Önceden annesiyle oturuyorduk maaşının yarısı annesindeydi bana o zaman harçlık bile bırakmıyordu evimizi ayırdık harçlık veriyor ama onunla bana herşeyi yap diyor 500 TL veriyor misal bununla alışveriş yap eksiğini al diyor 500 TL nedir bu zamanda kendisi için çok güzel harcıyor berbere dünyanın parasını veriyor 500 TL alıp bakiyim ne aldın diye hesap soruyor para bitincede söylenip duruyor 500 TL ile bu zamanda ne geliyor diyorum sonra susuyor biraz oda haklı olduğumu çok iyi biliyor ama işine gelmiyor annesine verdiği paranın haddi hesabı yoktu ama annesine hiç hesap sorduğunu görmedim beni kendinden yavaş yavaş soğuttu o kadar çok şey var ki tek bu değil içime attığım işin içinden çıkamadığım çok fazla konu var.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kesinlikle boşanıp hayatına bakmalısın böyle bir insan ile ömür geçmez
Boşanmak için de ekonomik özgürlük gerek ekonomik özgürlüğümü elime almadan buna cesaret edemem
O zaman adam ne derse yala yut yapacak bir şey yok sorunun cevabı da karaktersiz bir insan ile evlisin ekonomik özgürlüğün yok ise ömür boyu bunu çekeceksin
Öyl3 koca ollaz ben karima gunluk bin dolar veririm
Dürüst müsünüz bu konuda gerçekten
Evet nolcakki
Hayal gibi geliyor da o yüzden dedim
Sen hayal aleminden çık gerçek leri görürsün iyi aksamlar
Hayal kurmayalı çok oldu ama sen hergün bin dolar diyince bir hayallere daldım tabi eşim bana o parayı hergün vermiş olsa o parayı katlar katlar dünyayı koyardım üstüne herşeyi olurdu
Sen de yaşım geldi diyerek gelişigüzel evlenenlerden olmalısın
Evet çok s*l*kmışım
Çocuk falan yoksa boşa gitsin beş para etmez biri
Var çocuk olmaz mı ona bile yeri geliyor esirgiyor
Bir ise falan girme şansın yok mu
Girdik çıktık ordan da bir halt çıkmadı çocuğun okula başlamasını bekliyorum bakacak kimse yok kreşler çok pahalı
Sen iyi misin konuşmaya ihtiyacın var mı
Cimridir ya da sen çok harcıyorsundur
Hiçbir zaman öyle müsrif bir insan olmadım evimin ne ihtiyacı varsa onun ne ihtiyacı varsa onu alırım hep o önceden hep anasına verirdi ama anası ona bir çöp almazdı
Karakteri öyle o zaman
Anakuzusu keşke eskiden farketseydin
Önceden farkettirirler mi hiç öyle gizlerler ki kendilerini aynı evin içine girince anlarsın
Geçmiş olsun çözümü yok bunun
Çözümü ne olacak çocuklarından başka kimse yok insanın işte bunu farkettim yavaş yavaş soğudum insanlardan
İnsanlar çok kötü iyisini buldun mu salma derim nadirler
Annem diye sevdiğiniz bağrınıza bastığınız insan bile gün geliyor yabancı oluyor insana kazık yemediğim kimse kalmadı evlada da çok güvenemiyorum yarın büyüyüp onlarda nankörlük edebiliyorlar Allah olsun yanımız da yeter kimseye bel bağlamaya gelmedik bu dünyaya
Valla dostlarım var kardeşten öte kardeşim var dosttan öte ben bulduğum dostu satmam satmayacağına emin oldugum kişileri bırakmam da yanlızlık insana özgü değil
Benden sana bir tavsiye zor günlerinde tanı insanları yalnızlığı çok seversin herkes için aynı değil ama insanlar bir süre sonra bıkar senden ilk gün gelirsin kapısına hoş geldin der ikinci gün gelirsin ne zaman gideceksin der üçüncü gün gelirsin yine mi sen der dördüncü gün kapısına gitmeye gücün olmaz ama Allah'a sığın Allah seni hiçbir zaman kapısından geri çevirmiyor derdini dinliyor insanlara dert anlatıyorsun boş ver diyor Rabbine anlatıyorsun ben sana çare olurum diyor. İnsanlarda uzaklaşınca Rabbine karşı sorumlulukların geliyor insanlarla sahte muhabbetler beni yoruyor hiç dostum yok inan ki
Hanımefendi dinle işim yok benim ne zaman ki dinden kurtuldum kafsm rahatladı biz cok zor zamanlarda da gördük birbirimizi o yuzden cok saglsmlar dıyorım tavsiyem aynen gecerli sağlam dostlar edinin
Siz kendinize iyi dostlar bulabilmişsiniz bende dinimde buldum o huzuru ama zor bir gün geçirince insanlar birgün sizden bıkarsa bu sözlerim gelir aklınıza. Siz erkeksiniz hayat karşısında daha güçlü adımlar atabilirsiniz. Ama hayat bazen insanın ayağına öyle çelme takar ki neye uğradığınızı şaşırırsınız. Ben çok çaresiz kaldım çok sorunlarım oldu şizofreni hastası olacaktım insanlar bana deli gözüyle baktı sokaklara düştüm bir doktora bile götürmedi kimse neyse uzatmaya gerek yok Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin
Umarım bir gün bahsettiğim dostlardan birini bulursun ve ne demek istediğimi anlarsın
Calısmana engel oluyo mu?
