Gizli Üye(30-35)1 yılÇok saçma ve Birilerinin işine gelicek düşünce tarzı Herşeyden önce gördüğüm için biliyorum yürürken Sürekli sallanıyor dışardan çok tahrik edici oluyor. Öte yandan kazara birinin avuçlamasına sebep olabilir. Bizzat bu durum başıma geldi. Kapıdan geçerken takıldım düşmemek için reflex olarak elimi olduğu yere uzattım o sırada geçen kadına temas etti anla işte. Ve son olarak aslında istemeyeceğin sonuçlara yol açabilir şöyleki sürekli sarkmasına sebep olur. Sarktıkca şekli berbat görünmeye başlar dolgun ve dik duran daha çekici görünür Sarkık olan yaşlı kadın göğsü gibi görünür baya itici Sütyen şeklini korur. Bide bu yandan düşün
062 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@Ruhzus Yer çekimi diye bir gerçek var. Git gide babanne memesine döner o göğüsler. Accaip itici 20 li yaşlarda sarkık lahmacun gibi uzamış memeler. Sütyen eğer bolsa dediğin olur. Sıkı ve tutucu olursa sarkmaya engel olduğu için Dolgun görünür.
- 1 yıl
Bende öyle olmadı kısa atletler oluyor ondan kullanıyorum o da dışarı çıkınca
Cevap sahibi1 yıl@tugce082000 Biliyorum zaten sallana sallana yürüyorlar sadece sen değilsin de aklet sıkı değilse tutmuyorsa yine aynısı olur bence
- 1 yıl
Benim göğüs küçük ondan dolayı öyle sarkmam olmaz ki ondan dolayı rahatım
Cevap sahibi1 yıl@tugce082000 O zaman tabi ama Kazaya açık durum söz konusu yine Anlattım başıma geleni zaten 🤣 Bide olur olmadık yerde uçarı dikleşirsede sakat
- 1 yıl
Bende küçük bir şey olmaz sadece tek korkum kocam beğenmez diyeydi ama fikrim değişti beni göğüs için sevecek değil
Cevap sahibi1 yıl@tugce082000 Şöyle erkeklerin saplantılı takıntı fiziksel özellikler yoktur. İlla ama illa 90-60-90 olsun diye diretmezler Kadınların bir kısmı boy delisi olabiliyor. O yüzden için rahat olsun fakat şuda bir gerçek Yine kabul edebilir ancak büyük olması kadını daha çekici ve dişil gösterecektir. Erkek fiziksel olarakda Doğurgan öğelere fazlaca çekim duyar Biyolojik bir şey Büyük göğüs iyi çocuk emzirme şeklinde BİLİNÇ ALTI mekanizmayı iç güdüsel düşünce yapısına hitap ettiği için Özetle Özelliklerinin toplamı için kabul edebilir Ama emin ol büyük olsun isterdi ve büyük olsa daha fazla çekim duyar hissederdi. Buda bir gerçek
- 1 yıl
Küçük göğüslü kadında emziriyor aynı oluyor ikisi de ama büyük olması bir yönden kötü sarkar küçük sarkmaz hep diri olur
Cevap sahibi1 yıl@tugce082000 Yok şöyle aslında küçükte emzirir tabi ama erkeğin bilinç altı iç güdüsel yapılanması büyük göğsü iyi çocuk emzirir şeklinde algılayıp tepki veriyor. Tam olarak alakası olmasıda Büyük kalçayıda iyi doğurur şeklinde okuyor ama büyük olmasada doğum yapabilir sonuçta
- 1 yıl
Ben zayıf biriyim sağlıklıyımda anne tarafım da geç menepoza girer annem 40 üstü doğum bile yaptı onun annesi de aynı şekilde dediğin yönler de ben sağlıklıyım sadece işte görünüş yönünde dediğin gibi oluyor bilinçaltı işte
Cevap sahibi1 yıl@tugce082000 Çok dert eme takıntılı değildir erkekler yine kabul eder. Sadece büyük olsa daha bir etkin artmış olurdu hepsi bu kadar.👍
- 1 yıl
Onu daha genç erkekler söylemişti olgun olanlar da daha diri ve genç durur demişti değişik bir şey
Cevap sahibi1 yıl@tugce082000 Tabi gençlik ve orta yaş meseleside var:CPD yani (Cinsel pazar değeri araştırması İsmi böyle yanlış anlaşılmasın cinsiyetlerin yaşlara göre değer aralıkları araştırması ) Kadın gençken 21-24 aralığında Değernin en üst noktasında olurken 27-30 dan sonra hafiften düşmeye başlar. Yani en değerli erkeği bulma şansı bu yaşlardadır. Erkeklerdeyse durum tam tersi oluyor.20 lerde iyi genetiğe sahip değilse Nal toplar 30 larda hızla değeri artmaya başlar çekicileşir ilgi görür. Tabi yaş olarak diyorum yoksa misal kendine bakmayan kilo alan paspal gezen yaştan bağımsız olarak değeri düşüktür. Yani gelişmeye devam eden ve Formunu koruduğu gerçeği üzerine bu geçerlidir. Sense yaş olarak PİK noktasındasın en değerli olduğun yaş aralığı buda yine doğurganlıkla bağlantılı Erkeğin gence çekilme sebebide Yine daha doğurganlık sinyallediği içindir.
