Yeni sevgili olduk ve paraya ihtiyacı var ben de az buçuk yardım etmeye çalışıyorum para sorun değil ama ilişkimizin gidişatı nasıl olur? İlerde bu yaklasim sorun olur mu? Ciddi bir seyler dusunuyoruz.
Cevabın nedir?
+1 yılAz önce okudum ki mantıklı bir sürü cevap var ancak bir şey atlanmış. Tatlım ona güvendiğini onun da sana güvenmesini istiyorsun ancak kaygıların da var bu hissediliyor. Elbette insan insana muhtaç kalabilir ancak yeni bir ilişkide partner tarafından istenen maddi destek için hemen kolları sıvamamak lazım. Sana karşı olan hâl ve hareketlerini , söyleyişlerini ölçüp bir tartmalısın."evet bende güven hissi oluşturdu bu parayı ona vermek konusunda hiçbir sakınca görmüyorum "diyebiliyor isen ver ama şunu da unutma 1000 tlnin üstü para pek de samimi bir istek olmayacaktır. ilişkinizin başlarında Güven çerçevesinde ona o parayı verirsen de sağlam temeller atmış olabileceğinizin de ihtimali var. Yine de dikkat ol!
26 Yorumla- +1 yıl
AA vermiş mi önceden?
- +1 yıl
Bu durumda işler değişir katiyen durmalı ve hayatından uzaklaştırmalı
En İyi Cevaplar
Para & Ekonomi konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ileride cok cok ister ve seni sadece cuzdan olarak gorur sevmese bile bir faydan var diye ayrilmaz, ve sen bu durumu ilerde fark ettiginde ve ayrilmak istediginde, kimse cuzdanini bir yere atip gitmeyi istemez ve sana zorluk cikartir hic bulasma bu islere
30 Yorumla
- Para & Ekonomi konusunda 561 cevap paylaştı.
+1 yılSakın gönderme Boşver Kendini üzme unut gitsin herşeyi Takma kafana gitsin ! Boşver Takma kafana salla gitsin akışına bırak Sen daha iyilerine layıksın unut gitsin olsun peşinden gelmeyenler utansin,
Degisme hic kimse icin,
Seni oldugun gibi sevmeyenler utansin.
Elinden gelenin en iyisini yap
Yureginden kavra butun sevdiklerini,
Sonrasini hic dusunme arkadas,
Birak kiymetini bilmeyenler utansin.00 Yorumla
Ya abisi sen delimisin sakin para falan gönderme sakın yok bende dersin benimde bu ara durumum iyi değil dersin bir mazeret bulmak çokmu zor. bak sakın gönderme diyorum. Erkek adam yeni tanıdığı bir kızdan para almaz hatta arkadaşlığın iz çok eski bile olsa almaz
15 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
58
Cevap
84Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 42,8b cevap paylaştı.
+1 yılParan var ise gönder gadası
00 Yorumla - Para & Ekonomi konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yılBen olsam gondermem. Biraz akilli olun kizim, hic mi yakin arkadasi yok bu cocugun? Hic bir erkek yeni sevgili oldugu kizdan para istemez, gurur yapar. Bu pek umursamiyor gibi cunku seninle olan iliskisine deger vermiyor.. Paraya falan da ihtiyaci yok bence..
