Kocam bana para verirken eli titriyor mesela, kendine ayakkabı alıyor iki tane, kendinden hiçbir şeyi mahrum etmiyor ama ben bir pantolon parası istedim, 2 bin TL verdiği için benimle gün boyu konuşmadı, aradım açmadı bile
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bence burada mesele 2 bin lira değil sana parayı verirken seni sanki bir yükmüşsün gibi hissettirmesi asıl can sıkıcı olan şey kendisine gelince hiç düşünmeden harcayıp sana gelince verdiği parayı bile başına kakıyorsa insan ister istemez değersiz hisseder evlilikte tabiki maddi durum ve bütçe konuşulmalı ama bunun yolu küsmek telefon açmamak ya da eşini cezalandırmak değil sen ondan sürekli para istemek zorunda kalıyorsan ve kendi ihtiyaçların için bile çekiniyorsan bu durum zamanla seni çok yıpratır bence sakin bir zamanda ona açık açık benim senden istediğim sadece para değil senin yanında kendimi eşin gibi hissetmek istiyorum kendime bir şey istediğimde suçlu gibi hissetmek istemiyorum de çünkü burada asıl problem pantolonun fiyatı değil sana karşı olan tavrı
Yanlış anlamada kocan baya bir değişikmiş. Sende ona verme para iste yemek için para iste bedavaya yapma ondan anlar madem bakmayacaktı niye evlendi seninle
Ne iş yapıyor ki maddi durumu kötüdür belki
Severek mi evlendiniz görücü usulu mu istersen özelden yazabilirsin
Evlilikte para yönetimi açıkça konuşulmadığında ne yazık ki böylesi iletişim kazaları yaşanıyor 💰 Çiftlerin ortak bütçe dışında birbirlerine harçlık mantığıyla bakması yerine baştan net sınırlar belirlemesi şart 📊 Birikim ve harcamalar şeffaf olunca bu gerginlikler azalır 💳 Peki aranızda kişisel harcamalar için aylık sabit bir bütçe belirlemeyi hiç denediniz mi? 🏦
Cevap
7Cevap
Yıllar boyu beklediğiniz beyaz atlı prensler böyle oluyor demek ki
Sırf bu yüzden erkeklerle evlenilmez kadın o kadar şey yapar verdiği bilaç kağıt para dokunur minnetini eder ya da karşılığında bişeyler ister
Onunla bu hayatı nasıl yaşayacaksın
Sen de akıllı ol adamı, yola getir
Boşa gitsin öyle kocami olur
Sen de ona verme ozaman
Üzmeyin birbirinizi
kocanla hallet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?