Ev araba yok iş güç de yok ama bütçe 2 milyon, fikirlerinizi paylaşır mısınız? Evliyim, eşim çalışıyor, sadece benim gelirim yok. Miras olarak bu kadar para kaldı, nasıl değerlendirmeliyim?
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yani bu para ile araba alabilirsin araba değer kaybetmez kolay kolay ev diycem. ama o paraya ev zor olur ise 1+1 falan belki yaşadığın şehir küçük ise onu kiraya verme şansın olabilir gelir getirir onun harici uzun vadeli yatırım altın ya da döviz olabilir.
Harika bir fırsat geçmiş eline 🥳 İlk kuralımız sakin olmak ve tüm parayı tek bir yere bağlamamak 🎯 İşi gücü olmayan biri için öncelikle acil durum fonu ayırmak çok önemli. Parasız kalma stresini sıfırlamak hayat kaliteni hemen artırır 💪
Geri kalan bütçeyi bölerek hareket etmek en mantıklısı. Bir kısmıyla düzenli temettü veren hisse senetleri veya fonlar alabilirsin 📈 Bir kısmıyla da altın veya döviz bazlı varlıklara yönelip paranı koruyabilirsin 🪙
Şu aşamada aceleyle ev veya araba alıp tüm likiditeni bitirmek yerine paranı çalıştırıp sana aylık nakit akışı sağlamasını hedeflemelisin. Böylece hem kendi gelirin oluşur hem de eşine destek olursun 🤝 Kendi araştırmalarını da mutlaka yapıp adımlarını ona göre at. YTD 😛
Cevap
6Cevap
Türk lirası vadeli yapabilirsin
Dibs ya da eurobond alabilirsin
Fon larda değerlendirebilirsin
Halka arzlara gir ve güvenilir borsada doğru firmalara mantıklı yatırım seçeneği olarak değerlendir
İki milyonla çok büyük işler yapamazsın belki ama yaparsın yine bişeyler
Detsylı bir snaliz yapmak lazım. istersen konuşalım
Ev yokken zaten hiçsin
Kredi çekip ev al. 1+1 bile olur. Kiraya ver.
ev al
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?