+1 yılYeni nesilden itibaren göğüsler çoğunlukla küçük olduğu için onlar giymese sırıtmayabilir ancak orta ve büyük göğüslerde hem görüntü hem ahlak açısından sıkıntı yaratabilir. Kaldı ki ergenler yüzünden seksiliğin moda olmasından, popiş m*me konuşulup durulmasından illallah geldi artık. Kim nasıl istiyorsa öyle takılsın, sürekli bir şeyleri moda etmeye çalışıp durmayın. Bağnazlar ne kadar kapatmaya çalışıyorsa siz de o kadar açmaya çalışıyorsunuz. Hayatta bunları düşünmekten daha işe yarar şeyleriniz olsun.
03 Yorumla- +1 yıl
birey*
- +1 yıl
Velet diyorum birey olarak çeviriyor.
- +1 yıl
Eski nesilleri çok mu görmüştün
En İyi Cevaplar
+1 yılMeme uçları belli olunca beni tahrik ediyor memeler kalçalar bir kadın baştan sona bütün vücudu ile çekici geliyor
Südyen memelerin dik durmasını uçlarının belli olmamasını ve sarkmasını önlüyor kadın açısından biliyorum ama kadına Südyen bile yakışıyor kadınlar harika canlılar çünkü
Birde dışarda giysin ama evde isterse giymesin hatta perdeleri kapatıp komple çıplak gezsin sallaya sallaya 🙈 severim ben00 Yorumla
Bir erkek olarak rica ediyorum giyin.
Evet görünce tahrik oluyorum.
Bakma diyecekler çıkacaktır şimdi, karşımdan geliyor füzeleri dikmiş kafamı çevireyim diyene kadar görüyorum.
Kimisinin uçları çıkmış, ateş ediyor. Bir başkası dekolte giymiş. ne bileyim, dikkat dağıtıyor.00 Yorumla
Tabii ki değil ama mesela erkeklerde penisini erekte etmemek olduysa da saklamak zorunda değil. Bu tür şeyler görgü gelenek ve ahlak kurallarıdır. Hiçkimse uygulamadığı için ceza almaz pekala ancak ayıplanabilir. Ayıplanır da zaten
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
182Cevap
- Moda & Stil konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılSelam gadası 🙃
İsteyen çıplak bile dolaşır. Herkesin kendi tercihine kalmış bir durumdur.10 Yorumla Aslında eskiden giymiyorduk.
Hatta insanlık tarihimizin yüzde 90nın da giymedik ☺️
Hatta çok önceleri neredeyse çıplaktık. Ve kimse garipsemezdi, çünkü herkes öyleydi.
Şimdi bazı şeylere gözümüz ve huyunuz alıştığı için sütüne bile takar vaziyetteyiz.
Ha ortama uymak gerekir mi? İllaki..12 Yorumla- +1 yıl
Eskideki vahşi hayatı bilmiyorsun anladık. Kadınlara nasıl davranıldığını da nasıl bakıldığını da. Kendine değeri teşhircilikle kazanamazsın. Eğer ki cinsel organlardan etkilenmeseydi insanoğlu neden bu kadar ürerlerdi değil mi?
Yoo değil. Giymek isteyen giysin istemeyen giymesin. Bu kararı da lütfen kadınlar versin. İçimize ne giyip giymeyeceğimizi de sormayacağız herhalde?
42 Yorumla
+1 yılSütyen giymekten nefret ediyorum evde asla takmam ama dışarda mecburen giyiyorum giymesem uğrayacağım tacizi düşünemiyorum böyle bir ülkede
71 Yorumla- +1 yıl
Büyükse rahatsız eder dogrudur
+1 yılGiyip giymemek size kalmış ve giymediniz diye mesaj vermiyorsunuz bu sadece biz bagnaz gerici ve abazan insanlarımızın. dolayi kaynaklaniyor
22 Yorumla- +1 yıl
O yüzden millet ne der ne düşünür diye değil siz nasıl rahat ve mutlu iseniz oyle yaşayın
+1 yılBu kafa yapısında olan kadınlar, erkekler şeyini ortaya koyacak derecede dar ve belirgin giyerlerse seslerini çıkartmasınlar. İyice sapkınlaştınız. Giyince de bakmasınlar diyorsunuz nasıl bakmasınlar a. mk biz de bakıyoruz mecbur p*rno yıldızı gibi dolaşanlara. Boşuna yabancılar bakmıyor ama demeyin bakıyorlar. Onların da kalkan bi şeyleri var.