- 1 yıl
Ben zaten ufak duruyorum 😂 öyle şeylerde problemim yok hepte benden küçükler yazıyor Instagram'da ben seni küçük sandım ondan yazdım diyolar 😂ama bazen kırıcı inanmıyolar geçen biri bundan dolayı engelledi
Cevap sahibi1 yıl@tugce082000 Genç görünmek iyidir senin için Kadının gençliği değerini artırır 👍
- 1 yıl
Aman gerçi ben şu an için ne sevgili ne koca istiyorum bunlar nasip kader işi Allah bilir nasip varsa her yaşta evlenirsin bu devirde sevgili koca çok zor evde ki rahatlık nasıl bırakılır takmamak en doğrusu küçücük bir sözü bile takıyorum takıntılı olmakta zor
Cevap sahibi1 yıl@tugce082000 Erkek çok ama Adam yok sorunu klasik zaten kadınların sorunu erkek bulmak değil hep adam bulmak oldu zaten Fakat Erkek ve Kadın doğası Piskoloji bilgisi bunları öğrenirsen daha isabetli ve iyi seçimler yapabilirsin.
- 1 yıl
Birde benim akıl hala olgun değil koca idare edemem ki evlensem çocuk oyuncağına döner zora gelemiyorum 😅 evlilik felaket olur hala kafam oturmadı benim aşırı rahata düşkün biriyim bazen hele çok tembelimdir koca evden kovar beni 😂😂
Cevap sahibi1 yıl@tugce082000 Kendine karşı dürüstsün doğru sorumluluk üstlenmeye hazır değilsen tabi sorun yaşarsın ama yaş olayını ciddiye çok fazla gecikme yine koca öyle ya da böyle bulursun ama istediğin adamı elde etmen bir noktadan sonra zorlaşmaya başlar.
- 1 yıl
28 anca aklım oturur geçen biri 39 yaşında evlendi kadın da 36 yaşında valla adam çok iyi, bir kriterim yok zaten seversem ancak öyle evlenirim yoksa evlenmek bana zor geliyor 13 yaşındayken bile ben büyüyünce evlenmem demiştim 17 yaşında soruldu yine aynını dedim 21 de soruldu yine aynını dedim evlenmek bana nedense korkunç geliyor
Cevap sahibi1 yıl@tugce082000 25-28 arası uygundur zaten ama ilişki bazında ideal olabilmesi için Erkeğin yaşca büyük olgun olmasının daha iyi sonuç vereceğini söylerler. Bahsettiğin örnekte arzuya dayalı bir model gibi evliliğe benzemiyor. Adam iyiymiş muhtemelen beta kararkterde ve kadın daha çok beta niteliklerine binayen seçim yapmış Sağlayıcılık ve Güvence Kısmı için evlenmiş. Arzu bazında 39 yaşında çok zor istediği adamı bulması Sonrasına gelirsek İdeal bir aday bulduktan sonra korkacak bir şey yok zaten Ama kadınlarda FEAR OF MİSSİNG OUT hayata geç kalmışlık krizi başlar yaşıtlarım gezerken ben evde çocuk bakıyorum. Serzenişi ama şu var ki O yaşıtlar günün sonunda duvara çarpacak Ne istedikleri adamlar bunları kabul edecek nede bunlar istediği evliliği gerçekleştirebilecek. Hayatta birşeyden taviz vermeden başka birşeye ulaşılamaz yani ben 30-35 e kadar gezeyim önüme gelenle takılayım sonra 30-35 de Brat Pitt gibi adam gelsin benle evlensin O olmaz işte O adam genç kadınla ilgileniyor olacak bu durumda.
- 1 yıl
Ben sevgili bile yapmıyorum ki o da bana garip geliyor genel olarak ilişki yapabilecek birisi değilim flört bile etmiyorum benden olmaz sevgili eş falan hoşlandığım oldu ama hemen soğudum
Cevap sahibi1 yıl@tugce082000 Soğursun zira Erkekler nasıl olması gerektiklerini bilmedikleri gibi Kadınlarda bir erkeğe nasıl arzu duyduklarını nasıl erkeğe çekim duyacaklarını pek bilmiyorlar. Günümüzde medya Kadın Erkek algısı ve ilişki dinamiğini berbat etmiş durumda Yanlış algılar düşünce kalıpları gibi gibi Erkekler özetle erkeklikten çıktı feminenleşti çekici özelliklerini kaybettiler. Kadınlarda görsel açıdan olmasada Diğer konularda kaybettiler. Çoğu değerli bir adama ulaşamadıkları gibi ulaşsalarda ellerinde tutmayı beceremez hale geldiler. Tek gecede biten ilişkilerin arasında perişan olmuş durumdalar veya Arzu duymadıkları veya duyamadıkları erkeklerle zorlama ilişkiler içindeler. Detaya girersem uzar ama İdeal erkek ve kadın profilini biliyorum. herkes rollerine geri dönse tekrar destansı aşkları görmeye başlardık.
- 1 yıl
En iyi bildiğim şey Allah yazmadıysa yırtınsanda olmaz ben kadere nasibe çok inanırım belki dersin yaşı iki üç yaş küçük biri olmaz olgun değil o bilinmez ki belki hayırlı olan o ya da belki de yaşı büyük erkek daha hayırlı belkide yalnız olmak daha hayırlı gelecek çok karanlık hayırlı ise olsun değilse olmasın zaten ortalık bozuk gerçi kendimde çok iyi değilim
Cevap sahibi1 yıl@tugce082000 Kaderin belli birtakım kısmı zorunludur. Geneli ise bizim seçimlerimizle belirlenir Kaderde illa şu insan diye bir diretme yoktur. Önüne çıkacak birtakım insanlar vardır onlardan birisiyle yaşıyacağın geleceğin farklılıklar gösterir. Elbet nasip kısmet Allahtan ama ya nasıl olsa Allahtan dur ben şöyle bi kenara uzanayım göndersin bana diye beklememek gerek.
