Güncellemeler
+1 yıl
Evde kalmış 30 dan sonea karta çıkmış kadınlar bana saldırmayın sizi kimsenin almamış olması benim suçum değil 😂
Güncellemeler
+1 yıl
Beni o kadar önemsemişki yeni bir hesap açık uzun uzun yazmış bu ladar ezik olunur mu yeni bir hesap açıçak kadar beni önemsemiş😂😂😂 o uzun yazıyı okumadan bir çırpıda silmek çok eğlenceliydi evde kalmış aslaakk o kadar önemseyin yeni hesap açman bana hayranlık duyduğunun ispatı gülüm
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
tam kocama teşekkür edecektim ki rüyadan uyandım kocam balkabagina dönüşmüş. 😂😂
😂😂😂😂😂
Hayır. Sadece her şeyi para sanıyor. Nüfusun %95'i böyle. Yani sorun yok. Rahat ol.
😂😂
Para onun parası değil ki hayatım, para ikinizin...
Müştereken bir yuva kurdunuz, herkes işini yapıyor...
Evet ama ben para değil huzur istiyorum kocam gecelere kadar çalışıyor çaqlışmq odasında
Ona paranın değil mutluluğun büyük bir kazanç olduğunu hissettirmeye çalış
Aynen
Adam niye hava atsın sizin için planlarinj söylüyor
Böyle düşünmen çok yanlış eşin sizin için iyi bir hayat için çabalıyor sakın böyle düşünme eşin ne iş yapıyor
Mücevher şirketi var aynı zamanda tasarımcı mücevher ve değerli taş üzerine
Ne okuyunca olunuyor o yeniden üniversite okuyayım bari 😂😂
Okumak la alakawk yok eşim işletme mezunu. Babasından kalan bir iş yeri vardı mücevher üzerine ama ona Allah'tan verilmiş bir yetenek tasarlamak. Ustasından öğrenmiş. Değerli taşlardan çok güzel eserler çıkarıyor bazen direk tasarımı satıyor 200 bine sattığı oldu
Şans diyorsun yani coğrafya kaderdir gibi bir şey
Aynen kanka
başkalarıyla mı yesin içsin istiyorsun, ne güzel yaklaşmış işte sana..
Başkaları ile yemek Gigi bir hakkı yok ki
Hayalini kurduğun evliliği yazmışsın gibi geldi. İnşallah bir gün prensesler gibi yaşama şansı elde edersin 😄
Vallahi ben tanımadığım insanlara hayalimi anlatacak kadar önemsemem. Sana imkansjz geldipine göre senin hayalin ama yinede şunu diyorum senin fikrin.
O zaman böyle bir soru soruyorsan hayatın boyunca geliştirmemişsin kendini. Ben hayallerimi sırasıyla yaşıyorum çok şükür. İlerde kocamın avucuna bakmıycam para konusunda. İyi günler 😘
Madem benim sorumu beğenmedin beni geliştirememil biri olarak gördün neden o zaman benimle muhayyap oluyorsun hem birisini beğenmeyip hemde muhattap olmaya çalışmak böcek kadar küçük olmak budur.
Kendini geliştirmeye başlamana katkım olur diye yazdım 😄😘
Bu arada. Benim bir mesleğim var zaten. Anne olduğum için senin givi evladımı doğurup sokağa atıp orda burda bakıcı eline bırkaıp eziyet görmesinş istemeyecek kadar vijdanlı bir anne olduğum için. Sen küçük bebeğini salar annesiz bırakırsın vijdanın yok ama ben öyle bir ksdın değilim anne olmaz zaten senden evde kocanla oturmasın bebeğini ihmal eder iki kuruş için geberir senin gibiler anlatmama gerek yok doğurup sokağa atan sizleri biliyoruz 😂
Orta okul terk 😂 evde kalmış 30 35 yaşında karta çıkmış kimsenin almadığı. Gelinliği belki nine olunca giyicek olan senin gibi bir ezik mi konuşıyor. 😂 İki üni mezunu 4 yıllık diksyon eğitimi almış plates hocasıyım ben sen önce akşama kadar kıçını evde biyütüceğine spor yap Hamm ayısı 😂. Evde kaldığın için evli kadınlara saldırıyorsun çekemiyorsun cünki seni kimsenin almaması benim suçum değil asla bir kocan olmayacak ve sana böyle değer vermeyecek karta çıkmış seni kim alır daha simdi ağlarsın sen kusura bakma seni kimse almadıysa benim sorunum değil 😂 ayı seni evde kalmış karta çıkmış mesleksiz parasız kıçınıı büyüten ayı hadi naşş kaşarr kime verdiysen daha semi kimse almamış hu yaşa kadar yazık
Zoruna mı gitti yazdıklarım 😄
Sen gidip kocanın eve getirdiği paraları sayıp diğer yandan da çocuğuna mama versene hayal dünyasında yaşayan şizofren 😄
ne güzel işte seni mutlu etmeye çalışıyor kazandığı parasıyla
Ben onun kalbinde olduğum her an mutluyum
oda bunu biliyor ve seni her anlamda mutlu etmeye çalışıyor herşey sizin için daha rahat edebilmeniz için
Synen
bence havayı sen bize atıyon galiba
Niye hava yapsin ya takilma:)
Nereden bilelim? Davranışlarını gören sensin.
