Kocam eltime para verip duruyor?

Merhaba arkadaslar ben Almanya'da yasiyorum esim Turkiye'de yasiyor vize icin basvuru yaptik ondan su an ayri ulkelerdeyiz her neyse gelelim asil meseleye. Benim bir eltim var 2 tane cocugu var kocasi avrupa ulkelerinde tir soforlugu yapiyor, 50 gun bazen daha fazla sure avrupada kaliyor. Kadinin ne zaman parasi yoksa kendi oz abisinden ailesinden istemek yerine benim kocamdan para istiyor. Benim kocamda surekli veriyor. Ben de kocamla bu konuda tartistik evlisin, evimize esya almamiz gerek eksiklerimizi almamiz gerek birikim yapmamiz gerek yarin bir gun cocuk olacak dedim ve baya bi kizdim simdi konusmuyoruz aramiz baya soguk.

Allah askina ben mi abartiyorum kim hakli kim haksiz sizce? Yani ben esime cok diyorum kimseye artik parani verme evlisin sorumluluklarin var diyorum tutturdu yengemin parasi yok baska eve tasinacak ne yapayim diyor dedim kendi ailesinden alsin ablandan alsin kiz kardesinden alsin ama yok dinlemiyor. Eltim surekli kocanin cocuklarimda emegi cok var mama yokken mama aldi bezleri yokken bez aldi cebimde para yokken kocan verdi diyor tamam iyi hos ama adam artik evlendi biktim artik bu olaydan cidden gina gelmeye basladi artik.

Ben de konusmuyorum agizima geleni soyledim sizce ne yapmam lazim?

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar lutfen bir fikir verin ne yapmam lazim benim?
Güncellemeler
+1 yıl
sizce kim hakli?
Kocam eltime para verip duruyor?