- 1 yıl
Şey derler karşımıza çıkan kişiler aslında bizim aynamızdır yansımamızdır millete laf ediyorum ama belki de ben kötüyüm duygularım ölmüş gibi kimseyi ben sevemem gibi hissediyorum bir şey de öyle yaşamadım halbuki çocukluktan gelme şeyler travma sanırım
Cevap sahibi1 yıl@tugce082000 Bir nevi doğrudur kişinin seçimlerinde zihninin derinliklerinde belirlediği birtakım şablonlar vardır. Buna göre seçim yapar. Ve şuda bir gerçek defalarca baltayı taşa vuruyor yanlış seçimler yapıyorsan sende bir proglem vardır. Çünkü bu ilişkilerin ortak noktası sensin sonuçta bazen farklı düşünmek gerekebiliyor. Senin içinse bana göre emin olamama ve yanlış ata oynama korkusu var bana göre
- 1 yıl
Tabi korkuyorum ortalık çok tehlikeli bir sürü psikolojisi bozuk insan var başıma iş gelirse bugünü mü çok ararım dertsiz başıma hiç yoktan dert açamam
Cevap sahibi1 yıl@tugce082000 O yüzden piskoloji ve erkek kadın doğası hakkında araştırma yapman gerek ona göre daha doğru ve isabetli seçimler yapmanı sağlar. Beyhan budağı izleyebilirsin Erkek ve Kadın Doğası için Gerçi benim bilgi aldığım kanallar erkeklere göre fakat Sonuçta kadınlarda fayda görüyor. İlişkiler üserine aykırı tespitler gibi kanallardan bilgi alıyorum. Çok şey öğrendim baya eleyici olmama sebep oldu seçicileştim ama yanlış seçimde yapmadım.
- 1 yıl
Görücü evlendi tanıdığım 22 yaşındaydı 10 yaş rahat var aralarında herkesin övdüğü bir adamdı ama eşine kötü bencil çıktı hamile karısına anca iş yaptırsa o birde beğenmiyor
Cevap sahibi1 yıl@tugce082000 Olabilir genel değil aksine genele baktığımızda ORANSAL olarak en başarılı evlilik modeli görücü usul görünüyor en kötüsüde severek evlenmekmiş. Görücü diyorum ama Rızaya dayalı usul
- 1 yıl
Görücü mecbur oldukları için evli kalıyolar sevmediğim insana dokunmam bile mide bulandırıcı geliyor bana çok seversem evlenirim yoksa önemi yok
Cevap sahibi1 yıl@tugce082000 O yüzden dedim ya Rızaya Dayalı görücü usul Kişinin rızasının olduğu tip görücü usul En başarılı en mutlu en uzun süren evlilik modeli şu an İstatiklee bunu gösteriyor. Bunun altında zorlama ile gorucu ama ilginçtir bundan daha kötü olan Severek Evlenme şeklinde ki ilişkiler en kötü oranı almış. Ama nedenini biliyorum askında
- 1 yıl
Bizde tersi kendi bulanlar daha mutlu kocaları öyle iyi ki sakin adamlar birde eğlenceli iyiler yani görücü evlenenlerin hiç kocası eğlenceli değil çok sıkıcı bizim akrabalar zaten leş onların bulduğu daha leş hep sapık tipler Allah uzak etsin
Cevap sahibi1 yıl@tugce082000 etrafında olabilir İstatiki verilere dayanarak konuşuyorum veriler en başarılı ve mutlu olan taraf gorunuyor
- 1 yıl
Ben kendi mutluluğuma bakarım istatistiklere bakıp bilemem ki mutlu olup olamayacağımı yaşım geldi diye de evlenemem ki evleneceğim kişiyi yorulana kadar ararım en sonunda gireceğim kara toprak bari kendi tercihimi yaşadım derim kimseyle de öyle gezip tozmadım bu yaşa kadar sevgili doğru dürüst yapmadım olursa olur olmazsa da olmasın
Cevap sahibi1 yıl@tugce082000 Çıkarım yapabilirsin mutlu olmaksa mesele olabilecek en iyi seçeneğe yönelebilirsin Bu severek evlenme ile rızaya dayalı usul arasında ki farkıda araştırırsan ortaya çıkıyor aslında Severek modelinde duygular işin içine çok fazla karıştığından kişi mantıklı düşünemiyor Buda tam anlamıyla tanıyıp düzgün değerlendirememesi yüzüden çokca hata yapmasına sebep oluyor. Rızaya dayalı görücü usuldeyse kişininde onayı varsa Ailelerin bunca zamandır sahip olduğu insan profillerine olan tecrübesi bilgisi daha isabetli seçim yapabilmelerini sağlıyor Buda daha ideal bir adayı bulmanın mümkün hale getiriyor kısaca arada ki fark bu
- 1 yıl
İlk göründüğümü konuştuğumu sevmem ben ona alışmam lazım konuşmam lazım çünkü temas sevmiyorum alışamadığım birine dokunamam görücü ondan dolayı bana olmaz bizde acele ettiriyolar hemen evlilik diyolar zor
Cevap sahibi1 yıl@tugce082000 Aceleye getirmelerine gerek yok tanışma faslı olmalı zaten
- 1 yıl
Bizde görücü olmaz ben en iyisi kendim bulursam öyle yoksa yok evlenmemek yanlış bir şey değil sonuçta 😂
Cevap sahibi1 yıl@tugce082000 yok bak şöyle derdek en iyisi olur kendinde arıyabilirsin tabi ama görücü usule daha değerlendirmeden bi bakmadan direk elinin tersiyle itme sadece o kadar.