Çalıştığım zaman herşeye bir lafı oluyor ev işi kalınca tartışıyoruz olmuyor çalışınca ama çok istiyorum çalışmayı kavga ediyoruz diye istemiyorum
Hem calısınca sorun yapıp hem cımrılık yapıyosa kusura bakmasın mecbur verecek sende dıreteceksın o kadar zorlanıyosan ıse grcem de gıt calıs ıstedıgı kadar sorun yapsın en azından kendı paranı kazanırsın hesap soramaz
Sorar o ev niye böyle pis benim çorabım nerde ben bu eve gelince neden sinirleniyorum demeye başlar benden önce işten çıkıp çalıştığım zamanlarda çorabım nerde diye beni arayıp darlıyordu çalışırken ağlayarak çalışınca müdürün bile dikkatini çekti sürekli beni uyarıp duruyordu kayınvalidem de türlü bahaneler uyduruyordu çocuğa bakmamak için evli bir kadının çocuklu bir kadının hem çalışması hem hayati çok zor seni kimse anlamıyor herkes senden mükemmellik bekliyor parmağını şıklat işlerini yap çocuğuna bak evinde otur aza kanaat et kocana itaat et. Çevremde o kadar cahil insanlar var ki sana anlatamam
Off çok kötü aynı kardeşim de böyleydii
E noldu sonra
Çok karışık ya düzeldi ama bi kaç taktik verebilirim
Tabi buyur ver
Cimri galiba :)
Galiba mı o bana cimri başka kimseye değil
Bu davranışını değiştirmeniz pek mümkün değil aslında ne deseniz değişmez ama onu dışarı çıkarıp aldığınız şeylerin fiyatını söyleyin sizinde ihtiyaçlarınız var onun her dediği şey doğrultusunda yaşamak çok zor olsa gerek canınızı sıkmayın bu davranışı değiştirmesi konusunda ısrarcı olun taviz vermeyin
Bir kere yaptım öyle biliyor musunuz hiçbir zaman suçunu kabul etmiyor al olsun ben yine veririm diyor öyle yaptığım zamanda bu para ne çabuk bitti diyor o zaman da al paran da senin olsun hiç bir şey istemiyorum diyorum bu sefer daha fazla vermeye başlıyor kalp kırmadan olmuyor hiçbir şey illaki o kalbi kıracak ben yüzüne vurunca vazgeçince doğru olanı yapacak kırmadan dökmeden yapılabilir doğrular ben bu yaşında ona yalnışı doğruyu öğretemem ki. Başa kalkılmış ve söylenip yapılmış şeyler beni tatmin etmiyor. İçinden gelmeyerek bana karşı yapılan şeyler beni rahatsız ediyor. Önce o kalbini düzeltmeli bana verdiği paranın çöpe gitmediğini idrak etmeli. Ben bu evin dış kapının dış mandalı değilim en nihayetinde bunu idrak etmeli önce. Benim değerimi anlamalı. Saç bakımı bile benden önemlidir ama ben önemli değilimdir bunu adım gibi bilirim ama ne ona nede kendime açıklamaya cesaretim yok.
Değişmesi maalesef çok zor sizi yeterince incitmiş sizin düşündüğünüz gibi anlaması pek mümkün değil siz ne kadar az harcasanız o kadar iyi bence onun gözünde siz kendi ailenizle paylaştınız mı bu durumu
Paylaştım onlarda bizim durumumuz belli evlenmeseydin diye başa kalkıyorlar kimseden fayda yok anlayacağınız
Zor bir durum siz kendiniz örgü vs örecek el işlerine merak duyuyorsun bence onlara yönelin hem kafanız dağılır hem de alıcısı çıkar çocuğunuz varsa eğer bu şekilde ufak gelirler elde etmeye çalışın çocuğunuz yoksa bence bir işe başlayın istediğiniz gibi harcayın paranızı ona muhtaç olmadığınızı anlasın
Olmaz ki
güveni olsun