Arkadaşlar haftaya ramazan geliyor. Oruç tutmayı sahura kalkmayı çok severim ama bu yıl kyk yurdunda kalıyorum ve kahvaltıda hep kızartma vs oluyor sucuklu yumurta salamlı yumurta oluyor yani hem fazla sağlıklı değil hem de susatacak şeyler var. Maalesef domates-salatalık falan yok. Sizce ne yenir sahurda hem tok tutan hem sağlıklı önerileri bekliyorum.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Pazardan birkac al az miktarda bozulur zaten cok alirsan
Ne alsam daha iyi olur sizce yurtta haşlanmış yumurta oluyor yanına en iyi ne gider, peynir zeytin falan da var
Ben yurttayken kendim bal pekmez recel falan aliyordum ve meyve sebze falan. Avakado falan goturudum ama parda pahalidir belki ramazana uygun menu cıkar simit falanda dokunmaz. Haslanmıs patates falan olsa oda dokunmaz
Bugün ilk defa haşlanmış patates vardı hep olursa haşlanmış yumurta haşlanmış patates peynir zeytin çay akar bende Yeşillik gibi bir şeyler almayı düşünüyorum
Salatalık falan al
Maydanoz salatalık tarzı bir şey alacağım bu hafta semt pazarına gideyim en ucuz orada olur herhalde
Boş ver sahura kalkma sende yapicak bir şey yok gibi yumurta var sağlıklı olarak galiba
Haşlanmış yumurta, patatesli omlet, peynir zeytin vs var
Ramazan diye kategori varmış ilk kez görüyorum...
Aynen
Sen alıp kessen kahvaltının yanına olmuyor mu
2 tane haşlanmış yumurta+ 1 dilim peynir+ 10 tane zeytin+ sebze+ çay nasıl olur knka
Olur bence
Doyar miyim acaba
Tutulmaz o sartlsrda
Ya en kötü poğaça falan var ama yağlı vs olduğu için tercih etmek istemiyorum. Hani haftanın 1-2 günü kızartma poğaça börek yenir ama hep olmaz sonuçta
Neden tutulmasin amaç zaten açın halinden anlamak değil mi
@Yorgun_Yurekli aynen gerekirse sahursuz da tutarım ama zaten devlet katkısı olduğu için onu değerlendirme çabasındayım
@Yorgun_Yurekli bir günlük değil kaç gin böyle olmaz sağlığını kaubedersin
O kadar aç mı?
Kahvaltı türü