- 1 yıl
Şu anda evlilik düşüncem hiç yok o yüzden görücüye bulaşmam oldu ki kimse olmadı evlilik isteğim oldu o zaman değerlendiririm
Cevap sahibi1 yıl@tugce082000 şu an demiyorum zaten ilerde olursa değerlendirmeye değicek bir şey
- 1 yıl
Evlilik zor iş sorumluluk çok olgunlukta lazım evde yediğim önümde yemediğim arkamda 😂 okula da devam ederim
Cevap sahibi1 yıl@tugce082000 Okulu bitir sonra ideal adayı bul iyi maskulen ki özgüvenli kariyeri yerinde adamı buldun mu Kaç8rma bas nikahı 🤣
- 1 yıl
😂onu kim kaybetmiş ki ben bulayım
Cevap sahibi1 yıl@tugce082000 Oturup beklersen bulursun 🤣
- 1 yıl
Bulanlar mutluluktan havalara mı uçuyor 😅 bulanlar daha mutsuz
Cevap sahibi1 yıl@tugce082000 Otur yanlız başına kedi sev o zaman Ne demişler KORKANIN ÇOCUĞU OLMAZ 🤣🤣🤣
- 1 yıl
Çocukluktan beri beslerim kedi çok kedim oldu
Cevap sahibi1 yıl@tugce082000 Daha çok olacak mama stoklamaya başla
- 1 yıl
Köyde yaşıyorum zaten hayvan seviyorum ben
Cevap sahibi1 yıl@Yksbebeği Ahahaahaa ciddi ciddi okudun mu sen bunları :D 4 gün oldu zaten
- 1 yıl
@tugce082000 gerçekten çok muazzam ve muhteşem bir kadınsın. Seninle evlenen yaşlanmaz kolay kolay ama umarım karşına çıkacak kişide seni yaşlandırmayacak biri olur.
- 1 yıl
@1Dehliz1Zirve beni nereden tanıyorsun
- 1 yıl
@tugce082000 seninle tanışmadık , bu soru ve yorumlara gelinceye kadarda tanımıyordum.
Ben seni senin yazdıklarınla tanıdım daha doğrusu tanımladım. Yazdıklarınla zihnimde bir canlandırma yaptım ve öyle tanıdım seni. Yoksa gerçekte veya KS de veya başka bir sanal platformda seni daha önceden tanımıyorum ve tanışmadık. - 1 yıl
@1Dehliz1Zirve haaa tamam şimdi anladım
- 1 yıl
@tugce082000 buna sevindim 😊🌹
- 1 yıl
- 1 yıl
@tugce082000 🌹🌷😇🌷🌹
En İyi Cevaplar
Kullanmak zorunda değiller.
Bir kadın sütyen kullanmazsa ve meme ucu kıyafetin altından görünürse ben farketsem bile bakmam, hem ilgimi çekmez sadece meme ucu, hem de rahatsız etmemek için bakmam, sonuçta meme ucu yani, kadın bir bütün olarak ilgimi çeker, kadının kendisinden etkilenmem lazım.Ama rahatsız edici bakışlara maruz kalabilirsin maalesef bizim toplumda, hiç çekinmeden film izler gibi, ya da daha doğru bir tabirle öküz gibi bakabilirler.
Yaşadığın yer İzmir ya da İstanbul gibi büyük şehirlerin nezih semtleri olursa pek sorun olacağını sanmıyorum.
Ama gerçekten nezih yerler, zengin ama maganda olan değil, elit semtlerden bahsediyorum.
24 Yorumla- 1 yıl
nezih dediği yerler batılı zihniyet kastın herhalde açılıp saçılmak elit insanlık oldu
- 1 yıl
@ShadowStalk
arkadaşımız çok nezih bir insandır. Aslında hiç ait olmadığı bu ortadoğu coğrafyasına sıkışıp kalmış ama beyfendi Norveçlere İsveçlere layıktır. Zaten kendisi bu mecrada senelerdir biz öküz anadolulu yani pis ortadoğululara "benim gibi nezih batılı zihniyete sahip insanlara layık olmaya çalışın yoksa tüm zekamı alıp layık olduğum batılı ülkelere" gideceğim diyerek biz pis arap zihniyetli ortadoğululları adam olmamız için uyarıp duruyor ama biz yıllardır adamın kıymetini anlayıp da kendimize çeki düzen verip ortadoğulu öküz olmaktan kurtulamadık...
arkadaş her an gidebilir bizi burada ortadoğuda ortadoğulu olarak yapayalnız bırakabilir. Giderse de dua edelim bizi bu batılı ve modernlik dolu fikirleriyle aydınlatmaya devam etsin... - 1 yıl
@noverpa75 Nezih miyim değil miyim bunu ben söyleyemem, çevremde ki insanların söylemesi lazım.
Hiç bir yerde sıkışıp kalmadım, Türkiye'nin batı medeniyetine en yakın şehrinde ve ortadoğululardan oldukça uzak yaşıyorum.
Ve evet zekam ülkemden gitti, yurt dışına iş yapıyorum.
Ortadoğulular adam olsaydı Atatürk gibi bir dehanın kurduğu ülke bugün bu halde olmazdı,
bu kız da sütyen takmasak sorun olur mu diye medeni dünyada son derece anlamsız, kafaya bile takılmayacak bir şeyi dert etmezdi.
Kimse kusura bakmasın, ortadoğu zihniyeti gittiği her yere kendi ilkelliğini taşıyıp, oraları da yaşanmaz hale getirmekten başka hiç bir işe yaramıyor.
