selam arkadaşları eşim bana çok az para veriyor. Günlük 50 60 TL bırakıyor. ev alışverişi için değil sadece benim için çok cimri sizce ne yapmalıyım
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Yanlış kişiyi seçmişin senden çok paraya değer veriyor gibi bence para söz konusu olmamalı bi evlilikte
Neyse
Kocan ayda 4-5 bin kazanıyorsa normal. Daha çok vermesi için daha çok kazanması gerek. Günlük 50 tl den ayda 1500 tl yapar.
20 bin kazanıyor en az
Çüş 50 tl ne lan o zaman. İnsan karısına bu bollukta o kadarcık mı para verir. Kocan cimri.
Evet
Kocan çok kazanmıyor sanmıştım. Sorun sende diye düşünmüştüm. Sorun kocandaymış.
Bencede
Buna alışacak mısın peki? Hep böylemi olacak
Biz mi verek sana napak, seninkisi aç gözlülük. 50-60 liraya ben ev geçindiririm.
Sen evde yaşayan insansın ben arkadaşımla bir gezmeye gidiyorum yemek derken para kalmıyor bir tırnak yaptırıyorum. Hayat bitiuor
Sen hayata bir işe yaramamış boş bir tenekesin, arkadaşlarımla bende gezdim. Hayatta kimseyede faydan yok yeme içme para arkadaş, bi hasta ol sokaklarda bile ağlarsın, sen benimle aynı kefeye bile giremezsin. Kocası para vberecek arkadaşıyla gezecek yiyecek içecek bide bana gelip burada çaka satacak. Sen benim çektiğim acıları çek psikologlardan çıkamazsın. Kendini bana övme o kadar parayla pullada gelme.
Güzelliğin biler yoktur makyaj oje tırnak yapımı, bende güzel kadının resmi var inanamazsın. O hayattan bi çıkda kim ne yaşıyor gör, palası bitmişmişdede hayatı bitiyolmuşmuş, koca parasıyla yaşıyorsun bu hayatı, kendin bile kazanmamışsın. Ne olduğun belli yani. Aynı benim dayı kızı zengin kocayı aldı, annem dedi şımardı rahatlığı görünce.
Seni pek ilgilendirmez. Benim güzelliğim. Beni beğenen beğeniyor. Ayrıca benim eşim çok kazanıyor. Bir zahmet versin. Ayrıca ben mesleği olan bir kadınım çocuk oldu üst üste bu yüzden ara verdim. Ön yargılı insanlardan hep irerti olurum
Bizene o zaman senin derdinden, parandan, bana bi daha evde oturan insansın deme, kim olduğumu biliyon mu, yaşadıklarımı.. iyi salla, mesleğin var paran var onun için geldin para için ağlıyorsun, oturda kendi önyargılarınla konuş. Ben senin kafanı beğenmiyorum, fizğin benim için önemli değil. Git o zaman kocanla konuş bunları, sert kayaya çarptın.
tamam
Kocası kazanıyormuşda önyargılı insanlarmışda hahh beni tanıdın şimdi sanaldan, senin gibi rahatına düşkün boş insnalar bozdu dünyayı, söyleyincede atağa geçiyorlar, sen benim çektikleirmi çek ne koca görebilirsin ne de rahatlık gezmek, vızıltı, iki sen kanserli babamı bekleidm hastane köşelerinde snn gibler koca parası yiyip gezip bide bana söyleniyor. Yanımıza kimse bile gelmedi. Parayla adam oldunuz bana. Sen benimle yarışamazsın, kusura bakma. hadi köyüne.
Bende senin gibi boş insanlaran irite oluyorum, üstelik snn bi kocan var bende hayranlar sevenler kızlar anne baba falan filan istersen inanma.
Tm
Ben seni yer yutarıum kızım :D sen benim gibi ruh hastanelerine bile yatmamışsındır :D kafayı yedim ben. Yine düzeldim deli hapı yuttum ne acılar çektim, sen mi sert kaya olacan bana, ben yetmiş yaşındaki anneme bile ben snn gibi dayanlık insan görmedim hayatımda dedirttim demiş yani hee o kadar sorundan sonra cümle kurmasamda olur, snn gibiler para yiyip hayat bile görümüyor, boş yaşıyor yani :D :D :D
He he öyle
Ya öyledir görmediğin için, kendi kendine ezik falan ego tatminleri sözleri, ben çok yakışıklıydım beni delirttiler bile, anksiyete sf vardı bende ayrıca, kız arkdaşım terk etti üstelik iyi insandım da ama bittim. Gel beni doğuran kadından dinle inanmazsan çektiklerimi, hep dayandım. Hahh sana basit geliyorsa yarın benim başıma gelenler snn ailenden birinin başına gelirse görürsün.
