Arkadaşlar 5 ay işte çalistim. ama memnun olmadigim icin ayrilmak zorunda kaldim.. ve 7 bine yakin borcum var ilk ayrildigim ay odedim. ama Şu an 2 bin asgari gelmis ve odeyemicem. ne kadar faiz isler kredi notum ne kadar duser yasal takip baslarmi lutfen bilgilendirirmisiniz. is ariyorum Şu an..
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Yeni Yıl
Gündem
Kahve & Keyif
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kızım slkmısın. Bankalar kredi verirken işsizlik sigortası yaptırıyo artık. Sigortanı kullan
Nasil kullanicam
Ama isten atilmadim kendim ayrildim istifa ettim yani
Önemli değil o
Bi tanıdığından 2 bin al yatir geri çek ver döndür iş bulana kadar böyle
Haklisin mantikli
Ama 2 BİM verecek yakin bulmakta zor artik geri vericem desemde
Böyle soruların olursa bu işin ustaların danim yardimci olurum hayırlı günler
Ama borcta 2 katlanicak
Is bulamazsam ;(
Ailenden iste veya hiç mi arkadaşin yok senle gider beraber yatirir sonra geri çeker verirsin
O zamanda 4 bin olur isteyemem ee
Varda onlarda kendine zor yetiyor
Kredi karti limit nedir
10 bin..12 bin borc 2.5 asgari odeme
artmaz başka 2.5 bandın da gider benimde sabit asgari ödeme 3.200 felan bu şekilde takla attiriyorum 2.5 bul öde geri çek ver iş bulana kadar böyle yapacaksin gerisi sana kalmiş
Tesekkur ederim
Aman 7 bınlıra Beko ya ıstedıkten sonra ayda ıkıgun ıcın30 bınkazanırsın benım gıbı
Nasil
İstermısın
Nasıl Ya?
Ya bi...
kredi borcu ise kredi kapama kredisne basvur yapı krediden en azından uc ay zaman kazanırsınz
Kredi kapama mi herhangi bir sarti var mi acaba
Inan cok ortada kaldim Şu an ya kredi notununda dusmesini istemem acikcaai
düşmez önce fındex sorgula 12 13 tl
hangı sehırdeısnızı meslek nedır bende bakkyım yönetıclık yapıyorumm uygun bısey cıkarsa yazarım size
Şu an calismiyorum is ariyorum iste. 1 ay oldu isten ayrilali ozel sektordu. sonraki ay odeyebildim.1.5 cikmisti simdi 2.5 bu kadar cikmasinida anlayamadim. ve bende 1.5 milyar var sadece odeyemiyorum..
180 gun suren var rahat ol ayrıca puanın dusse bıle odmeye basladıgında duzelırr acıl ufakta olsa ıs bul
180 mi
1 ay sonra darlamaya baslar banka. Ve bu durumdan nefret ediyorum. 90 gun diye okudum ama kesin mi bilmiyorum yani yasal takip tam ne zaman baslar bilmiyorum.
evet hacz vs ondan sonra baslarr ozmana kadar
elınee
ne geçerse
yatırr
bankaa ciddi oldugunu anlar ya da borclu oldugun banka ıle erteleme talep edebırlsısnı n hangı banka ise
Icim hic rahat degil inan ki telefon faturasida gelmis 300 onu mu odesem geri kalan 1.200de borca yatirsam anlami olur mu birazda olsa.
Asgarisini odemeden bi anlami olmaz degilmi o 1.200u
Yoksa telefonu odeyip geri kalani ihtiyacima mi kalsa valla kafam allak bullak Şu an
tabi olur banka en azıdnına bak ödemeye calssıyor der 1 sıfırdan ııyıdır sonrada bankadan erteleme yapılandırma talp edebılrısnın yasa var bdkk mecbur ertelıcyekler ya da yapılandırcaklar
Ya allah razi olsun icimi rahatlattin
Oylede bana para kalmicak Şu an
Ihtiyacim icin :(
Valla ertelemeye bir bakiyorum Şu an allah razi olsun sendende
bısey degıl yanı önemlı olan banka ödemeye nıyetlıye bakar sen borclu bankana durumu anlart
bana t at bu konuslarda oldulca bılgılıyım bı arastırırız hangı banka vs cunkı her banka yenı bı odeme planı yapıyor
Özel güvenlik sertifikası al
Ödeme sözü verme
Nasil
Yakında onlar seni arar ödeme yap falan filan diye haftaya şu kadar yatırabilir misin falan diye sorarlar
Sende işsizsim kaldım para pul yok falan diye savuştur hatta açma telefonlarını da
Daha da kotuye gider.
Magduriyetimi gormeleri lazim degil mi
Ödeme yapmaman mağduriyetini görmelerine yeter
Dediğimi yap sen zaten belli oranda faiz işleyecek
Kredi notun düşer tabi ama sonra toparlarsın
bana bir yazsana
Ben odeyeyim
Benimkini öder misin nolurr