Bugün kol tüylerimi iple aldırdım aslında pek belli olmuyordu ama canım çok yandı. Kadınlar kol tüylerini almalı mı, nedense kol tüylerini almak çok acıtıyor.
Kendisini kötü hissediyorsa, görüntüye önem veriyorsa kirli gözüksün istemiyorsa almalı, istemiyorsa almamalı İnsanların yaşamına kimse karışamaz buna hakları yok, İsteyen alır istemeyen almaz, bazı kişiler de belli olmuyor yok denecek kadar hafif az oluyor, bence onlar almasa da olur
Aslında bu tamamen kadının kararına bağlı bir şey. Her kadın kol tüylerini alacak diye bir kıstas elbette ki yok.
Ancak bazı kadınların kol tüyleri çok uzun ve koyu renkte olabiliyor. Bu bazen estetik durmadığı için kadının Bu durumdan rahatsız olup kol tüylerini aldırmasını normal karşılıyorum.
Öte yandan kol tüyleri hiç belli olmayan kişilerin tüylerini alması kollardaki tüyleri daha dirençli yapıyor. Eğer tüylerini çok belirgin değilse kol tüylerini almasa da olur bir kadın.
Kişinin kendi tercihi rahatsız olmuyorsa almaya bilir. Fakat, şahsım adına olan tercihim lazer epilasyon yönündedir. Tüy görünmeyen yerlerime bile atış attırıyorum.
İnsan her halükarda kokuşmaya ve çürümeye doğru yol alır, bu esnada kişinin kıl tüy içinde olmasıyla olmaması arasında bir farkın olacağından kimse söz etmemelidir.
İnce olması felan bişey değiştirmiyor açıkçası yok kimse görmüyor kapalıyim felan bunlar bahane bence kız dediğin saçı kaşı kiprigi haricinde hiç tüy olmamalı vücudunda gerisi pislik pis kızların işidir
Anlamadığın şu... zaten kötü görüncek hiç bişeyi ben kendime yapmam. Ki ben temiz biriyimdir. Gerçekten takıntılı düzeydeyim. Ama beni rahatsız etmiyor. Kolum daki incecik tüy rahatsız etmiyor. İlerde belki eder alırım. Ama bu beni ilgilendiriyor. Ve erkeklerin kabul gördüğü kalıpta olmak zorunda değiliz.
Herkesin Kendi düşüncesi evet 1 bu bir kalıp değil olunması gereken şey 2 siz erkeklerin nasıl söyle olsun böyle olsun diye içinizden biseyler geçiriyorsaniz bizde sizin hakkinizda biseyler geçirmek en doğal hakkımız 3 eğer dersen Yok kimse görmüyor ne olacak diye bişey yok kadından sizden beklenen davranışı yerine getirmekle yükümlü olman gerekiyor. Son olarak bakım güzel bişey
Kalıp işte. Herkes her beklentiyi karşılanak zorunda değil ki karşılayamaz. Bana kalsa ben de sıfır kıllı erkek isterim. Ama olmuyor. Rahatsız etcek bir durumu kendim yapmam zaten. Herkesin alıcısı farklı ben böyleyim gayette bakımlı ve temiz biriyim. Bakım kriteri bu değil
Sarı tüylü ve neredeyse yok derecede olduğum halde aldırıyorum bence çok çirkin bir görüntü oluyor, iple aldırma ağdayla aldırmanı tavsiye ederim kolaylık olur.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Gecen gün bankta oturan bir kiz gördüm, kız çok güzeldi gerçekten yanindan geçerken ayak bileği dikkatimi çekti bakmaz olaydim bacağındaki killarin uzunluğu sacım kadardı abartısız ve kalın kalın dı gerçekten midemi bulandirdi o an ben utandim yani hatta dönüp laf sokmak bile istedim o derece bir soğukluk geldi
Ben erkek halimle senden temizimdir sen maymun gibi kocaya, abiye ya da babaya denk geldiysen bilemem. Sana kemik atan olmadığı halde geldin havladin belli ki sende bakimsiz pislik birisin leş kargası yaran var ki gocunuyorsun
Kol kılı inanılmaz doğal ve güzel görünüyor bana.. Bence sevdikten sonra gerisinin bir önemi yok kollarındakıl olan biri için de asla kötü düşünmezdim şahsen..
Herkesin kendi kararı ama kendim adına konuşacak olursam birkaç sene önceye kadar almıyordum beni rahatsız da etmiyordu ama bir kez aldıktan sonra nasıl öyle dolaşmışım dedim kıl konusunda en rahatsız edici olan kol gibi geliyor vücudumda orası pürüzsüz olunca özgüvenim artıyor
İstediğini yapar ister alır ister almaz onu kararı şöyle düşünün erkeler kol tüğünü alsa güzel durmuş ya da güzel bişey söyleriz almasana bir şey demeyiz dimi karışmayız yani kadınlara da karışmamak gerek yani
Çok siyah duruyorsa almalı ama benimki bu resimdeki gibi olmadığı için almıyorum tabiki önceden lazerde attırdığım için tek tük çıkıyor bu nedenle almıyorum. ama koyu siyahsa alınsın bir zahmet kötü duruyor çünkü ya.
Herkesin kendi tercihi ama ben beğenmiyorum kötü görüntü oluşturuyor hoşuma gitmiyor ama tabi senin tercihin mesela ben tişört falan giyemem asla kolumda tüy varsa aşırı rahatsız edici 🤷🏼♀️🤷🏼♀️🤷🏼♀️
Evet almalı yoksa biz erkeklerden pek bir farkları kalmıyor, inanın bikini bölgesinde olsada olur olmasada olur ama kadının vücudunun diğer başka hiç bir yerinde kıl olmamalı. Gerçekten kadında kıl çok kötü oluyor.
Sağlık ve hijyeniklik açısından her insan (sadece kadınlar değil erkekler de) tüylerini almalı. Ama almak zorunda değiller. Kimse kimsenin vücuduna karışamaz. Yorumlarda insanların ne dediği önemli değil
Kesinlikle alınmalı kollar kişinin çekiciliğini on plana çıkartır benim tüylerim sarı olmasına rağmen sürekli epilatorle alırım biraz kanar ama olur o kadar da güzellik için katlanmak lazım:)