Size ortadoğulu kaçkınlarınızla, suriyelilerinizle, afganlarınızla mutluluklar dilerim, gerçi mutlu falan değilsiniz, şu yorumunuzdan bile buram buram kıskançlık akıyor, elinizde olsa batı hayatı yaşayabilmek için kim bilir neler yapardınız ama ortadoğunun sosyal kodlarıyle zehirlenmiş bir beyin medeniyete kolay kolay uyum sağlayamaz, ancak kıskançlık yapıp zarar vermeye çalışır.
Gizli Üye(30-35)1 yıl
Yüzde sekseniniz göğüsleri estetikten uzak, sütyen kullanmak yasak dense bile kullanacaksınız eminim
Zaten bu sorunun manipülatif olduğu aşikar
Yinede ciddiyetle yanıt vermek gerekirse, önce kadınların kadınlara yaptığı düşmanlığa, kadınların kadınlara uyguladığı baskıya ve sınırlara çare bulun.10 Yorumla
kullanmak zorunda değiliz tabiki. küçük memelere sahip olduğum için takmadığım zamanlar oluyor.
ama erken yaşlarda takılmasını tavsiye ediyorum, çünkü göğüsler ilk büyürlerken lise dönemlerinde sütyen takılması göğüse şekil verir ve dik durmasına yardımcı olur.
bu yazdığım tamamen "bence" bir yazıdır. kendimden örnek verdim.10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
154Cevap
- Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı.
u 1 yılZorunda değil. isteyen takar istemeyen takmaz
10 Yorumla
1 yılŞunu netlestirelim göğüsleri kapatmayı erkekler zorlamadi hatta onalra sorsan açın der. Kapatmayı kadınlar tercih ediyor çünkü beden evrendeki en değerli hazinedir. Ve senin için en kıymetli insana vermelisin. Ha diğer soruya gelecek olursak tabi neden olmasın sadece ucunu kapatmak. Ama mesele sadece ucu değil ki. Göğsün büyük kısmını kapatmak daha iyi.
Üstelik şunu düşün kimse zorluyor diye değil hayatında özel olan iki insan için kendine dikkat ediyorsun. Biri kocan diğeri bebeğin elin küfür suratlisi kem gözlüsu senin masum bebeğinin beslenmek için kullandığı organı kendi pis kirli iğrenç fikirleriyle kirleticek.60 Yorumla- Moda & Stil konusunda 371 cevap paylaştı.
1 yılKimse birşeyi kullanmak zorunda değil arkadaşlar. Ama çıplak gezmek istiyorsak alavere dalavereye gerek yok, gömleği de giymeyelim. Yani meme uçları görünecekse (bu erkek için de geçerli), küllün özgürlük verelim göğüslere. Erkeklerde boxer giymesin, elleri şeylerinde gezsin bütün gün, neyin ne olduğunu görelim. Bir kadın olarak sütyen (daha çok bustierdir benim seçimim) bana hayatta kimsenin vermediği desteği veriyor. Birşeylerin sallanıyormuş ya da sarkıyormuş hissinden hoşlanmadığım için tercih ediyorum. Herkes etmek zorunda değil. Ama mini atlet gibi düşünürsek olayı, üstüne de bir gömlek giyiverdiğimizi düşünürsek, bunda memelere özgürlük kadar büyütülecek bir konu değil.
20 Yorumla
1 yılSayın soru soran kişi, feminenlik yapacağım diye neden komik duruma düşüyorsunuz? Kimse size zorla tak dedi mi? Kadın memesinden tüm erkeklerin tahrik olduğunu biliyorsun, sonucuna katlanırsın sadece. Birileri baktığı zaman lütfen neden baktı deme. İkincisi de yukarda erkek memesi de bu cinsel objeye dahil mi diye sormuşsun. İki meme de evet biyolojik olarak benzer gibi. Ama cinsel olarak benzer değil. Yok banana ikisi de aynı diyorsan o zaman sen de erkekler gibi memeler dışarda özgürce dolaş lütfen. Sonuçta aynı kefeye koyıyorsun ikisini de.
23 Yorumla- 1 yıl
sapıklığı savunduğunun farkındasındır umarım gerçekten kadının düşmanı kadınmış erkeklerin bakmasını normalleştiriyorsun şu an
- 1 yıl
erkeklerde şort giyince tacize uğradım diye zırlamasın o zaman ya da tecavüze uğrayınca kuyruk sallamasaydı da uğramasaydı
- 1 yıl
Yurtdışında dolaşıyorlar
büyük olan var küçük olan var sarkanı var dik duranı var.
Kadınların çoğu görsel olarak daha iyi dursun diye kullanıyor
küçükler büyütüyor, büyükler toparlıyor sütyen ile...
bu tamamen kadınların tercihi, erkeklerin ya da toplumun dayattığı bir durum değil.
10 Yorumla
1 yılyerçekiminden dolayı belli bi süre sonra çatlamaya ve sarkmaya başlıyor lisedeyken iç çamaşırcıda çalışıyordum bir çok müşterim bu düşünceyle yaklaşıp sütyen yerine yarım atlet tarzı şeyler giydiği için sarkmalarından bahsediyordu daha 20 yaşında gencecik kızın memelerinin ergenliğinden beri takmadığı sütyen yüzünden sarktığını görünce korktum açıkçası bir değil iki değil neredeyse çoğu müşteride durum aynıydı sütyen takmak çok sıkıcı biliyorum ama balen resmen genç tutucu bi parça arada sırada meme ucu kapatıcısı kullanabilirsiniz evet ama alışmayın ilerde çok pişman olursunuz bıçak altına yatmayın sırf bu yüzden
40 Yorumla
1 yılKimse sütyen takmak zorunda değil kimseyi alaka etmez ama meme ucu için değil sağlık için takıyoruz diye düşünüyorum ya da takmalıyız. Sütyen iyi ki var biliyor musunuz aslında çünkü sarkması mı daha iyi, ya da terleyince pişik olması mı? İşte sütyen bunların önüne geçer.