40 Yorumla Ben dogreu bulmam hele bır kadından para ıstemek bıze terso ıslerdır. Bnecede cok saglıklı seyler degıl yenı sevgılı oldugu bırınden para ıstemek bana cok ıyı seyler hıssettırmedı kazayla buna kapılır ıcddıye bındırısen ısı ılerıde calısır buna bakarsın ben sana söylıyım
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 575 cevap paylaştı. Ben hicbir sevgiliden bu zamana kadar para istemedim. İhtiyacı olabilir ama bunu yeni, tanıdığı senden istemesi çok yersiz. Kendini yakın görüyor olabilir ama daha emin değilim. Daha onu tanımıyorsun. Bazı erkekler vardır "bak şu kızın parasını yiyorum, istiyorum veriyor enayi" kafasında olabilir. Bak yanlış anlama hep ihtimaller üzerinde gidiyorum ama bunu yapan erkekler piyasada mevcut. Bana kalırsa "bu ara ben de sıkıştım" deyip, onu daha iyi tanımaya bak.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbence bu tamamen karşılıklı güven ve samimiyet meselesi. Yeni bir ilişki için bişey diyemem ama gerçek bir ilişkide paranın maddiyatın lafı bile geçmemeli. Hesabı erkek öder mantığı olmamalı ben öyle düşünüyorum. 3 buçuk yıllık bir ilişkim var ve asla hesabı erkek öder ben kenara çekilirim demedim bir gün o öderse diğer yemeği ben öderim.. bir çok kez de erkek arkadaşıma para verdim hiçbirini de geri almadım almam da o parayı verdiğim gün konu kapanır lafını ettirmem. ortak bir gelecek düşünülüyorsa eşitlik söz konusu olmalı meddi manevi her konuda. He tabi şöyle bir ayrıntı var hesap öderken ben gidip ödemem parayı sevgilime veririm ona ödetirim benim nazarımda bu bir inceliktir ataerkil bir toplumuz ve bu erkeklik gururu meselesi istemesek de mevcut. bu yüzden erkek arkadaşın gururunu kırmak yerine onun egosunu okşamak değer verdiğinin göstergesidir. Uzun lafın kısası eğer güven varsa vermelisin..
40 YorumlaBen bayan olsam ne erkegi yerim nede yediririm herkez kendine bana ismarla bir sey bende ismarlarim ama ikinci ismarlamam ikincide kayip verir faydalanmaya calisir erkek olarakda boyle dusuncedeyim yemem bir bayani ama belki kalbimin temizliginden yedirebilirim ama tabi surekli yiyene de siktiri cekerim 😄😜
00 Yorumla
+1 yılBu işler güven meselesi. Biz uzun süredir beraberiz ancak yeni yeni maddi konularda destek oluyoruz. acele etme. başka yerden bulmaya çalışsın fazla alıştırma derim. konu para olunca insanlar çok çirkefleşiyor
20 Yorumla
+1 yılNe kadar saçma sapan insanlar olmuşsunuz ya. Vermek zorunda değilsin. Veriyorsan böyle saçma sapan düşüncelere girmeyeceksin. İlişkinizi başkalarına sorarak yaşamanız kadar ahmakça bir durum olamaz.
40 Yorumla
+1 yılArkadaşım var bir tane. Bana bir arkadaşını anlatmıştı. Bir tane kız varmış burs kredi alıyormuş. Kızında sevgilisi var. Kız bütün bursunu her ay çocuğa veriyormuş. Çocuk üniversiteyi bitirince köyüne gitmiş. Kız da köye gitmiş peşinden parasını istemiş. Çocuk da vermemiş. Kız sonra dava açmış bu çocuğa. Yani anlayacağın alışkanlık haline gelirse bu durum çok fena. Ama alışkanlık haline getirme yani
13 Yorumla- +1 yıl
İnsanlar nasıl bu kadar iğrenç vicdansız olabiliyorlar ya nasıl kafalarını yastığa rahat katabiliyorlar hiç aklım almıyor bunu
- +1 yıl
bu cidden yasanmış mı?_
- +1 yıl
@LacasaDeMon evet
+1 yılBir defalık belki ama çok sıcak bakmıyorum. İnsanlar azla gecinmeyi ogrenmeli ve kim ne derse desin kadina yapilan yardim daha sempatik dururken erkeğe yapilan pek yakışmıyor. Dediğim gibi insanlık hali bir defalık olabilir yinede
10 Yorumla
+1 yılbunu rusu avrupalısıı amerikalısı yapmaz çünkü herkes kendinedir. gelelim türkiye ye. erkek kadından heleki yeni tanıdığı kadından para alıyorsa az bir sorgulasın kendini
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYeni sevgli olan bir erkek gerçekten aşık olsa sevgidiği kadından para istemeye hem utanır hem de gururuna yediremez. Öyle erkekleri adam die yanınızda taşımayın, pişman ederler ilerde. Malum, balık baştan kokar 😉
24 Yorumla
Soran+1 yılİlk basta ben yardım etmek isteyince yok öyle şey olmaz bidaha duymucam falan dedi sonra ben senin kötü zamanında tabiki yaninda olucam falan dedim gönderdim bir süre sonrada o kendi istemeye başladı
Cevap sahibi+1 yılSen kendin kaşınmışsın biraz da. Devir kötü iyi niyetinizi emin olmadığınız insanlara kullanmayın. Sana şöyle bir örnek vereyim ben öz kardeşime sebep belirterek istediği parayı yolladım ama yalan söyleyerek istemiş parayı. Yani boşa demiyorlar bu devirde babanızın oğluna bile güvenmeyin die... kaldı ki senin karşındaki insan elin oğlu. Ne olacağınızın bir garantisi yok. Seni kullandığını anlamak için sen de ondan para iste. Tahminim bahane üreterek yollamayacağımdan yana ama en azından kendi gözlerinle görmüş olursun.