30 Yorumla
+1 yılBence giymek zorunda. Evde giymeyebilirsin sonuçta herkesin kendi rahat ettiği ortam ama dışarıda bu durum böyle değil tahrik olmayan olmaz olan olur bir şey diyemem de biri gelir takılır eder takip eder takıntılı saplantılı tipler çok bana kalırsa giyilmesi çok daha sağlıklı.
10 Yorumla
+1 yılÜlkemizde her şey mesaj olarak algılanıyor o yüzden takıl kafana göre.
21 Yorumla
+1 yılGörseldeki gibi bir şey ise istenen teşhirci bir kadın izlenimi verir. Bu da bir tercihtir. Bunu yapmaktan keyif alan kadınlar da tanıdım. Kimi kadın ise rahat edemez. Kimi şık ve dik dursun diye sütyen takar. Tercih yani.
20 Yorumla
+1 yılToplum olarak hazır olunmadığı için oluşabilecek tum riskleri göze alarak giymeyabilirsiniz, herkes herseyi yapmakta serbesttir fakat olasi sonuclari da goz ardi edemeyiz ne yazık ki.. ben bu nedenle giymekten yanayim
20 YorumlaAyy evet bende isyan ediyorum bu duruma bi normalleştirelim şunu hiç rahat değil maalesef hayvan gibi dönüp bakmasalar giymek zorunda değiliz ama maalesef garipseniyor ya da dediğiniz gibi olmasa bile bir mesaj alıyorlar mutlaka 🙄
20 Yorumla- Moda & Stil konusunda 481 cevap paylaştı.
+1 yılKadının kendi tercihi' diye belirtenlerin hepsiii eşleri sütyen giyinmek istemiyorum dediğinde ilk onlar saçmalaama diyecekler :D buna eminim ama ispatlayamam. 😉
Sütyen takmak zorunlu değil ama takılmamasını saçma ve olumsuz buluyorum.20 Yorumla - Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇevre de bir kaşar etiketi oluşturuyor oda boş muhabbet tabi farkındayım bel kısmında ve göğüs altında çok sıktığı için canınızı acıtıyor bu yüzden takmak istemiyorsunuz
310 Yorumla- +1 yıl
Çok sıkmıyor ve can yakıcı değil. Kendi bedenine göre alan sorun yaşamaz. Abartmayın lan
- +1 yıl
Acıtıyor sus yalancı çıkartma
- +1 yıl
- +1 yıl
Bu kızlar bizim savunmamızı haketmiyor daha kendileri birbirini savunamıyor yiyin birbirinizi
- +1 yıl
Attığım görüşe bak kızın yazdığına bak acıtmıyormuş
- +1 yıl
@uomoitaliano doğru tercih yaparsan acıtmaz yeterki bedenini bil ve vücuduna göre al
Bizdeki dağ ayıları henüz buna hazır değil yoksa bana göre farketmez.. fakat destekli sütyenlerin falan sarkmayı engellediğini biliyorum az çok o sebeple kullanılması mantıklı geliyor.
30 YorumlaModa & Stil konusunda 543 cevap paylaştı. Bayanlar gögüslerin yerçekime kuvvetine yenik düşüp erken yaşta sarkmaması için destekli sütyen takmalı bence..
Özellikle iri gögüslerin ağırlık oranı göz önüne alındığında sütyenle desteklenmez ise sarkar.. koşamazsın hızlı yürüyemezsin günlük hayatı zorlaştırır sutyensiz dolaşmak..
Ben zorunluluk için değil kendimi daha rahat hissettiğim için takıyorum mesela10 YorumlaDeğiller ama toplum buna müsait değil inek memesi yalayan insanlar varken, eşeğe tecavüz edenler varken kadındaki bu güzelliğe ağzının suyu aka aka gelen zombileri görmemiz mümkün...
20 Yorumla
+1 yılBen evde takmiyorumda disarda mecbur his ediyorum 😂
50 YorumlaBir mesaj içermesin diye giymek zorunda degil tabi bayanlar.. Sütyen sadece derleyici ve toparlayıcı bi özellik taşıyor... Bir bayan goguslerinin duruş şekline güveniyorsa giymek zorunda degil bence..
10 Yorumla
+1 yılBen arada giymiyorum üzerime kalın bir sey giydiğimde ama dar ve belli eden bir sey olduğunda bakislardan dolayı ister istemez giyiyorum ve bunun bir zorunluluk olduğunu düşünmüyorum o sapıkça bakışlarla karşılaşacağımı bilmesem giymem giymadigimde çok rahat oluyor ve kıyafetin içinde de rahat olmak en doğal hakkım ama maalesef ki burası türkiye
10 YorumlaSütyen aslında kadın vucudu için zararlı diye okudum yakında. O yüzden gerek yok. Ama memelerin görünmemesi için tight giyinmemen gerekli yani kıyafetlerin bol giysiler olmalı.
41 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYani bana kalırsa tabi ki herkes özgürdür.. Zorunda olduğu için sütyen giymemeli kadınlar.. Yani külot giymek de zorunda değil insanlar ama giyiyor.. Her şeyin bir gerekliliği var diyelim.. Rahat edebiliyorsa çıplak da gezebilir.. Keyifli geceler..
20 Yorumla
+1 yılYa size hiç bir şey zorunlu değil kendiniz birşeyleri zorunlu kılıyorsunuz birde isyan ediyorsunuz kadınlar kahkaha atsa ne olur sakız çiğnese ne derler bunu giyse ne olur şunu yapmak zorunlumu. Değil arkadaşım ne istiyorsanız onu yapın
20 Yorumla
+1 yılGiymeyince değil ama giymediğini milletin gözüne sokunca tabi ki mesaj içeriyor orası başka. Zaten mesaj içermiyorsa ne diye gözüne soksun milletin.
20 Yorumla90 tl olmuş. Bence zorunlu olmamalı. Kahrolsun sütyen akımı ne zaman moda haline gelecek?
34 YorumlaKadinlarin vucudu estetik gorundugu ve erkeklerin hormon miktari (testosteron) bizden 20 kat fazla oldugu icin, akillarindan gecen durtusel fikirlere engel olamayabilirler.
Yani zorunluluk hissedip hissetmemek kisiye kalmistir ama bunlar da hayatin gercekleri. Cok bol giyersen yine dert olmaz belki, obur turlu malzeme vermek olur bu. Ki erkekler gorselden cok etkilenirmis30 Yorumla
+1 yılİsteyen giyer isteyen giymez
Çoğu zaman giymeyi sevmiyorum bende30 Yorumla
+1 yılBen önüme bakıyorum mesaj varsa bile görmem zaten. Kadınlar hürdür istediğini giyer istediğini giymez saygım sonsuz ☺️☺️
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl rahat ediyorsanız ve içinize nasıl siniyorsa öyle giyinsin kadınlar. Zaten göğüsleri küçük olanlardan takmayan çok.
10 Yorumla - Moda & Stil konusunda 541 cevap paylaştı.
+1 yılBence değil ama tabi giyilmesi gereken zamanlarda var tabi ablam ve kız kardeşim çoğu zaman giymiyor eski sevgilimde hiç giyinmezdi
10 Yorumla Sütyen takmak zorunda değilsiniz ama bu resimde ki de abartı yani o ne öyle memeler ortada oldu olacak hiçbir şey giyme bari 😏 İnsan biraz derli toplu giyinmelidir.
40 YorumlaDeğil
Dışarıda gezerken giyerim ml ml baktıkları için ama evde takmıyorum20 Yorumla
+1 yılErkekler de don giymesin sallansın ortada. Herkesin kendi bedeni. Telefonu eline alıp ilk şikayet eden sen olacaksın.
24 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle çok inandırıcı.
- +1 yıl
Yağ var mı şeker var mı?
Sutyensiz rahat edemezsin misal spor yaparken koşarken atlarken ziplarken ağzına yüzüne vurur rahatsız olursun ondan sonra bir bakmışsın birisi kısa birisi uzun sütyene sadece o gözle bakma tercih senin takıp takmamakta
00 Yorumla
+1 yılSütyen giymek zorunda deyilsiniz ama öyle yapinki göğüsler ve uçları belli olmasin, bilirsin ayıp kaçar ve insanimiz öküz oldugu için kötü düşüncelere kapilir yani göğüs belli oldumu uygunsuz bir durum oluşur
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 396 cevap paylaştı.
+1 yılYapmayın gözünüzü seveyim kızlar Victoria's secret iflas eder sonra takın takın 😂 zamanı gelince biz çıkartmasını biliyoruz ihtiyacız olmadığı anlarda 🥳
10 Yorumla
+1 yılBiz atletsiz gezebiliyorsak kadınlar da sütyensiz gezebilir kime ne
10 Yorumla
+1 yılİnsanların hayatına müdahale edecek konumda değilim
10 Yorumla
+1 yılerkekler donsuz gezseydi sapık ırz düşmanı derdiniz konu siz olunca özgürlük
60 YorumlaÖğrenilmiş çaresizlik sizinki.. hiç bir erkek demez sütyen giyin die
10 YorumlaModa & Stil konusunda 630 cevap paylaştı. Evde giymeyebilir ama dışarda giymeli diye düşünüyorum. Erkekler gözlerini alamaz açıkçası
Karşı cins de bundan rahatsız olacağından eminim10 YorumlaDeğilsiniz hayatım. Sonuna kadar destekliyorum giymemenizi.
10 Yorumlaçirkin bi görüntü oluşuyor büyükse fotodaki kadında mesela çökmüş artık o ne
10 Yorumla
+1 yılBenim eşofman altına don giymeyip ç*k taş*ak gezmem gibi bir şey
10 Yorumlavalla nasıl rahatsanız öyle yapın tercih sizin tabiki he ilgimizi çekiyormu evet çekiyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSapiklar dolar şimdi 🤫
Neyse kullanmak istemiyorsan ve göğüslerin büyük değilse pedler var onu kullanabilirsin. bunu benden iyi bilmen lazım 😃 sen nereden biliyorsun dersen evliyim...10 YorumlaBana göre giyilmeli. Mahremiyet diye birsey var çünkü.
40 Yorumla
+1 yılMeme ucu göründü diye her erkekle seks mi yapacaksın sjsjsj bu düşünce sadece Türkiye de olur. Sekse aç ülkeden ne bekliyorsun
20 YorumlaGiymemek serbest.. kimse kiyafetini cekip bakmaz iceriye. Ama giyinmediğini belli edecek sekilde geziyorsan bu mesajdır net.
21 Yorumla
+1 yılYer çekimine meydan okumak için destek almak gerekir diyorum.
20 Yorumlaaslinda kimse mecbur degil ama ulkemizde bu kadar cok taciz tecavuz olaylari oldugu surece biz rahat dolasamiyoruz herkesin inanci kendine bence isteyen istedigini giymekte ozgur
00 YorumlaModa & Stil konusunda 522 cevap paylaştı. Tercih meselesi. Herkes nasıl rahat ederse öyle giyinir. Yadırgamamak lazım, saygı göstermek lazım. Yerine göre de değişir bence. Kadın temiz ve bakımlı ise her zaman güzeldir. Erkek de… 😎
00 YorumlaNasıl bir polemik haline geldi bu konu haline geldi anlamıyorum. Mahremiyet adına bir şey kalmadı. Takmak istemeyen takmasın kardeşim göğüs ucu bantları var kullanın. Sonra demeyin aman sarkıyor aman estetiği bozuluyor.
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 423 cevap paylaştı.
+1 yılEvet canım giymek zorunda. Erkek memesiyle bir değil bizimkiler. O zaman denize havuzada üstümüz çıplak girelim bir şeyleri göstermeye bu kadar meraklıysak
014 Yorumla- +1 yıl
Bu şekilde savunuluyor cunku bizde erkeklerin gögsunu görmek istemıyoruz dıye. Bende aynı şey olmadığını söyluyorum bir kadın memesiyle erkek memesi aynı değil ucunun belli olması da aynı değil. Ve ayrıca sanane benım düşüncemden sende gidip kendi görüş alanında belirtsene düşünceni gelip benimkine atlayana kadar. Git orada savun sütyensizliğini
- +1 yıl
Profil fotoğrafından belli oluyor yaşın. Biraz küçük sanırım.. Bak şimdi insanların iç çamaşırlarına karışamayız "evet giymek zorunda" ne ya sen benim iç çamaşırı giyip giymediğimi ne yapıcaksın acaba? Biliyorum erkek ve kadınlarınkinin farklı olduğunu ama cidden kafanı buna takma çok saçma ve gereksiz bir konu kim ne isterse yapar bu bizi ilgilendirmiyor "zorunda" diye bir şey yok.
- +1 yıl
Kafamı takmıyorum sorulan soruya görüş belirtiyorum zaten. Ama bunu bile anlayamıyorsun ki seni görüşüm neden bu kadar ilgilendirdi ben onu anlamadım. Yaşımda profilde yazıyor neyse o. Şimdi git sütyen giyiyor musun giymıyor musun ne yapmak ıstıyorsan onu yap görüşümün altından uzaklaş.
- +1 yıl
He bir derdin varsa soruyu zorunda mı diye bitiren soru sahibine sor neden böyle bir soru sormuş. Büyük ihtimal görüş yazılsın dıyedir. Ama insanların görüşlerine ergenler atlasın dıye değildir. Senin yaşındakiler ağır geçiriyor ergenlık dönemini 1 2 seneye oturursun herhalde
- +1 yıl
boş ver acsinya ilerde oda düzelir
- +1 yıl
Ergenlikle iç çamaşırı arasındaki bağlantı nedir tam olarak? Kendi fikrini belirttiğini biliyorum ve biz zaten tartışıyoruz burada ama sen şey diyorsun sütyen giymek zorundalar canım benim iç çamaşırıma sen mi karışıyorsun ve göstermek için nedir ya bu nasıl biz zihniyet aynen işim gücüm yok erkeklere meme üçlarımı göstermeye çalışıyorum şahsen cahilce bir düşünce ve öylede. Benim de profilimden yaşım belli oluyordur herhalde Ergenlik ve iç çamaşırı ne alaka cidden komiksin sizin gibi insanlarla daha fazla muhabbet edemem midemi bulandırıyorsunuz. Cevap vermezsen sevinirim
- +1 yıl
Snn awkyrm gerizklı sen benım yorumuma atladın bıde dıyosun cevap verme hasta mısın sen gerçekten. Sorulan soruya görüş yazıyorum sg kendi yaşıtlarınla tartıs beynsz
- +1 yıl
Bende kendi fikrimi belirtirken saygı duyacaksın o zaman madem saygı görmek istıyorsun. Sen uzatıyorsun asıl
- +1 yıl
Bıngıl bıngıl ohhh:)
- +1 yıl
Al işte adam biz tartışırken bile tahrik oluyor. Sen bu ülkede kime ne anlatmaya calısıyorsun acaba?
- +1 yıl
Muhahaha bjri et digeri can derdinde mk 🤣🤣
Mesaj içermesi değil de erkeklerin dik bakışlarına maruz kalabiliyorlar. Suçu erkekte aramamak lazım sonuçta yaratılış gereği erkeğin ilgisini çeker istemsizce. Ama dikkat et burası Türkiye. Başına iş açar bazı kansızlar
00 Yorumla
+1 yılzorunda değil ama uç kısmı da belirgin şekilde de dışarıya çıkılmaz
31 Yorumla
+1 yılZorunda değiller aslında ama çoğu kadın taktığı için böyle bir algı var
30 Yorumla
+1 yılLutfen giyiyin igrenc manzara gormeye gerek yok, edep ahlak diye bisi var
31 Yorumla- Moda & Stil konusunda 701 cevap paylaştı.
+1 yılKendini teshir etmekten keyif aliyorsa tabiki zorunda degil.
30 Yorumla
+1 yılBana göre giymeyin özgür dursun göğüsler rahat olun yani bırakın sarkık ya da dik dursun her kişi ayrı seviyor nede olsa
13 Yorumla- +1 yıl
Neden ki bunda rahatsiz olunacak ne var ki kuzenim felanda giymiyor bizde kalıyor ama sorun değil yani rhaat olması daha iyi
+1 yılSoru komik ama yine de saçma. Giymek zorunda diye bir kural yok. Ama şahsen pis bakışlardan nefret ederim ve toplum maalesef berbat bir toplum. Gerek yok böyle heyecanlara. Alıştığın gibi devam et
13 Yorumla- +1 yıl
Dikkat çekici olması, o bakışların sebebi. Kendini düşün karşında bı erkek boxer siz olsa şortunun içinde farketsen bakmaz mısın. Sasirdiggin için bile bakarsin
- +1 yıl
E kardeşim ben ne dedim? Gerek yok böyle heyecanlara alistigin gibi devam et dedim? Aynı şeyi diyoruz?
- +1 yıl
👍
- Devamını Gör (226)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler