Bebek gibi bir cilde sahip olabilmek için, Ilk önce cildin hangi sorunu varsa ona cevap olmak için doğru ürünleri kullanmak.. Yanlış teşhis , alerjik reaksiyonlar gelişi-güzel ürünler kullanılmamalı Orn; normal cilt oldugu halde yağlı ciltlere özel urunler kullanmak gibi Aldığımız almadigimiz gıdalarda bununla beraber etken Orn; Su içmemek gibi , mesela , karaciğer yağlanmasından dolayı sivilce çıkması ama sizin bunu sadece cilt sorunu zannedip , yanlış ürünlerle müdahale ederek cildinizi yıpratmaniz gibi
Ergenlik döneminden kalma , akne, çöküntü, gözeneklerin açık olması ve ya lekelerin olması, Ergenlik döneminde ki yanlış müdahalelerdir.. 20 ila 30 yaş aralığında ki insanların kullanacağı ürünler var ; 30 ila 45 yaş aralığında ki insanların kullanacağı ürünler vardır Bunları birbirine karıştırmak da cildi mahveder İşin özü, Doğru işlem, Doğru urun.. Eğer hıc bir ürüne gerek olmaması da doğru bir tercihe buda yapılmalı.. Ciltteki pürüzleri, çöküntüleri ve siyah noktaları gidermek adına hafta da bir gün saat aralığında kahve plingi yapılabilir.. Mutlaka ama mutlaka güneş kremi ki yaz mevsimindeyiz kullanılmalı ama doğru güneş kremi.. Bilirsiniz ki gece uyduğunuz da hücre yenilenmesi olmaktadır.. Yatmadan önce, cildin emecegi cildinize uygun ürünler kullanılmalı.. Suiçmek bile , cilde iyi gelen bir etken.. Cildi sodayla yıkamak sabah saatlerinde , bu iyidir cilde soda içeriğinde ki mineralleri gönderiyorsunuz Ama bunun dışında, ağır cilt kremleri , cilt bakımları hele ki 20 yaşındaysanız, ciddi problemlerimiz yoksa yaptırmamak yeterli olacaktır..
Ilikli kemik kaynatiyorum buzluga atmak icin. Hem yenejlerde kullaniyorum hem kedime iciriyorum yuzume surup 20,30 dk bejledikten sonra ilik suyla yikayip ardindan bi kerede soguk su çirpip havluyla pit pit siliyorum. Ruşen taşı denen bisey var amazondna almanj oneririm daha uygun. Onla kafama esdiginde yuzumu yikiyorum piling etkisi yapiyor yumusaklik veriyor ve devamli kullanirsan cilt rengini açiyor.
Domates dograrken ellerime bualsan domates suyunu yuzume suruyorum renk acmada işe yariyor.
Genel olarak şoyle soyleyeyim yedigimiz herseyi cildimizede yedirmemiz gerekiyor tabi sogan sarimsak tarzi seyelr degil 😅 meyveler bazi sebzeler falan..
Agda kullaniyorsan hemen birak ciltte sarkma ve kararma yapiyor.
Duşa girdiğin zaman yüzüne dove sabun ve yüz temizleme süngeri ile peeling yap çıkıncada mutlaka krem sür eğer yüzünde sivilce varsa neutgena dan başka krem kullanma bunları var bir süre sonra bana teşekkür etceksin