14 Yorumla- 1 yıl
1 yılerkek memesinin seninkiler gibi çekiciliği yok neden gizlesinler göğüslerini
120 Yorumlane estetik anlamda ne ahlaki anlamda hiç hoş durmuyor. Affedersiniz ama ben kimsenin her hareketinde hoplayıp zıplayan sarkmış memesini görmek zorunda değilim. Lütfen toplumun göz zevki için sütyen kullanmaktan vazgeçmeyin. Bari bu normalleşmesin.
40 Yorumla
1 yılDeğil ama bakışlardan rahatsız olduğum için takıyorum
40 YorumlaModa & Stil konusunda 532 cevap paylaştı. Ben kullanmayı seviyorum, derli toplu oluyor küçük bedenler kullanmasa da olur.
80 Yorumla- Moda & Stil konusunda 317 cevap paylaştı.
1 yılKullanmak zorunda. Vücuduna önem veren kadın sütyen kullanır. Bazı şeylerin b*kunu çıkarmanıza lüzum yok.
56 Yorumla- 1 yıl
Evet.
- 1 yıl
Ne diyon abisi? Ne var kıyafetimde kardeşim?
1 yılKim zorunlu dedi ki ister kullan ister kullanma kullanmayan birini gördüğümde ister istemez iy ne iğrenç diye bakıyorum benim hoşuma gitmiyor ama erkekler hoşlanıyor genede insan nasıl isterse öyle yapmalı millete BK yemek duser
10 Yorumla
1 yılBazı kıtafetlerin içine giyilmeyebilir ama genel olarak sarkma olmaması için giymek gerekir. Tabi istemeyen giymesin etraftaki rahatsız edici bakışlardan rahatsız olmayacaklar giymesin. Sütyen kanunu yok sonuçta ajskdkdkdkd
13 Yorumla- 1 yıl
@Broqoli olur diye düşünüyorum.
Bizimkiler ucu ya da göğüs farketmiyor her yerimizden tahrik oldukları için
Hatta sütyen belli olunca ya da ucu belli olunca yani her halukar da tahrik oluyorlar o yüzden taksakta aynı takmasak ta21 Yorumla- 1 yıl
Takmanla takmamak arasında daha fark var o senin dediğin abazalikda devir atlamış erkekler için geçerli her erkek adına konuşma ama %75 den fazlasi o senin dediğin kategoride yani otur hem cinslerime benimde ucasim geliyor sığır gibi bakmalarina ben bile ayar oluyorum acaba kendi eşlerine ve kızlarına bacilarinada onların katagorisindeki erkek bakmiyormu saniyorki? Öyle sığır gibi bakıp rahatsızlık veriyorlar?
- Moda & Stil konusunda 825 cevap paylaştı.
1 yılHerkes istediğini giysin bence kimse bir şeye zorunda kalmasın 😇
20 Yorumla
1 yılHerkes dilediği gibi takılıyor zaten de şu kadınların gögüs ucunu belli edecek seyler giymesi bence çok ucuz duruyor bu özgürlük değil teşhircilik
32 Yorumla- 1 yıl
O zaman Avrupa kadınlarının alayı teşhirci... Ben İtalya da bu mevsimde takan çok az kadın gördüm
- 1 yıl
Evet bence teşhircilik o zaman erkekler de yapsın erkekler yapsa sapık deriz
1 yılKendinizce hak ve özgürlük arayacaksanız bunu karşı cinse sardırmadan yapın :) Sizin sahip olmadığınız özgürlüğe sahip olanları kıskanmak yerine örnek alın yeter size.
10 YorumlaBence bir zorunluluk olmamalı... Sevgilisi ya da eşi olan partnerimi rahatsız etmeyecek şekilde davranmalı ama yalnız bir kadın istediği gibi giyinebilir bence
10 Yorumla
1 yılNefret ederim ben ya kullanmıyorum hiç bikininin icindeki petlerden koyuyorum bir şey giyeceğim zaman
20 Yorumla
1 yılZorunda degil diyenler meme ucu belli olduğunda gozunu cekemeyenler maalesef. Gerçekçi olalim. Ulkemizde maalesefki zorundayiz. Aksi halde taciz kacinilmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBence takmanız gerekiyor çünkü sütyen memelerin sarkmasını engelliyor, sarkık memeler güzel değil. Ayrıca meme cinsel açıdan çok tahrik edici bir uvuz bu yüzden dışarda bir çok erkek sana yiyecekmiş gibi bakacaktır ve bu seni rahatsız eder
05 Yorumla- 1 yıl
Erkeğin memesi dahil mi bu cinsel açıdan tahrige sonuçta sokaktaki erkeklerin göğüsleri bnden büyük hatta ucu gözüme girio
Cevap sahibi1 yılGeyler hoşlanabilir belki emin değilim ama ben bir erkek olarak kadın memesinden etkilenirim.. Bu erkeğin elinde olan bir şey değil, görünce otomatik olarak uyarılıyoruz.
Cevap sahibi1 yıl@User24354 knk açıklama yaptım ya nesini anlamadın? Benim mememin çekici bir tarafı yok, sizin var.