Komik ben değil sensin, benim şu başım var ya egzama ağrılar acılar ilaçlar.. yataklardan bile çıkamadığım günlerim var. Midemde reflü oluştu. Sen bu hasta sülalenin içine doğsaydın görürdüm seni, abimde şizofren hastaydı, geçensene mal mülk davası yüzünden kafama sandalye vuracaktı nerdeyse. Sen ye iç gez, sert kaya sen ol oldu.
Tmmmaa
İii peki sustum zaten gevezeyim, bende bu huyumu sevmiyorum.
Eşin sana bakmakla yükümlü sana bir şey sormak istiyorum
Ulan Orpepuu evladı herkese aynı şeyi yazma. Ananı sever senin. İşşsix tipsiz ayı hiç bir kadın sana bakmıyoe demi Orpepuu döllüğ
gunluk 60 lıra ayda 1800 lıra yapar farkındasın degılmı
Bir gün yemek yediğim zaman bitiyor
çalışman gerekli o zmn
Ama evladım bana bakar ev bana bakar bu işlere kim bakar o zaman
evde yapabileceğin işler var
Ne gibi
sekreterlik danismanlik
Saçmalama
ne gibi saalama
Çalış?
Ama çocuklar bana bakıyor ev bana bakıyor. Ben çalışırsam bu işlere kim bakar
Kocan fakir mi sana para vermiyor.
Yok zengin
Daha ne 50-60 liranın lafını yapıyon
Yapar
Benimki onu bile vermiyor
Yazık çok yazık cimri erkekkwr
Ne kadar kazanıyor kocan
20 bin felan
Napıyor parayı
Benimki yatırımlarla döndürüyor ben evde yemek yapar yeriz tasarruf ederim hep
Çoçuklara harcıyor eve harcıyor. Gerisini çocukların gelecek hesabına atıyor bana hediyeler alıyor alışverişe götürüyor
E daha ne ya
Ama ben günlük arkadaşım ile yemeğe çıksam para yetmiyor
Sen hergün dışarda mı yemek yiyiyon biraz tutumlu olun yatırım yapın
Her gün değil bazen bakım yaptırırım bazen çoçuk bie şey istiyor e
Bu devirde az birktirmek istiyorum bazen en az 100
Çalış
Çok zeki bir kız daha iki çocuğa sen mi bakıcaksın
Ah yine mi sen hani kocan para vermiyordu
Ne diyorsun
Neden bu öfke
Anlamaya çalışıyorum
Iki çocuğunun olduğunu nerden bilebilirdim
Evet
Ya bu palavra çocuk falan bahane, yemeye gezmeye falan para arıyor zaman arıyor
@bellasticker bebebğim benim günde bir iki saat boşluğum oluyor hep. Kız kardeşim bizle yaşıyor bende biraz gezmeye çıkıyorum bir kadın olarak kendi hemcinsinin gezmek istemesi neden sana bu kadar battı !
Yav bana ne batacak, bu dert değil sen keyfi yaşamak isteyip ağlıyorsun, bu saçma geldi sadece, hem banane bundan o zaman sorunu kocanla çöz.
@bellasticker keyfi yaşamak değil. Misal verdim yabi bir yemeğe bile yetmiyor demek istedim onun dışında haşkıklarımı biriktiriyorum. Biraz daha fazla olsun isterdim ne var? Ayrıca kocam zengin keyfi yaşasam ne olur?
E git sende çalış, yemeye alışma katkın olsun eve
Ben her gün sabah 8 de kalıp kahvaltı hazırlıyorum. Öğlen yemek akşam yemek yapıyorum evi temizliyorum iki çocuğa bakıyorum birisi kreşe gidiyo3 onla uğraş ödev yaptır diğeri daha anne sütü emiyor. Ütü çamaşır bende benve en büyük katkıyı ben yapıyorum eğer o evde oturup bunları yaparsa ben zevkle kendi mesleğimi yapayım.
Kaç yıllık evlisin, eşin kaç k kazanıyor ki, yetinmeye çalış o zaman, para kazanmak hiç kolay değil, devir çok zor
20 bin en az kazanıyor en az. Bazen 50 bin
Evlenmeseydin
O zaman nasıl neslim yürüyücekti
Parayı ne yapıcan hem otur evinde
Ben insanım hani geziyorum arkadaşımla olsun , ne biliyim bakım yaptırıyoeum ya ne oturayım evimde senin gibi mi erkek halinle evdesin işin yok
Yıllık izindeyim 🤣
28 yıllık mı 😀
5 yıldır memurum
bence ek işe gir
Nasıl giriyim ev bana bakar çoçuk bana bakar.
hm yas kaç kaç cocuk var
2 çoçuk bar birisi 3 buçuk birisi 1 buçuk yaşında
sehir neresi burdan konusmak olmuyor bklm
Ne diye soruyorsun bunları?
sordum ben çlaışyıorumda bakıcıya verdim