Arkadaşlar yaşadığım şehir küçük, uzun zamandır iş bulamıyorum ve çok borcum var, icraya girdi hepsi. Zor durumdayım, sürekli avukatlar arıyor. Bilgisi, tecrübesi olan var mı, destek olabilecek?
2 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
16Cevap
Kimseye bir şey ödeme arayanı aç böbrek satın alıyorsanız vermeye hazırım paramda işimde yok deyip kapatın 9 yıl sonra hepsi bitiyor
Banka hesapları vs blokeli hiçbişey kullanılmıyor bu durumda da
şu an borç yapılandırma işlemi var. Borçlarını yapılandirabilirsin icraa dosyasindaki borçlarını. En azından bir süre aramalardan kurtulabilirsin
İcraya verebilirsin borçlular sıraya girerler evine haciz gelmez kesinlikle korkma paran olmadığı sürece sana herhangi bir yaptırım uygulayamaz. Yalnız evine icra kağıdı geldiği anda adliyeye gideceksin icra dairesine mal beyanında bulunacaksın
Bulundum ama bir de sürekli faiz işlediği için sabit kalmıyor borç bu tarz durumlarda genelde hep üst üste geliyor kötü şeyler bende aksine iş bulamıyorum
P yani şöyle söyleyeyim Gerçekten çok zor bir durum benim de başıma gelmişti ama şu da var ki bankalar genelde paralarını alamayınca bunları varlıklara satıyorlar varlıklar da indirimle faizsiz o ücretleri ödemek daha kolay o yüzden karamsarlığa kapılma lütfen
Allah yardımcın olsun.. eş dost yoksa borç alabileveğin işin zor
Teşekkür ederim maalesef yok o yüzden çok zor
Allah yardımcın olsun çalış dicem ama küçük bir yerdesin
İş alanı yok maalesef o yüzden hemen iş bulunmuyor
Çok zor ama gerçekten paraya ihtiyacın varsa yardımcı olabilirim sana
İş filan da var hem
Para kazanmak istiyor musun
Tabiki
Ettim
Kaç lira borcun var ki
300 bini aştı
Baya varmış. İkametgahını farklı yer göstersen rahat edersin bir müddet
Hesabın gizli? yardımcı olabilirim
Nasıl
Nasılı burada söylersem herkes yapar demi
Çalışarak
Ben ne anlatmışım peki yazıda iş bulamıyorum dedim değil mi
Hepsinde çalıştım ben tembel biri değilim yanlış anlaşılmış sanırım ama yaşadığım yer küçük bir şehir ve anında iş bulmak imkansız
Yardımcı olabilirim ben kurtuldum
tiktoktan yürüüü
Ödeme günü verme param olunca öderim de
Evlen kocan ödesin
Ailenden istesene
Ödeyebilecek durumları yok maalesef
Sen tek mi yaşıyorsun
Sevgilinden iste o zaman
Hayır ailemle
Sevgilim olduğunu nereden çıkardın ayrıca kim kime verir o kadar para
Sevgilin yok mu
Kaç yaşındasın sen bu yaşta nasıl o kadar borca girdin
24 yaşındayım
Nerede yaşıyorsun
Ne kadar borcun
300 bini aştı
Anladım bi şekilde halledilir de
Halledilemeyecek kadar çok değil ama iş bulamıyorum ailem destek olacak durumda değil çok sıkışmış hissediyorum ve sürekli avukatlar arıyorlar
Çözeriz istersen
Nasıl
Konuşalım
Sugardaddy
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Doğrudan icra dairesi ve avukatlarla iletişime geçip durumunu dürüstçe anlat, işsiz olduğunu ve yapılandırma istediğini söyle 💳 Avukatların tacizini durdurmak için asgari tutarlarda da olsa sözleşmeli ödeme planı teklif et 🏦 Küçük şehirde dijital freelance işler veya uzaktan müşteri hizmetleri gibi alanlara yönelerek acil gelir yaratmaya bak 💰 Kendi detaylı araştırmanı yapmayı da unutma dostum 📊 Peki şu an öncelikle kapatabileceğin en küçük borç tutarın ne kadar? YTD 😛