😄😄😄😄😉 benden büyük ilanlar var ahahha. Ağa dikkat çekince çekiyorsa takmayinca millette bakarsa rahatsız olmayacak yapan kişi bu böyledir. Kocaman memenin ucunu da kapatsam yürüdüğü yerde helikopter gibi sallanır 😄
00 YorumlaDışarıda yürürken evet. Eve girer girmez ayakkabıdan sonra çıkardığım 2. şey ama
30 YorumlaTabikii değil. Göğüs uçlarını kapatmak zorunda da değil ben takmıyorum
30 Yorumla
1 yılErkeklerden memesi büyük olanlar da kullansın
19 Yorumla- 1 yıl
Ne😀😛alakası var
- 1 yıl
@Donsuzbirerkek tahrik oluyoruz
- 1 yıl
Azma tahrik olma etkilenme duyguları erkeklere özel duyguları mı
- 1 yıl
🤣🤣🤣tahrik mı oluyorsunuz ya bırakın bunları
- 1 yıl
Değil de güzel gözuken, kaslı bır meme olsa bile sanmam tahrik olcağınızı😛😃
- 1 yıl
@Donsuzbirerkek saçı uzun olanlar da baş örtü taksın. Şort da gitmeyin. tenhada da dolanmayın. Başınıza bişey gelirse bizden değil
- 1 yıl
🤣🤣oldu başka emrin
- 1 yıl
@Donsuzbirerkek bi de ortalıkta çok dolanmayın. Gözlerinizi kapatıp gezin
- 1 yıl
Olur paşam
1 yılNasıl gohuslerimizi buyutebiliriz bilen bana yazabilimi
17 Yorumla- 1 yıl
Ameliyatla olabilir
- 1 yıl
Ameliyatsiz
- 1 yıl
Nasıl
- 1 yıl
Büyür
1 yılEger erkeklerde sutyen takacaksa kulpsuz taksin kadinla erkegin esitlenmesi icin ya da kadinlar sutyen takmayacak
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSporcu sutyenleri var öyle, yazın ben de onları kullanıyorum rahat oluyor.
Göğüs ucu belli olsun öyle dolaşalım dersen bazı erkekler bundan cinsel olarak hoslanabilir. Şahsen benim sevgilim bundan hoşlanıyor.
10 Yorumla
1 yılİsteyen istediğini takıyor kimsenin zorunluluk olarak dayattığı bir şey olamaz bile bu ahahs
20 Yorumla
1 yılBenim mememe ben evde otururken nasıl laf gelebilir abi ya
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÇok hemcinsim dedi kullan diye. Hayatımda alışamadığım tek şey sütyen olabilir. Ne zaman alacağım bu sefer desem yok alışamadım. 😂 Süngerli yarım atlet giyiyorum. Göğsümde küçük bu arada.
213 Yorumla
Cevap sahibi1 yılYani kendimi alışmaya zorlayıpta alışamadığım tek şey desem daha doğru.
Cevap sahibi1 yıl@Gezginçç olabilir. Büyük olsaydı mecbur kendimi alıştırabilirdim. Koşarken falan rahatsız etmiyor.
Cevap sahibi1 yıl@Gezginçç o kadarda değil.
Cevap sahibi1 yıl@Gezginçç olur sen gezgin misin dünyayı mı geziyorsun
Cevap sahibi1 yıl@Gezginçç ben gezemiyom yarın iş var ama hayallerim var. Kendi Arabamla gezmek gibi
Cevap sahibi1 yıl@Gezginçç yeter
Zorunlu degil ama buyuk memeli erkeklerde takmalı bence.
24 Yorumla
1 yılBüyük olanlar ne etsin peki hadi sizinkiler küçüktür takmayın
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBizim köyde kadınlar sütyen takmıyor hiç kimsenin de umrunda değil. Bende bazen göğsüm belli olmayacak şekilde kıyafet goydiysem takmam. Belli olacak şekilde ise rahatsız olurum ve takarım.
22 Yorumla
1 yılMemelere özgürlük, memeler yalnız değildir.
21 Yorumla- 1 yıl
İtalya da " Sütyensiz kadın hareketi" diye pankart açmışlardı sokak boyunca
1 yılZorunda değiliz ama kullanmamak beni rahatsız ediyor
20 YorumlaSadece gözleri gözüken çarşaflı kadınlara bile tecavüze hazır abazanlar varken bu bence biraz iddialı olmuş
00 Yorumla
1 yılValla hiç umrumda değil isteyen istediği gibi yaşasın. Sadece hayatıma giren kadının usturuplu giymesini beklerim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılDeğilsiniz bu konuda bana göre tamamen özgürsünüz nasıl rahat ederseniz öyle yapın ama şunu unutma çoğu kadın sütyeni göğüsleri sarkmasın diye takıyor bence dik olsun istiyor o bakımdan yoksa takmayın kime ne canım 🤭
00 YorumlaModa & Stil konusunda 620 cevap paylaştı. Böyle bir zorunluluk yok takmak istemiyorsan takma, kimse kimseyi zorlamıyor. Takmayan bir sürü kadın var ülkede. Kimse mecbur olmak zorunda değil.