Soran+1 yılAma onun ihtiyacı varken ondan para istemek saçma olur zaten bir dahaki ay öyle bişey yapicam işleri biraz duzelsin
Cevap sahibi+1 yılZaten hemen şimdi iste demiyorum. Eline para geçtiğini bildiğin bir zamanda yap. Uydur bişe paraya sıkıştım sana da yolladığım için yetmedi falan de bakalım ne diyecek. Yollamazsa geçmiş olsun...
+1 yılİyilik , imkanın varsa yapabiliyosan elbette güzel bişey hele sevdiğinin yardımına koşmak , maddi manevi iyi bişeydir. ilerde bakarsın yaptıklarının geridönüşünü iyi ya da kötü alarak bu durumu öyle değerlemdir bence
00 Yorumla
+1 yılBir erkek gururundan ölür manitasından para istemez, arkadaşlarına ailesine akrabasına gider yine istemez diye düşünüyorum, gönderme.
30 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 2,3b cevap paylaştı. İyi tanıyor musunuz? Durmu neden kötü? Ya kumarı veya bağımlılıkları varsa? Ya sadece kadınları kandırıp para alıyorsa?
30 Yorumla
+1 yılDoğru tabi gönderin paraları erkek arkadaşı olmayan ve bu duygudan mahrum kalanlar için duygu tatmin diye bir hesap açabilirim. Tamamen iyilik amaçlı yanlış anlaşılmasın 😂😂
10 Yorumla
+1 yılYa insanoğlu herkes herkese muhtaç olabilir sevgilisinden ziyade ne kadar süredir birbirinizi tanıyorsunuz seni suistimla ediyor mu bunlar onemli borcuna sadık mi.. Ama ben o kaziki yedim çizgi cekebilecegin para gönder
10 YorumlaKesinlikle para gönderme. Hem yeni sevgili olduk diyorsun. Ben bu konuda kadınlara da kızıyorum. Kimse kimseden para istememeli bence. Özelliklede bir erkek gururlu olmalı ve asla kız arkadaşından para istememeli
20 Yorumla
+1 yılPara göndermek problem değilse de "para istemek" sıkıntılı.
Yine de bunu şöyle bir platformda sorabiliyorsan, desteği kendin dahi teklif etmemelisin zaten.00 Yorumla
+1 yılOnu bilmem ama ben ne sevgilimden ne arkadaşımdan para almam varsa cebimde yerim yoksa aç yatarım sesimi çıkarmam ayağımı yorganıma göre uzatırım
13 Yorumla- +1 yıl
Adamsın
- +1 yıl
@nothingg_else
https://youtu.be/mLVCpVe643w
Biz böyle gördük Müslüm babadan - +1 yıl
👍🏻👍🏻
+1 yılbana para göndermek isteyen kızlar mesaj atsın, ilişkimiz çok iyi ilerler söz veriyorum sadece para gönderin yeter :D
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 1,8b cevap paylaştı. Para gönderilecek kişi kız olsaydı "tabiki vereceksin, çok normal" cilerle dolardı. Yaptığın doğrudur. Bunu alışkanlık haline getiriyorsa, o zaman şüphe etmelisin.
10 Yorumla
+1 yılYarın bir gün yüzüne vurabilme ihtimalin varsa kimse zarar görmeden bitirin derim. Şayet böyle bir karakterin yoksa da aranızda hiç lafı bile olmaz ve birbirinize destek olmak ilişkinizin bağları güçlendirir.
