Yeme & İçme Noodle yemeyi neden bırakmalıyım? Zeynep_qwr Takip Et Xper 5 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Sizin cevaplarınızı merak ediyorum cahil değilim tabikide Noodle yemeyi neden bırakmalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Alidossantos0007 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Cok yeme asiri zararli sagligina cok zarar veriyorsun ara sira yenir ama cok yersen midene zarar verirsin 0 2 Yorumla Zeynep_qwr 1 yıl Markettekileri Yemem zaten.İnsanların cevapınokumak için sordum Yorumla Alidossantos0007 1 yıl Tamamdir Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Yiyecek daha güzel şeyler var örneğin pizza hamburger madem sağlıksız şeyler yiyip sagligindan olacaksın bari güzel şeyler ye djdjd 0 1 Yorumla asdafsfa 1 yıl Kanka pizzanın bir dilimiyle şunun fiyatı bir mi allasen AŞSLDAİLFSADFADSF Yorumla
Layyon Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Bi tane mikroskop görüntüsünde icnde kıl , böcek parçaları falan vardı. O zamandan beri gördükçe midem bulanır 0 0 Yorumla
bilinmeyenbiriq01 Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Ben bıraktım ya çünkü sivilce çıkartıyor ve çokkkk kaloriliii 0 0 Yorumla
Eskibiryalan Takip Et Yoda Yaş: 107 , eic 100% 1 yıl Şunun üstüne yogurt mayonez noddle baharatlı ekleyip karıştırıp yicen ufff 0 0 Yorumla
Sosyetekemal Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Tadı çok güzel ya zararlı diyorlar ama şifa gibi 😂😂 0 0 Yorumla
Vegetoid Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Aşırı tüketmiyorsan problem yok, sonuçta lezzetli bir şey. 0 0 Yorumla
Gündüzsadece Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 98% 1 yıl Aslında güzel ya ben de beğeniyorum bazenleri yiyorum 0 0 Yorumla
picassokızıı Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Bir ara bendede bağımlılık yapmıştı ama tiksindim sana tavsiyem sık sık ve çok çok ye tiksinmek için 0 0 Yorumla
-Wiɴᴄʜᴇꜱᴛᴇʀ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kanserojen bırakmazsan bırakmana fazla zaman kalmaz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl içindeki koruyucular o kadar fazla ki, kanser olmak için birebir. 0 0 Yorumla
ghtv7824 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 1 yıl Çünkü sağlığımıza çok zararlı bir yiyecek ne yazık ki. 0 0 Yorumla
abelovedwoman_ Takip Et Xper 4 Yaş: 22 1 yıl Sodyum içeriği fazla yani zarar verir alışkanlık olarak tüketildiğinde. 0 0 Yorumla
kusurunabakarım Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Sağlıklı değil de ondan ya kanser olursan 0 0 Yorumla
redbulkanatlandirir Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Bence arada bir yenebilir ayda bir falan 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Cok yeme asiri zararli sagligina cok zarar veriyorsun ara sira yenir ama cok yersen midene zarar verirsin
Markettekileri Yemem zaten.
İnsanların cevapınokumak için sordum
Tamamdir
Yiyecek daha güzel şeyler var örneğin pizza hamburger madem sağlıksız şeyler yiyip sagligindan olacaksın bari güzel şeyler ye djdjd
Kanka pizzanın bir dilimiyle şunun fiyatı bir mi allasen AŞSLDAİLFSADFADSF
Bi tane mikroskop görüntüsünde icnde kıl , böcek parçaları falan vardı. O zamandan beri gördükçe midem bulanır
Ben bıraktım ya çünkü sivilce çıkartıyor ve çokkkk kaloriliii
Şunun üstüne yogurt mayonez noddle baharatlı ekleyip karıştırıp yicen ufff
Tadı çok güzel ya zararlı diyorlar ama şifa gibi 😂😂
Aşırı tüketmiyorsan problem yok, sonuçta lezzetli bir şey.
Aslında güzel ya ben de beğeniyorum bazenleri yiyorum
Bir ara bendede bağımlılık yapmıştı ama tiksindim sana tavsiyem sık sık ve çok çok ye tiksinmek için
Kanserojen bırakmazsan bırakmana fazla zaman kalmaz
içindeki koruyucular o kadar fazla ki, kanser olmak için birebir.
Çünkü sağlığımıza çok zararlı bir yiyecek ne yazık ki.
Sodyum içeriği fazla yani zarar verir alışkanlık olarak tüketildiğinde.
Sağlıksız ve zararli
Kalorisi yuzunden biraka bilirsin
Sağlıklı değil de ondan ya kanser olursan
Hiçbir faydası olmadığı için
Bence arada bir yenebilir ayda bir falan
Sağlıksız mikrop varmış plastik barmis
niye birakasin ki
Çünkü zararlı çocumm