Saygı duyuyor musunuz almayı tercih etmeyen kadınlara? 💕

Özgüvenli değil tam tersine aslında bence kendilerine önem vermiyorlar bu bir özgüven göstergesi değildir aslında insanın kendisine olan saygısıdır çünkü yaz geliyor artık açık açık giyeriz yani sıcaktan yanmamak için ve kimse kıl görmek istemez diye tahmin ediyorum bence Ben mesela bir tane bile çıktığı zaman dayanamayıp kötü oluyorum insanlar nasıl temizlemiyor gerçekten ilginç
Özgüvenli değil bence umursamazlar
Kendine değer veren kadın en azından görünür yerdeki tüylerine karşı daha dikkatli olur
Cevap
4Cevap
Kiz kardeşim 8 yaşında her gün uzasın diye dış fırçasıyla yıkıyor. Ben almıyorum
Ne özgüveni ya 🤣🤣🤣 almayı reddeden diyor bir de..
Benim kolum şu ortadakinden azcık daha az😀herkesin parası yok doğal olun lan😂herkes sizin gibi gitmiyor lazere.
Eşimin orayla bi sıkıntısı yok bazen agda yaparım ama sürekli fırsat olmuyor. kışn hiç yapmadim yazın yaparm. yakindan belli evet
evet
kendim rahatsz olup alırım bazen eşim kıl sevmez ama kollarmdaki onu rahatsz etmiyormuş.
eşimi rahatsz etse agda yapardım. Aşirı rahatsizm dese ver parayı lazere gideyim derim😀
boş ver
jilet tüy dokucu ikisine illettim
hayr
neyse
Bonsoir!
Buna bir şey demek zor. Tercih meselesi. Öz güven gerektiricek bir şey değil bence. ❤
Öz güven değildir o bakımsız olur öyle insanlar çoksa almak gereklidir tabi
Yok artik özgüven bu mu?
Bakimsız pis mırtlıdır
Tercih meselesi çok çıkmıyorsa almayabilir bence
Yani özgüvenli
özgüven denmez tembellik denir
Kendinde çirkin görüntü seviyordur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?