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılİhtiyacı varsa yollarım ama bende para yok maykıl😊😊
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdam gibi adam kizdan para istemez kizda erkekten istemez 🙄nisanli olursun yati evli olursunda ona okey sevgililikte para ver para al çulsuz erkege hiç tahamülüm yok
20 Yorumla
+1 yılSakın.. İdda falan oynuyordur. bir daha verme. Öyle biriyle de sevgili olma.
21 Yorumla- +1 yıl
Aynen kumardjr
+1 yılpara istiyorsa biraz düşün derim kullandirma kendini
12 Yorumla
Soran+1 yılİlk basta ben yardım etmek isteyince yok öyle şey olmaz bidaha duymucam falan dedi sonra ben senin kötü zamanında tabiki yaninda olucam falan dedim gönderdim bir süre sonrada o kendi istemeye başladı
- +1 yıl
suistimale döner bu dikkat et derim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞaka yapıyorsun heralde para göndermeyi bırak benimkine sinema, yemek, kahve, nargile, tatlı çocuk günde 200 lira harcatıyorum 1 yıldır çıkıyoruz 1tl cebimden çıkmadı. Kullanıyor seni kızım cebinden sakız bile alamazsın o yanındayken o alacak!
011 Yorumla- +1 yıl
Allah'ın cahili sende bunu marifet olarak anlatiyormusun burda yaptığın çok iyi birşey miş gibi yazık zavallisin ve senin bundan haberin yok 👎👎👎
- +1 yıl
Pardon ama senin yaptığının ne farkı var o zaman sende kullanmış oluyorsun
Cevap sahibi+1 yıl@Bluedabadi erkek hesap ödetmez kuralını ben koymadım kelko
- +1 yıl
Genelde bizde hep öderiz hesabı ama öyle bir kural yok kendini bilen insan her zaman odetmez kendine yakistirmaz onu içi rahat etmez çünkü paragöz kezo seni
- +1 yıl
Yaptığın şey yanlış yani bunun farkına var kendine yakıştırma bunu düşürme kendini para için
- +1 yıl
Kelko bir çeşit sana göre argo sanırım yazık. Cevabına dönecek olursak öyle bir kural yok seni yargılayacak değilim beni ilgilendirmez lakin tavsiye verip paylaşım yapıyor bariz bir şekilde bir insanı kullandığını itiraf ediyorsun buda bana göre iki yüzlülük
- +1 yıl
bunları okuyup hala kızların hesabını ödeyen avanaklar var.
- +1 yıl
Arkadaşlar belki size de yanlış gelebilir bu durum ama abartmaya rencide etmeye veya ifşa ya gerek yok
- +1 yıl
sana para harcayan o betanın ben...
- Para & Ekonomi konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBu soru böyle sorulmaz. Kişiden kişiye değişecek bir olay. Sevgilini iyi tanıman ve güvenmen gerek. Eğer bu yoksa hiç girme o toplara
00 Yorumla
+1 yılYeni sevgili olunan birinden para istemek ilginç biraz ya. Tamam insanın ihtiyaci olabilir destek olmak güzel ama yeni baslayan ilişkilerde değişik biraz.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgördüklerime göre erkeğe para veren kızlar sonunda hüsran yasıyor. erkek basta rahatsız olsada zamanla alışıyo ve beklentiye girmeye baslıyor.
30 Yorumla
+1 yılBu ihtiyac geciciyse sorun olmaz ama surekli tekrarlanirsa belki evlilik zamani moral bozan tartismalara sebebiyet verebilr
00 Yorumla
+1 yılYeni ya da uzun süredir fark etmez onda o samimiyeti görüyorsan gönderilir bunda bir şey yok bence
10 YorumlaBu kadınlar inan kendini yontacak erkekleri özenle seçiyorlar sonra da yanıyor ağlıyorlar '' Yandı keten helvam '' diye
00 Yorumla
+1 yılErkek kendini çok kötü hisseder ama durumu izah edersen anlayışla karşılayabilir
10 Yorumla
+1 yılSevgilim o benim. Neden sorun olsun ki. Benim param onun parası. Ihtoyaci varsa tabiki veririm
10 Yorumlaİnsaniyetlik açısından yaptığın doğru. Bunu cinsiyet açısından yorumlamak biraz ters.
10 Yorumla
+1 yılciddi düşünüyoruz demene rağmen bu soruyu neden sorarsın ki? belki de ihtiyacı vardır, yarın bir gün aynısı senin başına da gelebilir.. lütfen o erkek para istemez düşüncelerine kulak asma.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılverme para bende verdim ne oldu daha paralısını bulunca gitti onunla evlendi
42 Yorumla- +1 yıl
Ciddi misin
- +1 yıl
Neden güveniyorsun ki?