033 Yorumla- 1 yıl
Hem rahatsız edici südyen ben normal kısa atletler var ondan giyiyorum çok rahat
- 1 yıl
Sarkma olur diyolar ama yooo olmadı
- 1 yıl
Belki büyük olanlar sarkar
- 1 yıl
Bende pek göğüs olmadığı için ben rahatım ama beğenmez diye ileri de kocam ondan tedirgin oluyorum
- 1 yıl
Çok rahat öyle sarkma yok belli olur derdi yok südyen derdim yok kısa sporcu atleti diyorlar sanırım ondan giyiyorum bitti aman gerçi beğensin beğenmesin göğüslerime göre sevecek değil
- 1 yıl
Aynen öyle Allah vermemiş işte ben ne yapayım ben seçmedim ki ben yapmadım bunu
- 1 yıl
Büyük göğüsleri olan kadınları görüyorum Instagramda tabi diyorum ne güzel hem dik hem iri erkeklerin hayali olmalı
- 1 yıl
Nasıl oluyor anlamıyorum hem dik hem iri iyi sarkmıyor demiştim bence de iri göğüsler tuhaf duruyor
- 1 yıl
Bir yönden iyi ki küçük 😂 öyle sarkacak falan derdim yok zaten zayıfım bir yerim de belli değil
- 1 yıl
Aslında bir çok kişi ile sohbet ettim kimse bana zayıf olduğum için öyle kötü demedi böyle daha iyi dedi genç dirisin dedi Sadece bir kaç genç çocuk neymiş küçük kötü büyük bul o zaman
- 1 yıl
Kadınlar bile zayıfsın ama böyle ol daha iyi dediler 15 yaş kız gibisin demişti bir kadında 😂😂
- 1 yıl
Olgunlar bunu anlıyor ama genç olanlar anlamıyor
- 1 yıl
Genç severim ama genç olanların kafası olgun erkek gibi çalışsa ah çok güzel olacak😂
- 1 yıl
Keşke öyle bulsam 27 yaşında spor yapan biri vardı o bile çok değişik biriydi
- 1 yıl
Hep değişik yahu bu devirde zor hem istemiyorum ben kimseyi evde ki rahatlığı bırakmak istemiyorum zora gelemem ben pek sadece en ufak sözü bile takıyorum kafaya takıntılı biriyim
- 1 yıl
Ya zaten istemiyorum kimseyi zora gelemem ki koca idare edemem şu anlık için diyorum tabi kafam hala oturmamış evlilik çocuk oyuncağına döner artık çok tembelimdir bazen koca evden atar yani 😂 takıntı korkudan dolayı oluşuyor sadece koca sevgili için değil bazen işte ya başıma iş gelirse gibi bunları takıyorum
- 1 yıl
Yani benden olmaz ideal eş sevgili adayı küçükken bile büyüyünce ben evlenmem diyordum aşırı korkunç geliyor kimsenin hayatını zehir edemem buna hakkım bile yok birde haberlerde görüyorum falan aman
1 yılBence kullanmak zorunda değiller, heleki yazın bu sıcak günlerinde bu sıkıntıya girilmesi beni bile rahatsız ediyor
00 Yorumla
1 yıl:)) bizde südyen olmadıgından otomatik çıkıyor uçları napalım şimdi
06 Yorumla- 1 yıl
Sözde kullanın o zmn kadnlara gelince laf etmesini biliosunz
- 1 yıl
İnan hiçbiriniz kullanmasınız hiçbir erkek laf etmez. Bunu hala anlayamadın mı :) yine kadınlar kendi eder. Şuna bak uçları belli krndini gösteriyor diye
- 1 yıl
Aslında benim laf ertiğim şey, kıyafetin içinden sütyenin belli olması... Neticede bizim iç çamaşırımız görünmüyorsa ; kadınların ki de görünmemeli
- 1 yıl
Bize ne kimin nesi gözüküyorsa.
- 1 yıl
Mesele karım olursa beni baya bir ilgilendirir
- 1 yıl
@Frankenstein16 o karın dışardaki biri değil sonuöta
Gizli Üye(25-29)1 yılBuna zorunda ya da değil diye başkaları mı karar verecek? Ben nasıl rahat edersem, paşa gönlüm nasıl isterse öyle gezerim. Sütyen takmanın zararlarını da açın bi okuyun sonra karar verin
10 Yorumla
1 yılSütyen kullanmazsan göğüsler sarkar sözü yalanmıymış yani?
10 Yorumla
1 yılzorunlu diye bir durm mu var yasa mı var bununla ilgili
10 Yorumla
1 yılHarikasın, ve meme uclarının küçük olması mükemmel gerçekten.
00 YorumlaZorunda degilsiniz dedigin gibi ucunu kapatsaniz yeter zaten artik kullanmayan cok görüyorum
00 Yorumla
1 yılSize kalmiş.
Erkekler niye kullanıyor muş saçma. Hiç komik değil
00 YorumlaYa bence kullansın çünkü ne olacağı belli olmaz sarkabilir
00 Yorumla
1 yılKişinin kendi tercihi tabiki ama abaza bir ülkede yaşadığımız için zorunlu.
00 Yorumla
1 yılZorunda değil ama benim için hava hoş göğüs uçları belirginse bakarım doya doya
00 Yorumla
1 yılDeğiller. Biz de kullanmamalarını destekliyoruz.
00 Yorumla
1 yılHayır zorunda değil, memelere özgürlük destekçisiyim 😊😅
00 YorumlaHic bi sey yapmak zorunda değil zorunda da olmamalı ztn, ne istiyosaniz onu yapin
01 Yorumlaİstiyorsan çıplak gez, tamamen sana kalmış. Artık nasıl tercih edersen.
02 Yorumla- 1 yıl
Bu nası yorum😂
1 yılİsteyen istediğini yapabilir. Giymek isteyen giyer istemeyen giymez.
00 Yorumla
1 yılGöğüs dikse kullanmanıza gerek yok
Ama eğer yayiksa kullanin00 Yorumla
1 yılkullanmamanız bizim işimize gelir. ben bir erkek olarak kullanmanızı istemiyorum
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 508 cevap paylaştı.
1 yılBen kullanmıyorum gerek olursa bralet giyiyorum. Yıllar oldu sütyeni bırakalı
00 Yorumla - Devamını Gör (187)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat