Maddi durumumuz iyi para acisindan sormuyorum ama bir adam hic merak etmez mi evinin eksigini. Bir igne almaz. Hadi beni gectim kayinvalidem 3 yil once rahmetli oldu evi bombos ben kontrol ediyorum ev yikik dokuk olmasin diye o ugramiyor bile. Esimin karakteri yapisi mi boyle acaba yoksa onu disardaki seyler daha cok mu mesgul ediyor?
Cevabın nedir?
Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı. Herkesinnormali kendisine. Bunu olduğu gibi kabul edersen mutlu olursun. Deiştirmeye kalkma değişmez. Yaşlarınız kaç. Kaç yıllık evlisiniz?
143 Yorumla
Soran+1 yılBen 37 o da 54. 2 yil dolmadi daha
Soran+1 yılYas farki hic problem olmadi. Evlenmeden once cok mutlu ederdi tabi o eski hali kalmiyor ama kotu biri de diyemem. Haklisin tesekkurler :)
Soran+1 yılOnun var da benim hic yok. Olmuyor zaten bu yastan sonra bosverdim
Soran+1 yıl3 :) Kendi isim. Ya is guc derken bana uygun olmadigini dusundum oyle ciddi bir istegim yoktu zaten.
Soran+1 yılYasina gore fena degil ya 54 yasa 3. es :) takip edemem kusura bakmayin. Evet annelik istegim yok boyle mutluyum
Soran+1 yılGomlek degistirir gibi es degistirmemis aslinda diyorum. Uzun soluklu olmus iliskileri
Soran+1 yılGayet iyi yani kendini salmadiktan sonra yas hic fark etmiyormus :)
Soran+1 yılYok iste kendini salmiyor genc gibi yasiyor diyorum. Ben daha hizliyim 4. Evlilik :)
Soran+1 yılBiri bir yas kucuktu diger ikisi buyuktu bayagi. Kimse bosanmak icin evlenmez ben sonuna kadar esimi idare edip onunla yaslanmak istiyorum artik.
Soran+1 yılİlk esim vefat etti ikinci esim isi birakmami istedi ucuncu esimle cok farkli sebepler vardi cok sogmustum. Su anki esimi cok seviyorum bosanmak aklimdan gecmiyor.
- +1 yıl
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun ilk eşinizin. İnşallah şimdiki eşiniz son eşiniz olur. Şu an onu çok severken boşanmanın aklınızdan geçmemesi normal. Umarım hep böyle devam eder. Sizi şöyle düşünüyorum. 1.68 boyunda 58 Kg. Kumral saçlı ve son derece seksi ve çekici 1 bayansınız. :) Ne kadarı doğru acaba?
Soran+1 yılTeki tutmadi :D 179 boyunda 68-70 kg arasi kizil sacliyim :)
Soran+1 yılOynamadim hic de sevmem :) cok az kisa benden. Gozlerim yesil
Soran+1 yılİzmirli degilim ben trakyaliyim ama trakyilar da guzeldir :) capkinligim da yok artik zaten kocama adadim kendimi :)
Soran+1 yılSikayetci de olsam beni ceken degisik bir yani var :)
Soran+1 yılDegisik zor biri. Her gun yeni bir yonunu kesfediyorum :)
Soran+1 yılYani kisiligi duygulari falan gizler zamanla taniyorum daha eglenceli diyorum :) cok kilo aldi o ya gobek yapti ama kac kilodur tam. bilmiyorum
Soran+1 yılHaftada 2-3 falan. Vermesin kilolari ya ben de iri kadinim boyle daha iyi yanima yakisiyor :)
Soran+1 yılZaten cinsellik seven bir kadinim zor degilim :) gunduzden icmeye gitti gece hali kalirsa neden olmasin :)
Soran+1 yılOn sevisme suremiz hic belli olmaz bazen. saatlerce oyalanir bazen direkt mevzuya gecer :D sevismede de yarim saat falan. bosalma sorunu oluyor bazen bir turlu bitmiyor isimiz 😂
Soran+1 yılİyidir yani evliligin ilk zamanlari heyecandan heralde ilk sefer cok erken bosaliyordu artik eskisi kadar heyecanlandiramiyorum heralde 😅 evet büyük
En İyi Cevaplar
Evle ilgisi yok yakında sıkılmaya başlıyacak sizden üzgünüm durum bu
00 Yorumla
evet eşinin karakteri bozuk.
15 Yorumla
Soran+1 yılBu yonunu ogrenene kadar cok begeniyordum karakterini ama artik cok uzuluyorum
Soran+1 yılEsim de alisti artik benim ugrasmama :(
Soran+1 yılUmarim canim saol
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
17Cevap
paranın degerini bilmedigindendir ne veriyora hepsini harcadıgını gördüyse ondan vermiyordur
016 Yorumla
Soran+1 yılHarcamalarim yuksek degildir. Bana vermesin o zaman ya ekmek alsa gekirken mesela o kadar mutlu olurum ki. Benim icin maddiyatin cok otesinde bir konu bu
- +1 yıl
bende eşime pek para vermem azıyla isterse veririm eşime ne verirsen o anda harcar acımaz bu yüzden elimden geldikce fazla vermem yetecek şekilde emekmiş sütmüş pazarmış otür şeylere para veririm birde genellikle işten gelirken beni arar gelirken alırım ekmek falan eşin kadar gaddar degilmişim demi
Soran+1 yılBen para istemeye utaniyorum simdiye kadar hic istemedim. Aklina esince verir saolsun da genelde kendi cebimden oduyorum.
Soran+1 yılParam var benim. beraber yasadigimiza gore ortak olmayi kendi akil etmeliydi uc kurus icin takla atamam. Evet uyuyor her gece erken yatar
Soran+1 yılCalisiyorum. Yok hic beraber alisverise gitmeyiz. Esim cok da sorumsuz degil aslinda ev harici konularda gerek isi gerek cocuklari olsun dusunur
Soran+1 yılBu saatten. sonra zor ya. Ben pek uyumam yarin da erkenden kalkarim
Soran+1 yılYarin evdeyim de daha farkli ailevi isler var. Kocam da bu yastan sonra degismez kabullenecegim artik
Soran+1 yılKendi isi
Soran+1 yılİzmir. Daha fazla konusamicam su icmeye kalkti kizar simdi gorurse. Ben de yatiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılfikirsiz şuursuz biridir. cek ciddi ciddi konus, darbe yap, ele gecir yonetimi
00 Yorumla Eve para vermiyor alışverişte yapmıyor. Nasıl alışveriş yapıyorsunuz? :)
012 Yorumla
Soran+1 yılBen aliyorum baska nasil olacak
Soran+1 yılAdam odemedikten sonra yazdirip emrivaki mi yapayim. Benden cikiyor para
Soran+1 yılOyle iste oldugu kadar evliyiz
Soran+1 yılAc duracak halim yok e almiyor da ona soyleyecegime gider kendim alirim
Soran+1 yılEvleneli de cok olmadi daha 2. yili doldurmadik ne cabuk bikmis benden
Soran+1 yılİlginc yani :) oyle bulasik bir kadin da degilim ayrilmak isterse yakasina yapismam ama boyle hem para koymayip hem arka toplatmak olmuyor :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılparasını harcadığı birileri var ya da çok vurdumduymaz pinti birisi
00 Yorumlabir aile daha böyle yıkılacak
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 974 cevap paylaştı. Normal değil vermek zorunda
01 Yorumla
Soran+1 yılVermedikten sonra da zorla isteyemem ki. Ne yapmaliyim
Daha önce de böyle miydi? yoksa sonradan mı oldu?
010 Yorumla
Soran+1 yılHep ayni
Soran+1 yılKayinpederimle esimin alakasi yok cok sorumluluk sahibi bir adamdi
Soran+1 yılKendi param yetiyor. Ben istemem de aklina geldikce gayet yuklu miktar verdigi oluyor. Sorun paradan ziyade bu adam niye evle ilgilenmiyor
Soran+1 yılİs ve ortak cevre vasitasiyla tanistik zaten isinde bir terslik oldugunda haberim oluyor anlayis da gosteriyorum ama stresli ve alingan bir yapisi var. Belki de anlamadan kiriyorum.
Soran+1 yılHaklisin onunla. daha yakindan ilgilenmeye calisacagim. Tesekkurler
Senin üstüne yıkmış maddiyatı
04 Yorumla
Soran+1 yılEve bir market alisverisi yapmaktan ne olacak o kadar paranin hesabini yapmam ama bir ekmek alsin ya
Soran+1 yılParasi da var ki hani cimri degil normalde bence sirf evi umursamiyor
+1 yılEsiniz muhtemelen paranoyok.
00 Yorumla
+1 yılne bicim adamlar var yahu
00 Yorumla
+1 yılO nasıl erkek ya öyle yuh
00 Yorumla
+1 yılGarip olay ben bırakır ve alırım pinti mi kocan 😀
03 Yorumla- +1 yıl
Gizli Üye(30-35)+1 yılToplam kaç kocan oldu
01 Yorumla
Soran+1 yıl4..
+1 yılBen sana kocalık yaparım istersen,
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenle ilgileniyorsa yeter onun gibisi
06 Yorumla
Soran+1 yılBenimle ilgileniyor da ne yeter anlamadim
Cevap sahibi+1 yıldaha fazlasını bekleme öylesinden beklentini yüksek tutma
Soran+1 yılTutup eve kus kondursun demiyorum ya insan bir kg bir sey almaz mi
Cevap sahibi+1 yılo zaman yatağı ayır isteklerine karşılık verme.
Soran+1 yılYok ya her sey yatak mi. Alip karsima konusayim en iyisi
Cevap sahibi+1 yılyok o da aç kalsın boşver o ondan anlar
soylesene
02 Yorumla
Soran+1 yılKoskoca adam kendisinin bilmesi gerekmiyor mu
+1 yılNormal değil
02 Yorumla
Soran+1 yılBaslarda kafaya takmazdim ama bu ilgisizligi beni uzuyor artik
- +1 yıl
Bende evliyim arkadaşım yani normal değil sormak konuşmak istersen yazabilirsin arkadasim
Gizli Üye(36-45)+1 yılBilemem artık
00 Yorumla
+1 yılKonuş eşinle
00 Yorumla
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?