Mevsimsel faktörler cildimi olumsuz etkiliyor. Pürüzsüz, parlak bir cilt istiyorum. Bebek gibi bir cilde sahip olmak için ne yapmalıyım?

Mevsimsel faktörler cildimi olumsuz etkiliyor. Pürüzsüz, parlak bir cilt istiyorum. Bebek gibi bir cilde sahip olmak için ne yapmalıyım?
Ayyyy bunu uzun uzun yazmak istiyordum şimdiden başını şişirirsem kusura bakma kızçem.
Öncelikle bebek poposu cilde sahip olmak sağlıklı beslenmek ve spor ile başlar eğer abur cubur gibi cildine ve vücuduna zararlı olan besinleri tüketiyorsan hemen bırakmam lazım.
Cildinin bebek poposu gibi pürüzsüz olmasını istiyorsan öncelikle aksatmadan ve düzenli olarak kendine cilt bakım rutini oluşturman lazım bunun bir faydası olucaktır, eğer çok makyaj yapıyor isen bunları yavaş yavaş bırak cildinin hava almasını sağla fazla güneş ışığına ve soğuk havaya da maruz bırakma bu sefer cilt hücrelerin ölür.
Cilt rutinin var ise sorun yok ama bunların bir sırası ve kullandığın ürünlerin senin cildine göre olması lazım, ilk yüz temizleme jeli kullan bunu Aloe Vera kullansan daha güzel olur ardindan yüz toniği, yüz maskesi (kesinlikle siyah maske veya altın maske önermem cildine zarar verir besleyici kağıt maske kullan) ardından cildine serum ve en son olarak da cilt tipine uygun nemlendirici sürerek kendi cilt rutinini oluşturabilirsin, yazmamışsın ama eğer sivilce gibi sorunların var ise de "cleocin" sivile suyu olarak geçiyor, eğer bu adımlar biter ise sana önereceğim pirinç suyu 2 3 yemek kaşığı pirinç ve yarım su bardağı suyu karıştır bu suyu süzüp buz kaplarına koyup dondur, uyumadan önce ise bir peçete yardımı ile cildine buzu doğrudan uygulamadan kullan hem cildini bebek poposu gibi yapar hemde düzeltir.
Umarım yardımcı olabilmişimdir, iyi günler ❤️
Bu ne harika bir görüş ❤ teşekkürler 😘💫
Önerilerini çok beğendim. Uygulayacağım. Pirinc suyunu özellikle deneyecegim
düzenli egzersiz, sağlıklı beslenme ve minimum bir cilt bakımıyla (gece yatmadan yüz yıkamak, her gün nemlendirmek, koruyucusuz güneşe çıkmamak gibi) elde edilecek hede. bunlara ilave bir de iyi bir genetik mirasa sahipseniz ne mutlu size.
Cevap
8Cevap
Sanırım sürekli sağlıklı şeyler ile beslenmek gerekiyor
Sağlı beslenebilirsin. ve cilt bakım ürünleri yardımcı olabilir maske gibi
Sürekli yüzün dinc dursun sıcaktan uzak dur soğuk suyla yıkan
Ben hacı şakirle yıkıyorum apla bir sorunla karşılaşmadım 😂
Eski yontemler 😹
D vitamini
Kolajen
Aloverağ jel
Tesekkurler
Rica ederim aşkoğ
Sağlıklı beslen ve spor yap
Spor yapmanin cilde faydalarini soyler misin :)
Toksinleri mi
Teşekkür ederim 😹
23 yaşındasin, emin ol pek birsey yapmana gerek yok.
Sabah akşam düzenli cilt bakimi
Zaten sahipsin güzel gözlü
Biraz genetik birazsa senin elinde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?