Sana değil de gelene mi atıyor
Anlamadım csnım
Temizliköi geliyor dedin ya
Evet temizlikçi geliyor ne olmuş hayatım
Ona ilgili mi
Ne alaka ne onla ilgili mi
Ysni kocan o kadına ilgili mi
Kardeşim. Fesatlık yapmaya mı geldin buraya. Ne saçma sapan konuşuyorsun nerden çıkarıyorsun kocam o kadını birkez görmedi bile kadın eşim işe gittikten iki saat sonra gelip eşim işten gelmeden iki saat önce evine gdiyor fesatlık ve hasetin burayı sardı evde mikaldın ne bu haserlik
Dışarda görüşüyorlardır merak etme sen 😄
Bence sen bize atıyon ya
Yok be kanka
Kara para aklıyor olmasın hayatım
İli mücevher tasarımcıluk zaten para çok bu işte
sende çtur çutur ye hayatım
Yok daha çok sen bize hava atmaya çalışıyorsun
Yok be kanka bende olan ne varsa z5 katı sana gelsin 😂
Kocanın işi ne
Mücevher tasarlıyor sonra onları yaptırmak üzere şirketi var mağazaya satıyoe sonra. Bazende tasarımları başka frmalara 200 bine sattığı oluyor
Hangi üniversite mezunu nasıl bu işe girmiş
İşletme mezunu. Babasından kalan mücevher iş yerini şirkete çevirmiş Allah'ın verdiği tasarım yeteneği ile özel taşlara şekil veriyor
Hava atıyosa da haklıdır yani
😂😂
Bence hava atmıyor
Parasıyla hava atıyor gibi
Ne iş yapıyor
Mücevher tasarımcısı aynı zaman da mücevher üzerine şirketi var
Ne güzel işte
50 bin demişsin kazancına sanırım bu aylık değil çünkü mücevher tasarımı yapan biri çok daha fazla kazanır normalde haftalık kazancını mı söyledin
Söyle. Eğer tasarımı satıyorsa ditek z200 bin 300 bin alıyor. Ama eşim son ,4 aydır tasarım satmsm yerine tek tek üretim olarak satuyoe atıyorum bir şey tasarladı onun tasarımı satmak yerine yalnızca az miktarda çıkarıyor. Ve gelen para. 200 300 ancak. İşçilerin ödemesi elektirik su iş yerinin işçilerin yemek parası. Yeni gepen değerli taşlarla verilecek para. derken bide kalan 50 bin ama eğer direk tasarımı satsa bize 100bin ya da 200 bin bazen 300 binkalıyor
Hmmm o şekilde normal tabiki değerli mücevher çok aldım çünkü fiyatlarını vs biliyorum
Aynen. Ama değişiyor da. Mesala. Bazen kocam değerli taşları az kullanıp yerine gümüş apartat çok kullanıyor bçyle olunca fiyat düşüyor bazen enn çok değerli taşlara abanıyoe o zaman fiyat uçuyor
Anladım bence tadını çıkar ben eşime hiç. Bir şey vermediğim için boşanıyoruz
Saçmalama. Ne demek bolanıyoeux herşey paramı Allah aşkına 😂
Emoji yanlış oldu
Öyle istiyor
Ne diyor anlar bana.
İflas mı ettin
Hayır benim işimin kazancı çok yüksek bir süreliğine durdu virüsten ama tekrar başladı... Zaten 1 yıllık evliyim eşime hiç bir zaman para vs vermedim...
Boşanmayı hak ediyorsun gerçekten. Erkek dediğin evine eşine para götürür ya.