Güncellemeler
+1 yıl
Sal, 25 Nis 22:59
Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Kadınlar kollarının kıllarını almalı mı, almamalı mı?
Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Kadınlar kollarının kıllarını almalı mı, almamalı mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kadın dediğin... blı blıcıları doluşur şimdi 2x2 bilmezler ama kadının nasıl olması gerektiğini bilirler jdajdjajsd kadın olmayı bunlardan öğrenicez 🤣🤣 İsteyen alır isteyen almaz benim kılımdan kime ne
ben alıyorsam sizde alacaksınız biz boşuna mı acı çekiyoruz 😒
İlla alınacak diye bir şey yok ama alınsa daha iyi.
Dikkat çekiyorsa kötü duruyorsa tabi alınmalı kadın dediğin temiz bakımlı olmalı
Genel bir kural yok, kol killarıyla rahatsız oluyorsa alabilir. Ben alıyorum şahsen.
Bazı sari ufak tefek göze batmıyor ama recep ivedik gibi olanlar çok kötü bence. Keşke hemcinsimi bu konuda savunabilsem ama kötü görünene de kötü denir. He alıp almama kişiye kalmış bir şey ona kimse bir şey diyemez sadece kötü görünüyor o kadar
Fazla ve siyahsa almalı, belli olmayan küçük tüylerse almamalı. Herkes nasıl rahat ediyorsa öyle yapmalı
Her zaman normal karşılardım kollarda kılı ama son zamanlarda sanki ayıp ve iğrençmiş gibi davranılıyor ve alıp almamakla kararsızım
Yani ben şahsen kollarında kılı olan bir kızı dönüpte bakmam. Ama tabiki kişinin kendi tercihi almayabilir. Bende kollarımı ve bacaklarımı hiç almadım ama Birgün eşim rahatsız olursa alırım tabi.
Zorunda değil ama alıyorum.
Ben alıyorsam sizde alacaksınız diyen abla şaka mı? Annemizin karnından seninle özel bir bağ ile doğmadık herhalde.
kesinlikle zorunda değil ancak bence almalı daha güzel bir görüntü
eyer bellli oluyorsa alinmali yok eyer sariysa azsa hic belli olmuyosa alinmamali
Çok fazlaysa almalı.
Nasıl hoş buluyor ise öyle yapmalı.
Erkeklerde almalı artık
Ben almıyorum hiç belli olmuyor tüylerim
Almalı, bakım ıyıdır
Sarışınlar almasa da olur onlarda normal görünüyor
Alınmalı bence. Herkesin bir göz zevki var.
Tercih meselesi
Almali canjmm