Esimle 7 yildir evliyiz 2 yasinda oglum var cocuk olana kadar calistim calistigim parayi bile hep istedi bende verdim hatta annesinin cati katina ev yaptidim toplam 30 milyar kadar evin ic insaatina para verdim ama orayi kiraya verdik Şu an baska bir yerden ev aldik 10 milyar kadar borcumuz var. Ama esim calisiyo arti ek is yapiyo iyi para kazaniyo annesi maasini esime veriyo arti annesi baba maasida aliyo hepsini esim aliyo. Bende uygun bir dille para istiyorum bana param yok diyo 5 lirayla 1 hafta dan fazla geciriyorum. cocugumla disari cikip gezmek istiyorum para vermiyo ama rvin ihtiyaclarini aliyo. Bu durundan cok rahatsizim ondan bosanmayi bile dusunuyorum ona olan sevgim de yok zaten siddetde gormustum bir iki sefer.. hic sevmiyorum ama bosanma sonrasinda nasil bir surec beklicek bilmiyorum.
Cevabın nedir?
bir akrabam yaşadı benzerini. Hem de 15 yıl. Öyle erkekler hanımlarına güvenmiyor. Onlara göre kadın bir ekmek bile alamaz markete göndersen. Çocuğunun bakımını üstlenen istediğinde altına yatan hanımına güveni sıfır derecede. Öyle erkeklerin kafasını duvara sürte sürte akıllandıracaksın.
25 Yorumla
Soran+1 yılO akrabaniz bosandi mi sonunda. Benimki hem kaba hemde kadin onun icin onemsiz birsey ya da sadece ben onemsizim onun icin. Ezik goruyo beni soyle birden ayaga kalkip silkelemek istiyorum
Soran+1 yılOyle sindirmiski gucum yetmiyor evet ama. bir yokunu bulup çocuğu krese verebilirsem calismak istiyorum. soyle emekli olana ksdar calismak calismak calismak. Meslegimde var zaten bilgisayar insallah olur
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılGidip avukata versen her şey hallolur Yolunu bilmiyormusun sanki
Ama sen iyi alismişsin... insanları ajite ediyorsun...
Biraz sonra da milletten para da dilenirsin.. ayıp ayıp
Ama sizde utanma ne gezer..!
Hicbir şeyine inanmıyorum senin.. Profesyonel dilencisin..!06 Yorumla
Soran+1 yılBiliyor musun size soyleyecek bir lafim yok alaha havale ediyorum. Yaşadığımı bir ben birde allah biliyor. Kimseden bir beklentim yok cok sukur burdan biri bana ayiptir solemesi para teklif etse yemin ediyorum kuranimin uzerine oglumun uzerine yemin ediyorum asla kabul etmem aslada huc kimseye adresimi vermem ben sadece boyle cimri bir kocayla hayat gider mi bosanmak istiyorum insanlardan yorum aliyorum. Aklimin ucundan bile boyle birsey gecmedi.. esim beni öyle hallere dusurduki annemden bile borç para istemedim istememde olecegimi bilsem kimseden 5 krş istemem. Ama sizin niyetiniz bozuk allah merhamet versin. Bu yorumu okuyan kim varsa kesinlikle kimseden maddi icin paylasmadim bu sorumu. Kimsede bana hic birsey teklif etmesin. Ben sadece aklimdaki soru işaretlerini bir nebzede olsa gidermek istedim. Benim ailemin durumu iyi abim evli iyi amcam zengin istesem onlardan isterdim. Onlar bu durumu bilse bana yardim ederlerdi kimseye muhtac olmamak icin anlatmadim. Burda tanimadigim kisilere derdimi anlatmakti niyetim. Allah icinize hidayet versin diyorum..
