Kocam para vermiyor?

Merhaba, bir senedir evliyim, kocam bana para vermiyor. Sende calisiyorsun sen evin yeme icme parasini, telefonu interneti ve kendi masraflarini öde diyor kaynanamla beraber. Karsiliginda esim de kirayi ödüyor. Pahali bi ev de oturmuyoruz. Kücük 2 oda. Esim parasini annesine verir, o da ogluna harclik verir. Tüm evin para yönetimi annesiyle beraber yapiyor. Ben kendi maasimdan evin yeme icmesini, tencere kahve makinesi gibi vs beyaz esyalarini, ve kendi ihtiyaclarimi aliyorum sampuan kiyafet gibi vs. Benim ay sonunda hic param kalmazken esimin annesi hic calismadigina ragmen para icinde yasiyor. Evin mobilyasi bile altinlarim satilarak alindi. Bir senedir bir kere harclik vermedi. Üstüne aileme giderken izin almami, annesine babasina hep saygili olmami, hergün evin yemegini temizligini yapmami ve güler yüzlü olmam bekleniyor. Artik hircinlasmaya basladim cünkü bunalima giriyorum. Hircinlasiyorum diye de yine suclu ben ciktim. Nankör ve saygisiz oldum.
Güncellemeler
+1 yıl
Esim benden cok daha fazla para aliyor, okumus kariyer sahibi. Ben kücük maasla evimizi yuva yapmak icin direniyorum.
Kocam para vermiyor?