şu narlı tatlı keşfetimi umarım artık salar🫠 sıradaki tatlımız yumurtalı puding olacak

şu narlı tatlı keşfetimi umarım artık salar🫠 sıradaki tatlımız yumurtalı puding olacak

Popüler olmuş lezzetler bence denenmeyi hak ediyor çünkü herkesin sevdiği bir şeyi tatmak genelde hayal kırıklığı yaratmıyor ama tabii ki damak tadı kişiden kişiye değişir bazıları çok beğeniyor diye denediğim şeyler benim için çok sıradan olabiliyor yine de popüler tarifler genelde ilgi çekici oluyor hem yeni şeyler denemek insanın mutfağa olan ilgisini de artırıyor mesela şu görseldeki tatlı harika görünüyor narın o hafif ekşi tadıyla çikolatanın birleşimi eminim çok güzeldir popüler tarifleri denerken biraz kendi dokunuşlarını eklemek de güzel bir fikir çünkü bu şekilde daha kişisel hale geliyor sence popüler tatlar denemeye değer mi yoksa abartıldığını mı düşünüyorsun.
Cevap
16Cevap
afiyet olsun, genellikle pek sevmem kendim denemem yani, ama hazır yapılmışını yerim.
Daha dubai cokolatası yemedim yeni şeyler açmayın başımıza 😅
Dur dur bomba gibi geliyorum
Bu güzel olabilir ama yumurtalı pudingi kesinlikle yapma ben yaptım iğrenç oluyor
Ya ilk defa iğrenç diyen birisi çıktıı
Yumurta kokuyor di mii
Yumurtanın tadı geliyor şeker ve kakao onu örtmeye yetmiyor
Popüler lezzetleri sevmiyorum. Hele 10 saatte yapılanları heç sevmiyorum.
Ben popüler kültürün kölesi değil ben popüler kültürün ta kendisiyim
Yolun çok başındasın demekkiisiii
göz hakkımıza girdin, sitedeki herkese bundan bir parça yapman gerekecek 🤔
Herkese olmaz da sana yollarım pttyle beş dk
Yeni tatlılar denemeyi seviyorum. Farklı lezzetler denemek güzel oluyor.
O topa girersek içinden çıkamayız. Her hafta bie şey çıkıyor.
Popüler lezzetler çok saçma sapan ve çoğu da iğrenç ya
Yok yapamam o kadar fazla elimden gelmez yani. Ama bir şeyler denemeyi seviyorum. Mesela evde lahmacun kendim yaptım.
Hoşuma giden bişey ise denerim mesela Dubai çikolatasından bıkkınlık geldii daha tadina bakmadan nefret ettmm. Ama bu narlıyı bende yaptım çok guzell oluyor
Çok güzel lezzetli duruyor nasıl bir şey ki bu
seviyorum evet acaba güzel mi merak ediyorum
Bu güzel olduu
Nar, sek quark ekledim, benmari usulü çikolata erittim biraz da hindistan cevizi yağı koydum😋
Ne olduğunu bilmiyorum ama kakaoluysa güzeldir
Nar meyveli yoğurt çikolata
Ismarla yiyelim
Hemenn
Eyvallah bacım
Popüler olan bir şeyden özellikle uzak dururum
Bazılarını seviyorum valla
Hayır bazen sevmediğim şeyler çıkıyor
Hayır özellikle dubai zımbırtısını denemedim hiç
Çoğu bana hitap etmiyor.
Kokoreçli puding dene çoksel
Dubai Çikolatası hariç evet.