Soran+1 yıl@Busebeta cok. tesekkur ederim allah razi olsun gercekten kendimi dilenci gibi hissettim okuduktan sonra yuzum kizardi. Cunki aklimin ucundan boyle birsey asla gecmedi oğlumun ustune tmyemin ederim hatta soruyu silmeyi dusundum ama bir art niyetli kisi icin niye sileyim. Ben aileme soylesem ailem arkamda olur aslada beni maddoyatsiz bırakmaz dusunun yani ailemden bile istemiyorum ki burda hic istemem allah art niyetli kotu düşünceli insanlardan korusun bu bildigin kuru iftira..
Soran+1 yıl@Busebeta amin canim saolasin
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kavun değil ki koklayıp bilesin işte ya evlenmeden önce herşeyi yapan mükemmel olan adamlar veya kadınlar evlendikten sonra değişebiliyor ne demek ya para vermemek çalışmıyorsan senin ihtiyaçlarını karşılamalı. Üzülüyorum bunları okudukça ya
08 Yorumla
Soran+1 yılEvet evlenmeden once cok farklıydı sanki dunyanin prensesiymisim gibi hissettiriyordu ama simdi dunyanin en degersiz insani gibiyim 2 yasinda oglum. olmasa calisirim ve onun yuzune bile bakmazdim
- +1 yıl
Anlayabiliyorum çünkü bir yakınım aynısını yaşadı ne yazık ki çocuk istemesine rağmen kız hamile kaldıktan sonra ben baba olmak istemiyorum ben baba olcak adam mıydım be falan demeye başladı. Çocuktan sonra ilgisizleşti benim arkadaşım gerçekten seviyordu evliliğini kurtarmak için çok uğraştı. Öyle ki bazı akşamlar çocuğunu bana bırakır yemek hazırlar kendi hazırlanırdı sürpriz yapmak için ama hiçbişey evliliğini kurtaramadı ne yazık ki. O yüzden anlayabiliyorum yaşadıklarını ve çok zordur kesin yaşadıkların. Keşke konuşarak halledebilseniz ama karşındaki insan bu konuşmadan ne anlar onu bilemiyorum
Soran+1 yılUzuldum arkadasinizin durumuna. Kimse bosanmak icin evlenmiyo. Benim ondan beklentim cok para falan degil kendi ihtiyaçlarımi karsilyacak kadar verebilir ama o 1 bucuk haftada bir 5 lira veriyo cok komik degilmi. Anneside cok sıkı asiri cimri biri. Hafi parayida gectim sabah saat 7 de gidiyo aksam 11 de gelio geldigi zamanfa yemek yiyip yatiyo pohpohlanmak istiyo bide bsna diyo ki sizin karninizi doyuruyorum ya yeter diyo. Sanki ben beslemeyim. Değerde vermiyo o yuzden kendimi evde ezik mutsuz hissediyorum. Ben bu evliligi maddi durumum iyi olmis olsaydi bir dakka bile durmazdim. Simdi bosanmak cok istiyorum ama cocukla nasil yaparim bilmiyorum ama muglu degilim asla.
Soran+1 yılAilem durur zaten cok yakiniz. Bir tek emekli maasi var babamin. Onunla nasil geciniriz bilmiyorum annem cocuk baksa ben calisir destek olurum ama annemde gozlerinden rahatsiz bakamam diyo.
Soran+1 yılAgzini yoklicam canim bagira bagira konusacak biliyorum. Ama temin biri yorumn yapmis bosanmaknistedigini soyleme avukat tut ipotek ettir mallara diyo
- Aşk İlişkileri konusunda 488 cevap paylaştı.
+1 yılBence tekrar çalışmaya baslayabilirsin. Ayrıca kazandığını bu sefer kendine sakla ona ya da ailesine verme. Çocuğu krese yazdır essek gibi krees parası odesin
11 Yorumla
Soran+1 yılAsla. odemez krese de vermem demisti
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
38Cevap
Zaten boşanma gibi bir düşünceniz var, bana kalsa böyle insanlarla birlikte olunmaması gerekiyor ama size boşanın demek de istemiyorum çünkü ortada çocuk var. Yani ne yapılır bilemem. Evleneceğimiz insanları iyi seçmeliyiz bence, sonrasında büyük sorunlar ortaya çıkıyor.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bence uygun bir dille konuş rahatsız olduğun konuyu konuları dile getir çözüm olmazsa boşanma kartını önüne koyarsın kocanın yaptığı doğru değil hangi insan beş lirayla bir hafta neyse hakaret etmeyim şimdi
20 Yorumlaher ne kadar zor bir durum gibi görünüyor olsa da aslında çözümü kolay ve tamamen senin elinde takip edersenz mesaj atayım yapmanız gerekeni anlatayım bana teşekkür edersiniz emin olun işe yarar
-
-00 YorumlaAçıyorsun boşanma davasını, sıralıyorsun nedenlerini, donuna kadar alıyorsun tabiri caizse. O abartmış olayı. Ödesin bedelini.
30 Yorumla
+1 yılYa kıyamam işin çok zor. Benim eşim de çok cimri. Aldığım herşeyin hesabını yapıyor. İhtiyaçlarımı bile alırken laf ediyor. Kızıyor. Ne yapicam hiç bilmiyorum ben de hamileyim çalışamıyorum doğuma çok az kaldığı için.
00 YorumlaSenden gizli baska seylerle mi ugrasiyor baska seye mi para yatırıyor acaba. O kadar para nereye gidiyor. bir insan neden sevdiğinin ailesinin maddi ihtiyacın yemekten ibaret olduğunu düşünür?
00 Yorumla
+1 yılSen baya baya onun için bir şeylerin objesisin gibi. Ne kadar monoton bir hayat öyle üzüldüm sana. Umarım dilediğin gibi yaşarsın
04 Yorumla
Soran+1 yılInsallah bir tane cocugum. var iste 2 yasinda ufak olmasa iyi. olurdu napacagimi bilemiyorum.
- +1 yıl
Ayrıl ana evine git çalışırsın toparlarsın, köle gibim yaşama.
Soran+1 yılCok dogru soyluyorsunuz cok kaba biri zaten esim zorba ornek vereyim secimler yaklasiyo kendisi asiri akp li biri ben akp ye zorla oy verecekmisim. Bende kullanmak istemiyorum gitmicem diyorum. Zorla gideceksin kolumdan tutup beni zorla goturur. Yani giderim gitmesine bos atarim atmasina ama bu zorlama niye.
- +1 yıl
Yaşın genç daha, öyle biriyle iyi sabretmişsin sen. Gönlünce olsun ama o kişiden sana hayır gelmez. İnsan eşine değer vermeli... Umarım dilediğin gibi olur herşey
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnnene babana söyle bana para vermiyor diye belirt. Başıma bişe gelse 5 kuruş para yok cebimde beni millete muhtaç edio de. Gerekirse annenden al parayı gizlice bir avukata gdin görüşün. Böyle ömür geçmez
10 Yorumlagözünü korkut kız soy onu avukata git birer birer anlat işlem yapsınlar hipotek ettir malları bak bakayım napıyor sonra
12 Yorumla
Soran+1 yılAvukat parasi bulsam gidecem de bakalim
+1 yılNeden çalışmayı denemiyorsun? Eşinin elini gözlemek zorunda değilsin. Muhtaç olmak ne kötü.
11 Yorumla
Soran+1 yılCanim bu yorumu yazan ikinci kisisin 2 yasinda ogkum var bakacak kimse yok ben calisinca kres parasi versem aldigim maasin yarisindan cogu oraya gidecek esimde param var diyip hic yardim etmicek her zaman etmedigi gibi
Aşk İlişkileri konusunda 727 cevap paylaştı. böyle evlilikmi olur.. versin kredi kartını takıl. bunların imanı para olmuş. şu üç günlük dünyada. yemek beleş yatak beleş paraya gelice yok. oldu. hayatta cimri insanla yaşanmaz. aynı ortamda nefes bile alınmaz
20 Yorumla
+1 yılYa böyle kocalar var mı gerçekten
Karımı böyle bir duruma. dusureceksem öleyim daha iyi20 YorumlaSizin gibileride gider böyle adamları bulur ya bu nedir Allah aşkına ya yazikk
04 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi yazık anlamadim
Beş lirayla nasıl bir hafta geciniyosun çok zor bişey ve haklısın tabi ne desem bilemedim
02 Yorumla
Soran+1 yılYani butun gun evdeyim ve en fazla gittigim yer oglumla yakindaki park.
bukadar basıt bır konuda bosanma... olan cocuga olur ne hakınız var kendı rahatınız ıcın cocugu perısan etmeye
01 Yorumla
+1 yılAman Allahım ben zamanında cimri bir insana şey demiştim
Avucuna bak, dünyadan götüreceğin bı avuç toprak demiştim 😂😂10 Yorumla
+1 yılDini açıdan o doğru bir eş değil yani yapması gerekeni yapmıyor. Konuş ona söyle dile getir.
02 Yorumla
Soran+1 yılOnun dinine gore ben annesi gibi calisicam. gerekirse ek is yapicam ona verecem.
- +1 yıl
Onun dini para olmuş ya kusura bakma kocan ama 😁
+1 yılOo zengin olcak adam pokundan derlerde...
Baska biri daha olmasin hayatinda01 Yorumla
Soran+1 yılOnu hic zannetmiyorum oyle bisey yoktur olsada para yedirmez gene.
Bu nasil bir hayat, duzen. Adiniza uzuldum, meslek sahibisiniz yolunuzu ayirmak en mantikli yol..
00 Yorumla
+1 yılBunun icin bosanmayi düşünmeyin bence. Konuşarak çözebilirsiniz.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 435 cevap paylaştı. bence otur konuş sonuçta köle değilsin. gene anlamazsa zaten kafandakini yaparsın
10 Yorumla
+1 yılkendi ihtiyaçlarını söyle sakince. para amaçlı bir hayatın insanı mutlu etmediğini söyle. güzelce konuşmayı dene.
00 Yorumla
+1 yılCimri adı üstünde boş insan! İçinden geleni yap!
00 Yorumla
+1 yılişini bilmiyon senden beklediği şeyi veremiyon hata sende
00 Yorumla
+1 yılCimrilik ile bencillik çok farklı şeyler..
Birde bazı insanların planları vardır o planları önemli.00 Yorumla
+1 yılBence bosan baska kadina veriyodur parayi ozelden ulasabilirsin konu hakkinda
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılsuyunu yemeğini veriyor ya daha ne olsun.
11 Yorumla
Soran+1 yılYaa beslmeyim ya ben hatta evdeki bir kopegim mamami ve suyumu veriyo yetet
+1 yılHayır evlenmeden ne tip olduğunu çözemiyormusunuz
11 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeden once cok farkliydi cok naif kibar boyle kotu huyu hic yoktu evlendikten sonra ben maddi olarak cok yardim ettim ev yapturdim o da araba derdindeydi sonra baska bir yerden ev aldik onun borcunu odedikten sonra birde cocuk olduktan sonra cok degisti sorumluluklari arttinca bana siddet bile gosterdi bir kac sefer
Eşine anlat neden vermiyorsun? diye.
02 Yorumla
Soran+1 yılDüşünün gecen onun bir kargosu geldi kapiya odeme istedi param yoktu komsudan istedim borc. Ve ben boyle seylerden hic haz etmiyorum. Vermiyo iste para bencillik bence oysaki cok tutumli biriryim biriktirir alton bile atarim kenaraya
+1 yılböyle hayat geçmez. . çalışmak istediğini söyle.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet boğuluyorum cocuguma bile pozitif enerji veremiyorum
+1 yılBoşan Gönlü zengin birini bul.
00 Yorumla
+1 yılÇalış kendi ayaklarının üzerinde dur
12 Yorumla
Soran+1 yılBen çalışırim ama cocugu krese versem bin lira bana kalan bisey bir para olmicak kresin parasını bile bana odetir benim maasimdanda para ister vermek zorundasin der ben eve bakiosam sende vereceksin der xocuguda krese göndermez
- +1 yıl
Evde yapılabilen işler var yap kocana soyleme
Ayril gittsin bir halta yaramaz
00 Yorumla
+1 yılAsabilirsiniz bu durumu konusarak insAllah
00 YorumlaKime saklıyormuş
41 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum canim kendi nereye goturecek bilmiyorum
Edinilmiş malların yarısını alırsın
011 Yorumla
Soran+1 yılMesela evimiz var Şu an ama 10 milyar kredisi kaldi
Birde araba ve kamyonet var
Yarisini alabilecegimi biliyordum ama bana diyoki alamazssin diyo esim. Evi satarim diyo. Bende tapuya aile konutu serhi koydurdum.
Soran+1 yılCok saol
Soran+1 yılTeminat gostermemk demek ne demek birde niye elimi cabuk tutayım anlamadim?
- +1 yıl
Normalde borclu mal kacirmasin diye mallarin uzerine mahkemece tedbir konulur, buna ihtiyadi tedbir denir ancak haksiz cikma ihtimaline karsin o malin degerinin %15i kadar teminat gostermesi lazim tedbir karari aldirabilmek icin. Bosanmada bu teminat gosterme zorunlulugu yok. Elini cabuk tut derken arabayi kamyonu birine satmadan bosanma davasi ac ve tedbir koydur, satarsa bulamazsin parayi
Soran+1 yılCok saol ya sanki avukat gibisiniz bende bir avukat icin bu durumlari kinusmak istiyorum ama avukat bilgi vermesi icin para istiyo sanirim. Sizede tesekkur ederim
Soran+1 yılHukuk fakültesi sanirim basarilar dilerim
Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Boşan ve mahkemede haklarını savun
00 Yorumla
+1 yılYemişim öyle parayı boşa gitsin
00 YorumlaBu acıkmıyacağım diye S*çmıyordur
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeverek mi evlendin? Berbat bir huy bu
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBakk canim sakin bosnmak istiyorum falan deme. Ailenden az para al, borc olarak, iyi bir avukata git, dilekceyi ver, tum mal varlini hipotek etir. Yoksa o adamda, ailede sana 3 kurus yedirmez. Al onun donuna kadar!
Soran+1 yılBosaniyorum dersem mal kaçırabilir dimi
Cevap sahibi+1 yılElbetde hemen guvendigi birinin ustune yapar mali, ya da satar, hemen davayi ac, tedbir kararinda al
Soran+1 yılSaol canim elimi cabuk tutmam lazim
Cevap sahibi+1 yılOna hisetirme ama ac davayi ve hemen tedbir karari al, hata ses kaydine al, sana hic para vermedigini, davada dahada avantag olur, O utansin
+1 yılSende onu gece yoksun bırak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGözünü korkut boşanma da
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılFazla para insani bozar diye vermiyor olabilir
00 Yorumla
+1 yılhuyu değişmez bu sene olmuş vermemiş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl21 yaş erken değil mi ya evlilik için
02 Yorumla
Soran+1 yılHayir ben 28 yasindayim ama 21 yasinda evlendim
Cevap sahibi+1 yılBende onu dedim işte 🤦🏼♂️
Allah yardım etsin sana
00 Yorumla
+1 yılSoy onu aklı başına gelsin kız 😂
00 Yorumla
+1 yılAyrıl Kocandan.
00 YorumlaSağlam bir avukat tut
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayırlısı olsun.
00 Yorumla
+1 yılAldat
00 Yorumla
+1 yılsen başkasına ver ;)
00 Yorumla
+1 yılBu nasıl bir yaratık
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Konuştun mu eşinle?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılayrıl.
00 Yorumla
+1 yılBunla hayat geçmez
10 YorumlaSende kocana verme😊
00 Yorumla
Devamını Gör(42)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kocam çok cimri iyi para kazandığı halde bana vermiyor, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler