Yeme & İçme Sahurda ne yesem acaba? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor insan tek oluncada iştah falan olmuyo ama mecbur yemem lazım önerisi olan var mı ne yesem acaba Güncellemeler+1 yıl Biri de çıkıp gel reis sahurda bendensin demedi :( Sahurda ne yesem acaba? Cevapla Fal Soruları İş Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hamburger 1 0 Yorumla
SaykoMann Takip Et Master Yaş: 28 , eic 63% +1 yıl Ben fırına gidip kaşarlı karışık pide yaptırıyorum malzemeleri götürüp. Efsane oluyor akşama kadar tokum😂 2 0 Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Az önce okudum biraz. 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Ne tavsiye edersin peki sahur için MuhteşemGüneş +1 yıl Yanlış yere yanlış cevap yazmakta benim gibi olun 🤦♀️ 2 yumurta haşla hiç bir şey yemek istemiyorsan onları ye ve çay içebilirsin. Soran +1 yıl Dün yedim onları bugün değişik bişey olsun dedim omlet dediler ama bakalım MuhteşemGüneş +1 yıl Az yağ kullan o zaman 🤷♀️ Soran +1 yıl İnşallah evi yapmam😂 MuhteşemGüneş +1 yıl Yakmazsın ya Soran +1 yıl Nazar ver bende bu aralar elimi neye atsam sorun oluyor gece gece adrenalin yaşamak istemiyorum en iyisi omlet yapayım
kafasıkarışık131415 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yumurta haşla, domates salatalık zeytin peynir 1 12 Yorumla Soran +1 yıl Dün yaptım onları Yorumla kafasıkarışık131415 +1 yıl Kuymak yap 😄 Yorumla Soran +1 yıl Ben hiç bilmem onu yapan olursa yok demem Yorumla kafasıkarışık131415 +1 yıl O zaman yumurta kızartması denedin mi hiç? Yorumla Soran +1 yıl Yok denemedim hiç Yorumla kafasıkarışık131415 +1 yıl Yumurtayı haşla sonra ikiye bölüp kızart az yağda. Çok güzel oluyo hem de doyurucu Yorumla Soran +1 yıl Ben beceremem öyle ya evi falan yakarım sonra 😂 geçen kızgın yağla elimi az yaktım zaten Yorumla kafasıkarışık131415 +1 yıl Onda ne var abartma sen dee Yorumla Soran +1 yıl :( olsun Yorumla kafasıkarışık131415 +1 yıl 🙄🙄 Yorumla Soran +1 yıl Sen yap gönder Yorumla kafasıkarışık131415 +1 yıl Oldu başka derdim yoktu Yorumla
Sabrinamabrina Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Tost yap geç 2 7 Yorumla Soran +1 yıl İçim dışım tost oldu Yorumla Sabrinamabrina +1 yıl Olsun slaaayy Yorumla Soran +1 yıl Kilo aldıracan bana Yorumla Sabrinamabrina +1 yıl Erkek kısmı göbekli olur öbür türlü zargana gibi olursun Yorumla Soran +1 yıl Göbek sevmem ben Allah korusun Yorumla Sabrinamabrina +1 yıl Ağzının tadını bilmiyorsun Yorumla Soran +1 yıl Biliyorum da göbek sevmiyorum Yorumla
Güzrenkli Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Omlet yap peynirli 2 6 Yorumla Soran +1 yıl Tok tutarmı ki gün içinde çok yoğun çalışıyorum Yorumla Güzrenkli +1 yıl Tutar umarım Yorumla Soran +1 yıl İnşallah Yorumla Güzrenkli +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl teşekkür ederim çoğunluk omlet dedi omlet olsun bari Yorumla Güzrenkli +1 yıl rica ederim afiyet olsun Yorumla
Fetih2024 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 94% +1 yıl Yumurta haşlama 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Güzel yanında domates falan Yorumla Fetih2024 +1 yıl Yeter Yorumla Soran +1 yıl Aynen Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Omlet yapacağım ben 2 7 Yorumla Soran +1 yıl Tok tutar mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yumurta baya tok tutuyor Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim omlet olsun o zaman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl rica ederim, içine peynir çok güzel yakışıyor bu arada Yorumla Soran +1 yıl Sen bu işi biliyosun konum atayım yapıp gönderirmisin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hahaah sen bi dene de yollarım Yorumla Soran +1 yıl Tamam tutmazsa arkandan sayarım sölüyüm şimdiden 😂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl göğüs ye 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Yok ki nerden bulacam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl dolaptan Yorumla Soran +1 yıl Yok maalesef Yorumla Soran +1 yıl Varsa sen göndersene bana Yorumla
Melekksser Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Ben yemiyorum 3 3 Yorumla Soran +1 yıl Yemeden olmaz ama nasıl dayanacan Yorumla Melekksser +1 yıl Çalışmıyorum doğrusu çalışsam acikmam bile Yorumla Soran +1 yıl Olsun yine acıkır insan Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hamburger
Ben fırına gidip kaşarlı karışık pide yaptırıyorum malzemeleri götürüp. Efsane oluyor akşama kadar tokum😂
Az önce okudum biraz.
Ne tavsiye edersin peki sahur için
Yanlış yere yanlış cevap yazmakta benim gibi olun 🤦♀️ 2 yumurta haşla hiç bir şey yemek istemiyorsan onları ye ve çay içebilirsin.
Dün yedim onları bugün değişik bişey olsun dedim omlet dediler ama bakalım
Az yağ kullan o zaman 🤷♀️
İnşallah evi yapmam😂
Yakmazsın ya
Nazar ver bende bu aralar elimi neye atsam sorun oluyor gece gece adrenalin yaşamak istemiyorum en iyisi omlet yapayım
Yumurta haşla, domates salatalık zeytin peynir
Dün yaptım onları
Kuymak yap 😄
Ben hiç bilmem onu yapan olursa yok demem
O zaman yumurta kızartması denedin mi hiç?
Yok denemedim hiç
Yumurtayı haşla sonra ikiye bölüp kızart az yağda. Çok güzel oluyo hem de doyurucu
Ben beceremem öyle ya evi falan yakarım sonra 😂 geçen kızgın yağla elimi az yaktım zaten
Onda ne var abartma sen dee
:( olsun
🙄🙄
Sen yap gönder
Oldu başka derdim yoktu
Tost yap geç
İçim dışım tost oldu
Olsun slaaayy
Kilo aldıracan bana
Erkek kısmı göbekli olur öbür türlü zargana gibi olursun
Göbek sevmem ben Allah korusun
Ağzının tadını bilmiyorsun