Yeme & İçme KS'de yemek yarışması yapılsa hangi yemeğin ile katılırdın? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Gelsin maharetler yemek yarışması yapıyoruz 😄 Puan vereceğim 🤤 Güncellemeler1 yıl Süper bir soru sordun 💃 Şimdi sorunu daha çok üye görecek, hemen gelen cevaplarla yorumlaş! 💖 Süper sorunla 4 Xper daha kazandın, tebrikler! 🤩 KS'de yemek yarışması yapılsa hangi yemeğin ile katılırdın? Cevapla Puan Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hamburger tabi ki de sdfsdf 0 0 Yorumla
Yaban00 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Senin için sarma, kendim için içli köfte, site içinde düşünürüz. 0 5 Yorumla Soran 1 yıl hahaha o zaman bende 9 veriyorum çünkü ben de içli köfte isterim 🤤😬 Yorumla Yaban00 1 yıl Hemen kuzum. Haşlama mì kızartma mì Yorumla Soran 1 yıl kızartma olsun benimkiler 😊 Yorumla Yaban00 1 yıl Hemen bacima kızartıyorum. Yorumla Soran 1 yıl 🤍🤍🤍 Yorumla
Onemortime Takip Et Master Yaş: 45 , eic 88% 1 yıl Karidesli mantı ile katılırım. Lime portakal kabuğu kerevizli bir sos eşliğinde :) 0 1 Yorumla Soran 1 yıl 9 puan veriyorum 🤤 Yorumla
Balbiri Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl İçini anneme yaptırmak şartıyla sarma sarardım djdks 0 2 Yorumla Soran 1 yıl O zaman annene 10 puan sana da 5 😄 Yorumla Balbiri 1 yıl Kabull 😅🙏🌸 Yorumla
StoneeCold Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Bu aralar canım pelmeni istiyor onunla katılayım 0 1 Yorumla Soran 1 yıl 10 puan 🤤 Yorumla
KIZILİNKA Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Domates doğrasam güzelleşiyor 😄 şakası bir yana ben keklerime rakip tanımam 😏 0 0 Yorumla
MiraKural Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Acılı çiğköfte yapardım jdhsisud 1 7 Yorumla Soran 1 yıl 10 puan bir de cevizliyse 🤤 Yorumla MiraKural 1 yıl Sana cevizli de yaparım aşkom tüm cevizler sana fedaaa Yorumla Shazam6 1 yıl Banada cevizsiz yapar misin Yorumla MiraKural 1 yıl @Shazam6 yaparım tabi ki kshsksjs Yorumla Shazam6 1 yıl Thank youu Yorumla MiraKural 1 yıl @Shazam6 no problemmm isshishs Yorumla Soran 1 yıl 🤍🤍🤍 Yorumla
highheelsonmytippies Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Waffle yapabilirim... 1 6 Yorumla Soran 1 yıl İçine ne koyacaksın 🤤 Yorumla highheelsonmytippies 1 yıl Muz ve çikolata. Fazlası bayıyor :D Yorumla Soran 1 yıl 6 puan verdim 😄 Yorumla highheelsonmytippies 1 yıl Yerken öyle demiyordun ama :D Yorumla Soran 1 yıl hahah üzerine antep fıstığı veya fındık ile süslemen lazım bir dr beyaz çikolata daha güzel olurdu 🤤 Yorumla highheelsonmytippies 1 yıl Birdahakine :D Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl yumurta kırarım sahanda yumurta yeter işte 😃 1 17 Yorumla Soran 1 yıl Çok yaratıcı vizyon yemek oldu şimdi bu KS halkı kaldıramaz bu kadar yemek kültürünü 😄 merakettimmişte 1 yıl üzdün 🥹 ne var ekmek banardık işte sarısına 🥹 Soran 1 yıl Sen şu süt helvasını yapta ağzımız bayram etsin Bursalıııı 🤤 merakettimmişte 1 yıl illa bana ojelerimi sildirip mantı açtıracaksın sonra süt helvası yaptırtacaksın 😂 nerede benim oklavam merdanem 😃 Soran 1 yıl Hah şöyle ya 😄🤤 merakettimmişte 1 yıl beni sen mantı açarken görsen ojeler siliniyor yere bağdaş kurup oturuluyor başımda annemin örtüsünü bağlamışım saçım düşmesin diye hamurla dans ediyorum açarken 😂😂 Soran 1 yıl Bir mantı yap kız bize 🤤 merakettimmişte 1 yıl senede bir kere yapıyorum evdekilere o günüme denk gel 😂 Soran 1 yıl Şu süt helvasını 1 kere yaptım hep canım çekiyor ya 😬 merakettimmişte 1 yıl hahahha hafif ama kaymak gibi kayıyo ağızda de mi 😃 Soran 1 yıl offf süper bir şey ya 🤤 merakettimmişte 1 yıl ben bağdat hurma tatlısını daha çok beğenirim süt helvasından Soran 1 yıl O nasıl ki merakettimmişte 1 yıl bursanın bi tatlısı o da Soran 1 yıl Denemek lazım canım 🤤 merakettimmişte 1 yıl hazır satılıyor bu genelde ama 😃 Soran 1 yıl O zaman yiyemem 😌
Kralbop Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Makarna 😀😀 1 12 Yorumla Soran 1 yıl Elde kesme mi 🤤 Yorumla Kralbop 1 yıl Yok be fiyonk 😀😀 Yorumla Soran 1 yıl sosu nasıl? Yorumla Kralbop 1 yıl İtalyan sosu Yorumla Soran 1 yıl Makarna hazır olduğu için 4 veriyorum 😄 Yorumla Kralbop 1 yıl Allah razı olsun sen olmasan elenirdim😀😀😀😀😀😀😀 Yorumla Soran 1 yıl hshshs Yorumla Kralbop 1 yıl Vallaha çok güzel moral verdin iyi ki geldin iyi ki varsın 😀😀 Yorumla Soran 1 yıl 😊😊😊 ders çalışınca fazla gelmiyorum artık Yorumla Kralbop 1 yıl 😀😀😀 Allah kolaylık versin hanfendi Yorumla Soran 1 yıl teşekkürler 🙋♀️ Yorumla Kralbop 1 yıl Rica ediyorum hanfendi 😘🙂 Yorumla
Nefropatikkız Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Dolma 1 7 Yorumla Soran 1 yıl Karışık dolma mı? etli/etsiz? Yorumla Nefropatikkız 1 yıl Karışık etli acılı Yorumla Soran 1 yıl offf 9 veriyorum 🤤 Yorumla Nefropatikkız 1 yıl 1 puan neden kirdin jdjd Yorumla Soran 1 yıl Dolmanın içini doldurmadan önce tuzlamamışsın 😄 Yorumla Nefropatikkız 1 yıl Kız önce bi yeseydin😅 Yorumla Soran 1 yıl Yedim tabii ki 😄 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Menemen 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl bir menemen olurdu? Yorumla m MarllboroRed 1 yıl He soyluyom de kopya ceksinler Yorumla Soran 1 yıl Not vereceğim ama 😄 Yorumla m MarllboroRed 1 yıl Yok ben kazancam Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Yımırta gırardım sana 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Bu yetenek ile baş edemeyiz 😄 Yorumla Hatırlasevgilim55 1 yıl 😂😂ivit ivit Yorumla
Mlyusioq Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kuru dolma yaparım 0 2 Yorumla Soran 1 yıl 10 puan 🤤 Yorumla Mlyusioq 1 yıl Teşekkür ederim canım 🤍 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Sarar sarmamı gelirdim 0 1 Yorumla Soran 1 yıl 10 puan 🤤
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Nohutlu tavuklu pilav 0 2 Yorumla Soran 1 yıl 7.5 puan veriyorum Yorumla Aristokratımsı 1 yıl 10 numara pilav yapıyorum, senden daha iyi yaptığımı da iddia ediyorum. Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Yemek yapmayı bilmiyorum 🤷♀️ 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Sen katılma o zaman evladım 😄 Yorumla
agorasevdası Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Ben yumurta bile kıramam 0 1 Yorumla Soran 1 yıl O zaman sen katılma 😄 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Köfte djdj 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Anne köftesiyse 10 puan 😄 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl valla annemin babası yani dedem seyyar köfteciymiş Giresun’da.. ben de annemden öğrendim, çok güzel yaparım köfteyi. 😅 Yorumla Soran 1 yıl Erbabından yani 🤤 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl Hıhım 😅 Yorumla Soran 1 yıl Sana da yıldızlı 10 olsun o zaman Yorumla
_gunes__00 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Katılmazdım. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Kız alt tarafı yemek yapacaksın 😄 _gunes__00 1 yıl Olsun
gulsuberenkolsuz Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 77% 1 yıl Sucuk 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Sucuk nasıl bir yemek 😄 Yorumla gulsuberenkolsuz 1 yıl Ben ondan başka yapamıyorum Yorumla Soran 1 yıl Kızz yemek yapmakta ne var 😄 Yorumla gulsuberenkolsuz 1 yıl Çok kötü oluyor Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Makarna 0 10 Yorumla Soran 1 yıl el yapımı mı? Yorumla beyzaondr350 1 yıl Hazır makarna ya en iyi yaptığım yemek sjsjwjwjw Yorumla Soran 1 yıl Makarna sosu ne yapacaksın hshshs Yorumla beyzaondr350 1 yıl Domatesli makarna yapcam Yorumla Soran 1 yıl makarna hazırsa 4 puan 😄 Yorumla beyzaondr350 1 yıl Yemeden görmeden nasıl 4 puan veriyon 😂 Yorumla Soran 1 yıl yedim yedim 😄 Yorumla beyzaondr350 1 yıl Tamam 😏 Yorumla Soran 1 yıl Kedinin hatrına 7 veriyorum ❤ Yorumla beyzaondr350 1 yıl Ahah turşuhan çok sevindi 😹 Yorumla
Ks1Bilen Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kapama, 🍂 0 4 Yorumla Soran 1 yıl hangi et ile yapacaksın? Yorumla Ks1Bilen 1 yıl Tavuk, riske girmem slxkldk Yorumla Soran 1 yıl 8 puan veriyorum 😄 Yorumla Ks1Bilen 1 yıl Teşekkür ederim ✌️😂 Yorumla
GAYGünlüklҽri Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Mücver ile :) 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Ne mücveri? Yorumla GAYGünlüklҽri 1 yıl Kabak mücveri Yorumla Soran 1 yıl 7 puan 😄 Yorumla GAYGünlüklҽri 1 yıl Teşekkür ederim hem diyet yemeği de sayılır eğer kilo problemi varsa diyette iyi gidebilir:) Yorumla
7densonra Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Taze fasulye 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Etli mi zeytinyağlı mı? Yorumla 7densonra 1 yıl İkisinide bomba gibi yapıyorum 🫵🏻 Yorumla Soran 1 yıl O zaman 9 puan 😄 Yorumla 7densonra 1 yıl Nedense o yemegi yaparken keyif aliyorum 😂 Yorumla Soran 1 yıl güzel bir yemek 👍 Yorumla
Çiçekbahçesiiii Takip Et Xper 1 Yaş: 29 1 yıl Karnıyarık 😂😂 0 1 Yorumla Soran 1 yıl offf süper ya 🤤 patlıcanı kızartacak mısın közleyecek misin? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Hamburger tabi ki de sdfsdf
Senin için sarma, kendim için içli köfte, site içinde düşünürüz.
hahaha o zaman bende 9 veriyorum çünkü ben de içli köfte isterim 🤤😬
Hemen kuzum. Haşlama mì kızartma mì
kızartma olsun benimkiler 😊
Hemen bacima kızartıyorum.
🤍🤍🤍
Karidesli mantı ile katılırım.
Lime portakal kabuğu kerevizli bir sos eşliğinde :)
9 puan veriyorum 🤤
İçini anneme yaptırmak şartıyla sarma sarardım djdks
O zaman annene 10 puan sana da 5 😄
Kabull 😅🙏🌸
Bu aralar canım pelmeni istiyor onunla katılayım
10 puan 🤤
Domates doğrasam güzelleşiyor 😄 şakası bir yana ben keklerime rakip tanımam 😏
Acılı çiğköfte yapardım jdhsisud
10 puan bir de cevizliyse 🤤
Sana cevizli de yaparım aşkom tüm cevizler sana fedaaa
Banada cevizsiz yapar misin
@Shazam6 yaparım tabi ki kshsksjs
Thank youu
@Shazam6 no problemmm isshishs
🤍🤍🤍
Waffle yapabilirim...
İçine ne koyacaksın 🤤
Muz ve çikolata. Fazlası bayıyor :D
6 puan verdim 😄
Yerken öyle demiyordun ama :D
hahah üzerine antep fıstığı veya fındık ile süslemen lazım bir dr beyaz çikolata daha güzel olurdu 🤤
Birdahakine :D
yumurta kırarım sahanda yumurta yeter işte 😃
Çok yaratıcı vizyon yemek oldu şimdi bu KS halkı kaldıramaz bu kadar yemek kültürünü 😄
üzdün 🥹 ne var ekmek banardık işte sarısına 🥹
Sen şu süt helvasını yapta ağzımız bayram etsin Bursalıııı 🤤
illa bana ojelerimi sildirip mantı açtıracaksın sonra süt helvası yaptırtacaksın 😂 nerede benim oklavam merdanem 😃
Hah şöyle ya 😄🤤
beni sen mantı açarken görsen ojeler siliniyor yere bağdaş kurup oturuluyor başımda annemin örtüsünü bağlamışım saçım düşmesin diye hamurla dans ediyorum açarken 😂😂
Bir mantı yap kız bize 🤤
senede bir kere yapıyorum evdekilere o günüme denk gel 😂
Şu süt helvasını 1 kere yaptım hep canım çekiyor ya 😬
hahahha hafif ama kaymak gibi kayıyo ağızda de mi 😃
offf süper bir şey ya 🤤
ben bağdat hurma tatlısını daha çok beğenirim süt helvasından
O nasıl ki
bursanın bi tatlısı o da
Denemek lazım canım 🤤
hazır satılıyor bu genelde ama 😃
O zaman yiyemem 😌
Makarna 😀😀
Elde kesme mi 🤤
Yok be fiyonk 😀😀
sosu nasıl?
İtalyan sosu
Makarna hazır olduğu için 4 veriyorum 😄
Allah razı olsun sen olmasan elenirdim😀😀😀😀😀😀😀
hshshs
Vallaha çok güzel moral verdin iyi ki geldin iyi ki varsın 😀😀
😊😊😊 ders çalışınca fazla gelmiyorum artık
😀😀😀 Allah kolaylık versin hanfendi
teşekkürler 🙋♀️
Rica ediyorum hanfendi 😘🙂
Dolma
Karışık dolma mı? etli/etsiz?
Karışık etli acılı
offf 9 veriyorum 🤤
1 puan neden kirdin jdjd
Dolmanın içini doldurmadan önce tuzlamamışsın 😄
Kız önce bi yeseydin😅
Yedim tabii ki 😄
Menemen
Nasıl bir menemen olurdu?
He soyluyom de kopya ceksinler
Not vereceğim ama 😄
Yok ben kazancam
Yımırta gırardım sana
Bu yetenek ile baş edemeyiz 😄
😂😂ivit ivit
Kuru dolma yaparım
10 puan 🤤
Teşekkür ederim canım 🤍
Sarar sarmamı gelirdim
10 puan 🤤
Nohutlu tavuklu pilav
7.5 puan veriyorum
10 numara pilav yapıyorum, senden daha iyi yaptığımı da iddia ediyorum.
Etli yemek hepsini tokatlar zaten
Yemek yapmayı bilmiyorum 🤷♀️
Sen katılma o zaman evladım 😄
Ben yumurta bile kıramam
O zaman sen katılma 😄
Makarna
El yapımı mı?
Pasta konularından iyiyim sadece
Köfte djdj
Anne köftesiyse 10 puan 😄
valla annemin babası yani dedem seyyar köfteciymiş Giresun’da.. ben de annemden öğrendim, çok güzel yaparım köfteyi. 😅
Erbabından yani 🤤
Hıhım 😅
Sana da yıldızlı 10 olsun o zaman
Katılmazdım.
Kız alt tarafı yemek yapacaksın 😄
Olsun
Sucuk
Sucuk nasıl bir yemek 😄
Ben ondan başka yapamıyorum
Kızz yemek yapmakta ne var 😄
Çok kötü oluyor
Makarna
el yapımı mı?
Hazır makarna ya en iyi yaptığım yemek sjsjwjwjw
Makarna sosu ne yapacaksın hshshs
Domatesli makarna yapcam
makarna hazırsa 4 puan 😄
Yemeden görmeden nasıl 4 puan veriyon 😂
yedim yedim 😄
Tamam 😏
Kedinin hatrına 7 veriyorum ❤
Ahah turşuhan çok sevindi 😹
Kapama, 🍂
hangi et ile yapacaksın?
Tavuk, riske girmem slxkldk
8 puan veriyorum 😄
Teşekkür ederim ✌️😂
Mücver ile :)
Ne mücveri?
Kabak mücveri
7 puan 😄
Teşekkür ederim hem diyet yemeği de sayılır eğer kilo problemi varsa diyette iyi gidebilir:)
Taze fasulye
Etli mi zeytinyağlı mı?
İkisinide bomba gibi yapıyorum 🫵🏻
O zaman 9 puan 😄
Nedense o yemegi yaparken keyif aliyorum 😂
güzel bir yemek 👍
Karnıyarık 😂😂
offf süper ya 🤤 patlıcanı kızartacak mısın közleyecek misin?
Menemen
Noodle