastahanede bi hormon testi falan yaptırmayı denesene belki bir çözümü vardır
Soran+1 yılTestte yaptırdım o da hormonların bozuk değil dedi
- +1 yıl
Yani sorun nerde ozaman. Lazer çünkü bitiriyor normalde çıkmaması lazım
Soran+1 yılSorun bende
- +1 yıl
Bacakta falan çok var mı sert ve kalın mı çıkıyor
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Hamamotu var bilirsin illaki onu kullandıktan sonra yılanyağı diye geçiyor onu sürüyorsun baya farkediyor diye biliyorum denedin mi hiç?
Soran+1 yılDenemedim
Soran+1 yılLazere hala devam ettiğim için şuanlık deneyemem sonra yapabilirim
- +1 yıl
Yani lazer seansların gittikten sonra dene. Baya baya pürüzsüz oluyor
Soran+1 yılEvet yılan yağını lazerden sonra kullanabilirim
- +1 yıl
Bu arada bu kadar takılıp üzme kendini de , biz erkekler öyle çok takılmayız bu konuya
saprano ice platinium yapan bi yer bul kalıcı onlar bitiriyor bi tek..
10 YorumlaEpilasyon en iyi seçim olur ağda ile. uğraş babam. uğraş
00 YorumlaTüy farklı kıl farklı... tuyde problem yok. Ama kıl hani sert olan problemli...
00 Yorumla
+1 yılTraş ol ağda veya makine ile geç ya da lazer yaptır
00 Yorumla
+1 yılLazer boştur 4 ay gittim sonda gitmedim eskisinin 3 katı oldu şimdi mecbur gidiyorum
00 Yorumla
+1 yılBir insan niye bu durum ile dalga geçer ya akıl almaz
00 YorumlaKıllı gardasm üzülme seninle de arkadaş oluruz canım gardasm
00 YorumlaTüy dökücü kullan ya da lazer epilasyon a git istersen. Bi çözüm olabilir bence
00 Yorumla
+1 yılkarınca yumurtası yağı her gece tüm vucuduna uygula
00 Yorumla
+1 yılTatlım ancak epilasyona gidebilirsin o şekilde kurtulursun başka da yolu yok bunun
00 Yorumla
+1 yılEpilasyona git kurtul başka çaren yok gibi duruyo onca şeye para vermektense ona git
00 Yorumla
+1 yılKuş musun sen tüyün olacak...
Kıl olmasın o?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden kılları almakla hayatımızi harciyoruz bu kıllar ömür boyu bitmez çünkü bizim doğalımiz bu onun yüzüne neden moralini bozuyorsun ki topluma bakma kıl seni çirkin gösteremez
14 Yorumla- +1 yıl
Daha neler.
Kıllı bacaklarla elbise giydiğinde güzel mi olacağını sanıyorsunuz?
Bıyıkları falan alınmamış, kolları hep kıl. Ay gerçekten daha neler yani - +1 yıl
Evet aynen öyle 😊 @goncaakaygısız niye erkekler şort giyiyor kılları var kötü mü duruyor sence? Aşırı normal şeyleri sanki absürt bir şeymiş gibi göstermeyin kasmayın kendinizi
- +1 yıl
Saçmalamayın lütfen.
Cevap sahibi+1 yılGüzellik mi önemli insanın canı istediği gibi yaşaması mı? Ayrıca kıl insanı çirkinleştirmez saçında kıl ona bakılırsa
Gizli Üye(25-29)+1 yılVücudunun her bölgesinde çıkıyorsa ya hormonlardan dolayı olabilir ya da genetiktik ailenden olanlar vs vardir.
00 Yorumlaİnsanların söyledikleri yüzünden bilinçaltında oluşan bi yargı senin bu. Kendini rahat hissettiğin durumlar çevredeki insanlara bağlı belli ki. kıllarından önce bu durumu aşmalısın bence
00 YorumlaLazer epilasyon diye birsey var hic duymadın heralde ben 7 seans gittim cok az cikiyor artık
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende öyle canım zengin olursam tüm vücut lazere gitmeyi düşünüyorum
01 Yorumla
+1 yıllazer yaptırabilirsin bir kaç seansta bile fark ediyor azaldığını görürsün ama lazer yaptırırken hiçbir şekilde ekstradan ağda yaptırmamalısın
00 Yorumla
+1 yılHerşeyin kalıcı çözümü var sadece para akmaya devam etsin diye çıkarmıyorlar
01 Yorumla
Soran+1 yılBencillik değil de ne
+1 yıltakma bnce kafaya bn neler görüyorum bir bilsen şükredersin
029 Yorumla
Soran+1 yılNe görüyorsun
- +1 yıl
samimi söylüyorum bak,
acil hemşiriyim bn ne görüntüler geliyo gözümün önüne
Soran+1 yılNe diyon açık anlatsana
- +1 yıl
ne kadınlar var diyorummm
çoğu erkek arkdaşım o kadar kıllı değil
Soran+1 yılE bende ondanım
- +1 yıl
Sanmam o kadar olucanı ben mesele lisede falan kızların poposunda kıl olamaz sanıyorum kaymak gibi olur falan ergen aklıyla
- +1 yıl
Bi hasta geldi hemoroid den dünyam karardı
Soran+1 yılben ististnayım
- +1 yıl
Hangi yönden istisna
Soran+1 yılÇok kıllı olmak
- +1 yıl
Popon kıllı mı kız?
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Yüzeyi değil arası ama
Soran+1 yılİkiside
- +1 yıl
Tüy şeklimde mi siyah sert sert kıllar mı
Soran+1 yılSiyah sert
- +1 yıl
Nasıl yani?
- +1 yıl
benim ki öyle bileğin
- +1 yıl
Bildiğin
Soran+1 yılNe nasıl? Yazdım ya fazla kıllıyım diye
Soran+1 yılYaz.
- +1 yıl
Nereye yazıyım
Soran+1 yılDm dedin ya
- +1 yıl
Sen atamıyon mu
Soran+1 yılEvet.
- +1 yıl
xper yetersz bnde
- +1 yıl
ama bir şekilde ulaşmam lazm
Soran+1 yılDiğer hesabımdan yazarım sana
- +1 yıl
ne zamannn?
İnsanın canını sıkan durum ama epilasyon ile halledilebilir
00 Yorumlakılları aldıktan sonra kıl zayıflatan bi yağ vardı onu sür incelir
01 Yorumla- +1 yıl
Karınca yağı
+1 yılkarınca yumurtasının çok faydası oluyor kullanabilirsin
00 Yorumla
+1 yılLazer epilasyon yaptır ben başlayacağım yakın zamanda
00 YorumlaAllah aşkına bunun artık lazeri var epilasyonu var yaptır kurtul
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende böyledydim ama lazere gittim 8 seans %70 azaldı
Ama hormon buzukluğun varsa gitme lazer boşa yapmış olursun00 Yorumla
+1 yılKafayı yiyecek bir şry yok lazer yaptir
10 Yorumla
+1 yılIgneli epilasyon dene bence
10 Yorumla
+1 yılVardır her şeyde bir hikmet
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKuş musun, tavuk musun, baykuş musun tüy ne kıl kıl bırakın şunları.
00 Yorumla
+1 yılLazer epilasyon çözüm değil mi?
00 Yorumla
+1 yılAblacım git 3 senas da epilasyon yaptır
00 YorumlaYoo gayette vsr yanı sen istemiyorsun o başka
00 Yorumla
+1 yılLazer sanıyorum köklü bir çözüm...
00 Yorumla
+1 yılLazer epilasyon diye bişey var duymadın mı
00 Yorumla
+1 yılnasıl çok kötümü,
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılLazere git benim arkadaşım da tüyluydu lazere gidiyor ve su an bebek poposu gibi cildi
00 Yorumla
+1 yılEpilasyona git.
00 YorumlaHormonal tedavi görebilirsin
00 Yorumla
+1 yılKare lazer dene ya da Soprano makineye git.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCokmu fazla var taşlı tadli tüy mu var?
00 Yorumla
+1 yılEpilasyon çare. Paraya kıyacaksın
00 Yorumla
+1 yılLazer epilasyon...
10 Yorumla
+1 yılÇare epilasyon
00 Yorumla- Devamını Gör (31)
Devamını Gör(76)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Fazla tüylü olduğum için moralim bozuluyor, kafayı yiyeceğim ne yapabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler