Erkekler için kollari killi bir kadin itici midir?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben almayı tercih ettiğim için evet şıkkını seçtim. Ama ben almalıyım diye düşündüm soruyu. Yani başkası adına konuşamam. Başka bir kadın kol kıllarını almayı tercih etmiyorsa neden almıyor diye ayıplamam. Beni ilgilendirmez, herkesin kendi hayatı. Kadınlara toplum baskısı yapmamak lazım.
Ne kadar kıllı ince sarı veya sarımsı kıl doğaldır ve bence çekici ve sağlıklı gösteriyor. Full kılsız olanlar bana hep yapay ve hasta gibi gelmiştir. Koyu renkliyse ve biraz kalınlaşmışlarsa bazılarını rahatsız edebilir. Ayrıca sevişirken nasıl erkeğin kılları batarken tahrik ediyorsa, kadınların da ince kılları onun narinliğini ele verir, tahrik eder. Çok değilse alma derim. Bu arada ben de sporcu olduğum için full lazere vurdum, o kadar pişman oldum ki neyseki hafif çıktılar tekrar, rahatladım :)
Çok az miktarda seyrek tüy şeklinde olsa sorun değil ama bir kadında benim kolumdakine yakın miktarda kıl varsa rahatsız olurum. Aynısı bıyık, yanak ve bacakları için de geçerli.
kızlar valla yeter şu görüşü kırmalıyız biz ne çilleler çekiyoruz kızlar kol kılları bacak kılları ne blm bunun gibi şeyler size kalmış kimse size karışamaz abi isteyen alır istemeyen almaz bir erkek için de yapıyorsanız da yapmayın sizi böyle sevsin her kadının kızın kılları var diye itici değiller kadınların tercihi
Yürü be. Canım çıkıyor her seferinde kıl alınca
@lolipopp123 kanka cidden bak çok saçma jdnojndsknd
Ohh miisss gibi feminizm koktu 😂😂
@ManyetikMUZ tabi ki de her zaman kız olsaydın anlardın knk o acıyı
@kubra422100 haklısın şakasına dedim feminizm gerekli ülkemizde malesef. Bizimde kendimizce acılarımız var ;(
@ManyetikMUZ anladım.
Cevap
53Cevap
kol kılını itici bulmuyorum isteyen alır isteyen almaz.
ama kendimde sevmiyorum djfjdk
Kılı erkeğe de kadına da yakıştırmıyorum hele fazlası mide bulandırıcı geliyor. Tek tük ise ya da az belli oluyorsa önemli değil ama. Beylerde kollar daha dikkat çekici bence:D Şu önümden geçse hipnoz olmuş gibi bakarım ama kıllı ise bakmam
Erkekler ıcın ne oldugunu bu kadar önemsemeyin allah askına kol kılını itici bulan erkek önce kendi bakımını tam yapacak. Ben alıyorum sevmıyorum. Bır kadının da kolumu kıllı gormesını istemem.
Benim kol kılım yok 😄 ama olanlar almalı iğrenç görünüyor.
Kadınlar kol kıllarını eğer kendileri rahatsız oluyorsa almalı, kendileri rahatsız değilse almamalı.
Bunun dışında kollarındaki kıllar dururken laf eden kişi önce kendi kıllarını alsın.
Allah aşkına şu tür soruların cevabını sadece kadınlar versin, hatta her kadın kendi cevabını versin. Maymundan farkı olmayan kıllı yaratık erkekler gelipte kolsoz olmolodor demesin lütfen.
Sirf erkekler beğensin diye kilimi bile kipirtamam. Kendim için alırım, o kadar... İster begensinler ister begenmesinler. Zsteen birçoğunun, kesinlikle hepsinin değil. Bir kadından etkilenince aklından geçenler aşikar...
İsteyen alsın isteyen almasın. Ben hoşlanmadığım için alıyorum şahsen ama göğsünden kıl fışkıran erkeklerin bu konuda fikir belirtme hakkı yok.
Bence kadinda kas kirpik sac disinda kıl guzel degil kanka ama ben kendimden oyle olunca igrendigim icin yoksa isteyen biraksin
Sakalını kesmekten düzeltmekten aciz erkeklere mi soruyorsun? Isteyen alır istemeyen de almaz bitti gitti.
Almak gibi bir zorunluluğu yok kimsenin bu yüzden hayır cevabını verdim.
Ama ben bebeksi teni seviyorum , göz alıştığı için başka türlüsü bana erkeksi geliyor.
Mümkünse alsınlar lütfen. Mesele ilk buluşmada benim en çok dikkat ettiğim yerdir Kız çok güzel olsa bile kol kıllarını almamışsa ikinci buluşma olmaz.
Tabikide almalı hiç sevmem erkek de almalı aşırı kötü duruyor bir erkek ne kadar yakışıklı olsada kollarında kıl varsa ışık hızında soğurum
Gerek yok bence. Sevdiğim insanda bundan rahatsız olmam. Ama yaptırırsa daha iyi olur tabi.
Bence iticidir, kıl kimseye yakışmaz erkeğe de kadına da.
Yorucu geliyorsa, kendini nasıl görüp mutlu olacaksa öyle olsun.
Erkekler için falan filan. Onlar çok mükemmel ya bir de mükemmeli istiyorlar
Eğer fazla kıllıysa kolu iticidir. Fakat hafifse bu sorun değil.
Benim almama gerek olmuyor ama alınmazsa çok problem değil bence
Evet almalı. Kolu kıllı kız kezbandır. Kendine kadınım demesin.
üslubun çok itici kendini eğitmelisin
@dilaragokkkk bu umrumda değil ki 😂
İsteyen istediğini kendi için yapsın. Başkasıniçin değilll:))
Bırakın erkekler için oranızı buranızı yolmayı kendinizi sevin gerisini sektir edin
Tabi ki iticidir. Ortaokulda bir kız vardı kollarında benden fazla kıl vardı :D
kız resmi enginar var sen sivil enginar mısın? senın dıger engınarlardan farkın ne
de bakem
Bazılarında gür oluyor bazısı seyrek, gür olanlar alsın
Kolum purussuz olanlarda hic dikkatimi cekmedi sahsen
Almam almayacağım almıyorum çünkü sarı sarilar ve alınca daha çok kötü uzun uzun cikicak
kesinlikle çok itici.. hiç feminen değil.. kıllı sakallı bıyıklı kadınmı olur yahu..
Mümkünse alsınlar.
Ama genetikse yapcak birşey yok
Evet biraz iticidir kol kıllarını almaları daha iyi olur..
Evet almalı önemli olan hijyen erkekler de farkı olması lazım kadının
Ne alakası var? Erkek dediğinin kolları kıllı olur. Ne öyle parlak gaylar gibi..
Çok rahatsız edici bir görüntü yoksa alınmasına gerek yok. Herkesin kendi keyfi bilir.
Bence çokta abartılacak bı şey değil ama
Esmer insanlarda kötü duruyor
Eğer çok seyrekse ya da seyrek ve sarı ise tüyler gerek yok ama tam tersi ise cidden erkekte bile itici ya resmen kol rengini kara gibi gösteriyor 🤢
o değilde genital bölgenin arkasında ki kılları nasıl alıyoruz taktik verin beyler bayanlar
Yanı tabi almalı bakımlı olur. Erkeklerden farkı olsun bence
Bence olmalı ama çok değil aşağıda bir arkadaş da “seyrek” demiş ama seyrek yerine sararmış seyrek kol tüyleri çok hoş duruyor
Aptal misiniz siz? Milletin bi taraflarina itici geliyor diye almak zorunda misiniz? Köle olmayin.
Efil efil feminist koktu buralar 😂😂
Evet feministim, rahatsız olduysan sgx burdan hadi bakim
Agresif feminist seni bide küfür ediyorsun velet büyüyünce bakalım bu hallerinden eser kalacak mı. Bang-bang yaparken hatırlaman dileğiyle by by
Senin gibi 0,5iq varoşlara bu şekilde davranılmalı. Şimdi de ilerde de senin gibi 2 kuruşluk beyni olanlara haddini bildireceğim hiç merak etme sen allahin cahil kölesi
Sen direkt gangbang yaparsın. Unutma bu feminist hallerini
Küçük beyninle konuşmaya mı çalışıyorsun hâlâ?
böyle bi dayatma olmamalı ya nasıl rahat ediyorsa
erkekler umrumda değil rahatsız olan alsın olmayan almasın
Herhalde almalı erkekler de orman gibi dolaşmasın
Almali ben aliyorum igrenc ya
Olan varsa Allah yardımcısı olsun :))
Bana kalırsa alsın. İğrenç buluyorum.
Kişi rahatsız olmuyorsa sorun yok.
Al al bitmiyorlar saldım
Evet, kadın olarak bile bana hoş değil.
Çok kötü değilse gerek yok
Kadın erkek herkes almalı çok itisi
Kendi seçimine bağlı bence