Saçma ya ben ilişkilerde böyle finansal durumları doğru bulmuyorum
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 465 cevap paylaştı. Güveniosan sorun olmaz ama yeni sevgilisiniz ve para göndermek bana göre yanlış
00 Yorumla
+1 yılErkek de olsa sevgilide olmasanız güvenilir bir insansa para gönderilir.
00 Yorumla
+1 yılbir ilişkide yapılıp da ileride en çok pişman olunacak hamle.
010 Yorumla- +1 yıl
Tab2 hayır
- +1 yıl
@yaramazkediist erkek söyler tabi böyle :D
- +1 yıl
Ben bu zamana kadar 1 tl kız parası yemedim
- +1 yıl
@yaramazkediist iyi yapmışsın. ama çok kız arkadaşım var pişman olan keşke vermeseydim diye ağlayan
- +1 yıl
Iban yollasınlar göndereyim
- +1 yıl
@yaramazkediist ahaha hangi birisine yollayacaksın annem :D
- +1 yıl
19 yaşındayım yavrummm
- +1 yıl
@yaramazkediist annem dedik yavrun olduk ljkgl hakettim ve susuyorum :D
- +1 yıl
Numara?
- +1 yıl
@yaramazkediist ne numarası
+1 yılDeğildir erkek adam dediğin kendi parasını kendi kazanır.
00 Yorumla
+1 yılilişkiyi ilk dönemibde 2 şey çok yıpratır 1 cinsellik 2 para
01 Yorumla
+1 yılsevgilimden 18 bin euro aldim problem olmadi..13 bini zorla verdim. kalan 5 bini almadi para problem olmamali...
10 Yorumla
+1 yılKelin ilacı olsa kendi başına sürer benimki de o hesap :)
00 Yorumla
+1 yılSamimiyetine ve karşındakine inanıyorsan sana kalmış bir durum ilerde sana + olucak bir durum
00 YorumlaEğer ciddi bir ilişki ise olabilir. İnsanların paralarının olmadığı dönemler olabilir.
01 Yorumla- +1 yıl
Ciddi ilişki demiyor, ciddi düşünüyoruz diyor.
İki tarafta bunu yapmamalı ilerde bir sorun olduğunda ilk böyle çirkin şeylerin konusu geçiyor
00 YorumlaSürekli hale gelerek senşn paranı yeme olayına dönmeyecekse, normal bir durum.
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılİlişkini gidşatı hakkında yorum yapamam ama para istemesi konusuna yorum getirecek olursam; Yanlış.
10 Yorumla
+1 yılHic bir zaman senden para istememeli. Parani geri iste, borcumu odemem lazim de
10 YorumlaBen gönderirdim. Cok ihtiyacı olmasa istemezdi herhalde
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılmaddiyat olmamalı şu aşamada dikkat et de seni sömürmesin.
10 Yorumla niye sorun olsun ya sevdiğinin zor zamanında destek olmak
10 Yorumla
+1 yılBence yanlış bir şey yok zor durumda kalmıştır ben olsam bende veririm
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYeniyken doğru değil bence daha birbirini yeni tanıyosun para istemek nedir ya
04 Yorumla
+1 yılNekadar güvendiğine bağlı bence aranızda hiçbirşeyin lafı olmaması gerek bazı erkekler davranışları ile kaşısındaki insanı etkikeyip onun herşey yapmasını isteye biliyor
10 Yorumla
+1 yılDoğru değil böyle yapmama devam edersen seni hep kullanır.
10 Yorumla- Devamını Gör (82)
Devamını Gör(127)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem