20 yaşında öğrenciyim, neredeyse 1 aydır sevgiliyiz, o 22 yaşında ve çalışıyor iyi bir işi var ailesi zengin maddi durumu iyi. Ama benim ailemin maddi sorunları var, durumumuz iyi değil, bende üniyle çalışıyorum ama maaşım az, iyi maaş veren işte bulamıyorum. Durumumu biliyor, bana hep lütfen maddi anlamda paraya, neye ihtiyacın olursa söyle sana yardım etmek istiyorum diyor. Ama ben utanıyorum. ben söylemeden versin istiyorum.
Aileminde paraya ihtiyaci var, çünlk annemle ben çalışıyoruz ama babam işten çıkarıldı yeni işte bulamıyor zaten sağlık sorunları da olduğu için doktoru da her işte çalışmayı önermiyor. Bende üni okuduğum için uzun saatler çalışamıyorum
sizce ondan her ay durumumuz düzelene kadar 1500-2000 tl istersem nasıl olur? Daha çok istemeyede utanıyorum. Parası varsa verirmi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İsteyebilirsin seviyorsa soğumaz bence ama bir ay az süre kalbinin sesini dinle
Ben istemeden kendisinin vermesi için ne yapmalıyım? Durumumu anlaması için? Mesela nasılsın sorarsa kötüyüm dersem, niye sorarsa babamın bazı ilaçlarını almaya paramız yetmedi,
Ayakkabım yırtıldı yenisini alamıyorum
dersem nasıl olur?
Bence iyi sebep
1500-2000 seni mutlu etmez o yüzden isteyip kendini kötü etme
Haklısınız. Ben istemeden kendisinin vermesi için ne yapmalıyım? Durumumu anlaması için? Mesela nasılsın sorarsa kötüyüm dersem, niye sorarsa babamın bazı ilaçlarını almaya paramız yetmedi dersem nasıl olur?
Yok böyle kendini düşünmüş olursun ne kendini ne ailene onun karşısında küçük düşürme ileride seni çok ezer
Yakınmısınız o kadar kendi demediyse boş ver
Sevgiliyiz, defalarca dışarı restorana kafeye sinemaya götürdü beni hep hesabı kendisi ödüyor. Bir keresindede mağazaya götürdü sana hediye almak istiyorum ne istiyorsan alacağım dedi, benimde ayakkabıya ihtiyacım vardı ayakkabı istedim aldı ama defalarca ısrar etmişti başka bişeylerde alalım utandım isteyemedim
Arabası var bazen üniversiteye de kendisi götürüp getiriyor. Kendisi lütfen paraya ihtiyacın olursa söyle çekinme dedi
Bence normal
Şansını dene
Mesaj yazarsa kötü olduğumu söylersem nedenini sorduğu zaman, o sıra neye ihtiyacım varsa mesela Evde market alışverişi için paramız yok, otobüs param yok, güneş kremim bitti yenisini alamıyorum, babamın ilacının hepsini alamadık dersem nasıl olur?
İlişkiniz hangi durumda
Sevgiliyiz, defalarca dışarı restorana kafeye sinemaya götürdü beni hep hesabı kendisi ödüyor. Bir keresindede mağazaya götürdü sana hediye almak istiyorum ne istiyorsan alacağım dedi, benimde ayakkabıya ihtiyacım vardı ayakkabı istedim aldı ama defalarca ısrar etmişti başka bişeylerde alalım utandım isteyemedim
Arabası var bazen üniversiteye de kendisi götürüp getiriyor. Kendisi lütfen paraya ihtiyacın olursa söyle çekinme dedi
Aldır o zaman ama sonucunda farklı şeyler isterse ne olacak
Ayrılacağım evlenmeden farklı şeyler yaşamak istemiyorum
Ben olsam bir kaçın önemi yok ama fazlası için birşeyler isterim
İhtiyacın varsa iste ne olacak
Ayıp olur
Ama kendisi ne zaman paraya ihtiyacın olursa söyle diyor. Yani nezaketten mj diyor? Para vermek istese direk ben söylemeden verir miydi?
O zaman verir
İstemem ayıp olur mu? Sence söylemeden kendisinin vermesi için ne yapmalıyım?
Canım sıkkın para lazım canım de
Nasılsın diye sorarsa söyliyeyim mi? Peki ne kadar istiyorsun derse ne diyeyim?
Söyle tabi