Cilt bakımı yapıyor musunuz? Hangi ürünleri kullanıyorsunuz? Bebek gibi bir cilde kavuşmak mümkün mü sizce?

Cilt bakımı yapıyor musunuz? Hangi ürünleri kullanıyorsunuz? Bebek gibi bir cilde kavuşmak mümkün mü sizce?

Bence genetik olması lazım ama bakım uygulamakta etkili olur. Yağlar, tonikler beslenmeye dikkat etmek gerekiyor. Fazla kozmetik ürünler kullanmamak kullanılırsa bile bakım yapmak iyi olur.
Cevap
6Cevap
Düzenli bir şekilde cilt bakımı profesyonel olarak yapılması gerekiyor
cilt bakımları
düzenli denize giriyorum. spor ve aşırı terlemeye çalışıyorum. sürekli döngüm şu. sporda iyice terledikten sonra duş hemen havuza atıyorum ordada yüzüyorum. krem falan kullanmıyorum doğanın dışındaki hiçbirşeye güvenmiyorum
Sağlıklı ve dengeli beslenme, bol su içmek, arada bakım maskeleri uygulamak, spor ve genetiksel miras
Sabah uyandığımda soğuk maden suyunu pamukla bolca yüze sürerim sivilce ve leke yok cildimde
Bakım yapmayı bıraktım günde 3 lt su içiyorum bide sabah akşam yüzümü temizleme jeli ile yıkıyorum hepsi bu
2 şınav çekince oluyormuş. Bunu 10 saniye'ye tutturmak gerekiyormuş yoksa olmuyor.
hiçbir şey yapmıyorum sadece düzenli besleniyorum ve bebek gibi oluyor
makyaj yapmamak, düzenli beslenmek
D vitamini
Aleo vera
Kolajen
Bağışıklık sistemin iyi değilse bu mümkün değil
İyi ürünler
Yüzümü her zaman yıkarım
İstesem de olmuyor.
Dna..
Su içmek bol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?