Çalışmıyorum çünkü iş bulamıyorum, biraz ihtiyacım var bin TL civarı istesem olur mu ki hiç bugüne kadar istemedim kimseden bir şey
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
9Cevap
Istemeden dusunmesi lazim, dusunemiyosa sıkıntı, istemeyince kiziyomus da bu nasil istenir? Isteyebilmek kolay mi? Bence degil
Sen durumunu anlatmadın mı? İş bulamıyorum biraz ihtiyaçlarım var dediğin an sana bunu teklif etmesi lazım. Ve göndermesi gerekiyor yani seven erkek böyle yapar
Durumumu biliyor bur şey olursa benden iste diyor ama ben isteyemiyorum alışkanlığım da yok nereye kdr isticem
Erkek dediğin bunu anlattığın an iban at der. Ve sana yardımcı olmaya çalışır. Bu kişi cimri geç olmadan ayrıl
Ya istesem atar da ben isteyemiyorum işte utanıyorum beni para avcısı görmesinden çekiniyorum
1000 tl ile mi para avcısı olacaksın? Kendine iş kurduran bi arkadaşım vardı benim. Ve çocuk cinsellik bile diretmiyordu sırf sevdiği için her şeyi yapıyordu. Senin için 1000 tl veremeyecekse o erkek hayatında olsa ne olur olmasa ne olur
Bacım ilk defa istemiyorum önceden de 2 bin istedim sagolsun gönderdi 2. defa istemeye çekiniyorum
Seni bu kadar düşündüren erkek doğru adam değildir. Bak cidden seven erkek sen 2000 istersin sana 20 bin atar rahatlatır. Seni o durumda asla bırakmaz. Sen yine de bildiğini yap.
Annem kızıyor aslında düşünmemin sebebi bu isteme kimseden bir şey diyor ayıp diyor
Aranızdaki samimiyet ilişkiye bağlı bana göre ayıp olmaz ihtiyacın varsa isteyebileceğin en yakın kişi o.
Sen istemeden onun anlaması bunu teklif etmesi lazım
İstemeyince kızıyor
Yahu sen ne isteyeceksin bir ihtiyacın var mı diye sana sorması lazım
Sormuyor ki adam mecbur degil
Sormuyorsa kadın ruhundan anlamıyor demek
ilk defa istemiyorum önceden de 2 bin istedim sagolsun gönderdi 2. defa istemeye çekiniyorum
Neden ayıp olsun partnerlerlerimin ihtiyaçlarını görmek görevim
Ben istemezdim ama kadın olarak bakınca istenir ne zamandır berabersin
ne zamandır sevgili olduğunuza bağlı biraz
Bin TL den bir şey olmaz
Ayip olur
Ayıp olmaz
İste kız.
Uzun süreli ilişkiyse sorun olmaz bence
Sevgilin mi
Evtt
Kendisi sana hiçbir şey almıyor mu
Yani almak istedi ben kabul etmedim ihtiyacın olursa söyle diyor bende söylemiyorum utanıyorum
Çalışmıyorsun arada harçlık verirdim ben olsam
Ben atmaması için çok ısrar ettim çünkü
Aynı ilde değil misiniz
Hayir
Nerde yasiyosun
İsteme derim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hiç de ayıp olmaz, ilişkinin mantığı zaten zor zamanlarda birbirine destek olmaktan geçer 🤝 Sonuçta lüks bir istek değil, temel bir ihtiyaç için borç veya destek istiyorsun. Durumunu açıkça ve samimice anlatırsan seni anlayışla karşılayacaktır 💰 Peki aranızdaki iletişim bu tarz durumları rahatça konuşmaya uygun mu, ne kadar süredir birliktesiniz? 📊