Güncellemeler
1 yıl
Soruyu tam yazamadim yolandi sürekli para veriyor hemde çok para ama ben ona diyorum bana para verirsen benim
Umrumda değil hediye alirsan güzel ama yine dün basti bana paralari adam anlamiyor
Umrumda değil hediye alirsan güzel ama yine dün basti bana paralari adam anlamiyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Verse suç, vermese suç. Kadınları tatmin etmeye çalışmiyacaksın: d hediye alsa, hediyeleri de beğenmezsin. Tatminsizlik için bir kulp bulursun mutlaka
bazıları vermiyor diye bıkar. parayı nasıl veriyor da bıkıyorsun. başka bir amaç mı
Hediye almiyor hep para hep para ama hediye almiyor ondan sinirlerim bozuldu dün yine
tamam şimdi anladım sen de o paralarla kendine hediye al dicem olmicak çünkü eşinin alması farklı tabi
Evet olmicak çünkü ztn aylik bana maaş veriyor o yetio ve artiyor ama ayriyeten de yine para alinca insan cidden bikiyor
Bize de versin çoksa ajah
Seni çok seviyor demek ki?
Ama sevse hediye alır cicek alır hemde daha uyguna gelir:(
Sen paraları sayarken oda harici işler bakıyor o zaman.
Nasıl yani
Vermese daha mı iyi
Hediye alsa güzel olur
Kendine al sen parayla
Yok hevesim yok öyle
Kaç senelik evlisin ve yaş kaç?
10 sene oldu 26
Erken evlenmişsin ben 27 yaşındayım evlenmedim ama geçmişte kızla kacmistim
neden para vermesini istemiyorsun
İşte bıktım bana hediye alsin ama yine aynı adam dün yine paralari verdi bana çok sinirlerim bozuldu
anladım direkt söylesene para değil hediye istiyorum diye açık dille konuşursan anlar bence
Daha dün dedim sonra bana 1000 Euro falan verdi normalde 200 bilmem 300 veriyor hediye al dedim para istemiomdedim diye okdr verdi bende yere atim paralari dio hiç deger bilmion falan
çiçek falan da mı almıyor
Bahceye aliyor hep 😂 ama böyle bana cicek buketi özel yok
değişik bahçeyi de senin için süslüyor olabilir :D
Sanmiom 😂
peki herkesin bir sevgi gösterme biçimi vardır seninki para dışında nasıl gösteriyor sevgisini
Yani seviom falan dio ve hep sarilio bana yatarkende sarilio bügün trip atim ama dün yine para verdi diye sarildi kovdum 😂
değişik bir ilişki hediye dışında ilişkide sorun var mı
Hayır sadece ev isini biraz saldi bu ara bende yapmayinca biraz dahnik oldu ev o sorun oldu bügün toplicakmis dedi bos günü bakalim
başka bir şey var mı
Hayır ne olsunki
yani o zaman bırak mutlu şekilde yaşa bir şeye bu kadar takılıp mutluluğuna gölge düşürme
Öylede ben çok rahatsız oliyorum misal dogum yaklasiyor benim kiz arkadssim bana balonlu baby shower hazirladi kocam hiç birsey yapmadi öyle
erkek adam ne anlar baby shower dan
Ölede başka şey yapsaydi bari
yani yapamıyor demek ki sevgili iken yapıyor muydu
Ne kadar iğrenç kocalar var böyle
Bozuk 1 tl mi 😃