Kafayı yiyorum az kaldı ne yapabilirim?

Nişanlımla 3 yıldır birlikteyiz. 9 aydır nişanlıyız. Nişanlanmamız biraz zorla oldu. Ailesi sürekli tarih erteledi bizde dinlemedik yaptık. Abileri sözüme geç geldiler. Eşya almaya kalktığımızda bize biz düğüne yakın 2 katını verir alırız deyip aldırmadılar. Nişanlımdan maaşını aldılar. Nişanlımın maaşı ile kendilerine dükkan açtılar. Şimdi 2 ay sonra düğünümüz var ve hiçbir borca karışmayacaklarını söylediler. Nişanlımda takılan altınlarla mobilya düğün borcunu kapatalım diyor. Bu arada bilezikleri de nişanlım aldı. Ben yemek masası aldım diye 50 gün boyunca mobilyayı kredi kartına çektirtmediler ve o süre içerisinde kendilerine masa almaya gitmişler. Onların evinde yokmuş neden sizin evinizde olsun muhabbeti döndü. Herşeyimize karıştılar. şu an borç senin borcun öde demişler. Biz zaten onlara vermeseydik parayı 1 düğün değil 3 düğün yapardık. Şimdi 2. Dükkanını açtılar. Bizde borçtan ne yapıcağımızı şaşırdık ne yapmamız gerekiyor. Nişanlımla tartışıyoruz. Ailesine hala yardım etmeye çalışıyor arabasını falan veriyor dükkan açılışına yardım ediyor. Benim ne yapmam gerekiyor.

Kafayı yiyorum az kaldı ne yapabilirim?