Para & Ekonomi Bir miktar annemden kalan miras parası var, nasıl yatırım yapmalıyım? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor 35 bin var cumhuriyet altını almayı düşünüyorum iyi olur mu? Güncellemeler+1 yıl ... Bir miktar annemden kalan miras parası var, nasıl yatırım yapmalıyım? Cevapla Para Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Ufukacar84 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl İyi olmaz ille altın alacaksanız gram alın bana sorarsanız hisse senedi alin 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Hisseli senedi nasıl oluyor Yorumla Ufukacar84 +1 yıl Bir bankaya gidin yatırım hesabı açın Yorumla
salcedo Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Bu parayla yapılan yatırımı kafadan 15-20 sene unutman lazım.. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bir kısmıyla da borsaya gir halka arzları takip et yükselt 2 12 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl oluyor Bill ki Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum Yorumla ironiq +1 yıl Reeder aldınmı? Yorumla Soran +1 yıl @ironiq o ne Yorumla ironiq +1 yıl Cevap sahibine sordum yeni halka arzda hisse Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @ironiq almadım sen? benim halk bank sorun yaşıyorum al satta bir de yeniyim temkinli adım atıyorum Yorumla ironiq +1 yıl Aldim da bilmiyorum ne kadarını verir bende yeni yeni alıyorum 100 adet talep ettim bakalım ne kadar verecek geçen e bebek te vermemişti çünkü Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @ironiq ama çok katılım oldu zaten denize gitsem millet peşimden hurraaa eder deniz kurur Yorumla ironiq +1 yıl Ne kadar zamandır halka arzları takip ediyorsun? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @ironiq 2 3 aydır Yorumla ironiq +1 yıl Kazançlı şunaralar bende 2,3 Aydın ufak ufak alıp satıyorum Yorumla ironiq +1 yıl Halka arzlarda paslaşalım mı? Fikir alışverişi? Yorumla
JoeGoIdberg Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 87% +1 yıl borsaya yatır. şuanda çok müsait 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ondan hiç anlamıyorum ki ben hiç uğraşmadım nasıl olur Yorumla JoeGoIdberg +1 yıl banka hesabında yatırım hesabı aç. ya da bankayı ara seni yönlendirirler. ziraat varsa ben yönlendirebilirim Yorumla
ironiq Takip Et Master Yaş: 50 +1 yıl En iyisi aştın cumhuriyet gram ne alırsan 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Bende öyle olabilsem ama Yorumla Soran +1 yıl Düşünüyorum* Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İyi olmaz ille altın alacaksanız gram alın bana sorarsanız hisse senedi alin
Hisseli senedi nasıl oluyor
Bir bankaya gidin yatırım hesabı açın
Bu parayla yapılan yatırımı kafadan 15-20 sene unutman lazım..
Niye
Bir kısmıyla da borsaya gir halka arzları takip et yükselt
Nasıl oluyor Bill ki
Bilmiyorum
Reeder aldınmı?
@ironiq o ne
Cevap sahibine sordum yeni halka arzda hisse
@ironiq almadım sen? benim halk bank sorun yaşıyorum al satta bir de yeniyim temkinli adım atıyorum
Aldim da bilmiyorum ne kadarını verir bende yeni yeni alıyorum 100 adet talep ettim bakalım ne kadar verecek geçen e bebek te vermemişti çünkü
@ironiq ama çok katılım oldu zaten denize gitsem millet peşimden hurraaa eder deniz kurur
Ne kadar zamandır halka arzları takip ediyorsun?
@ironiq 2 3 aydır
Kazançlı şunaralar bende 2,3 Aydın ufak ufak alıp satıyorum
Halka arzlarda paslaşalım mı? Fikir alışverişi?
borsaya yatır. şuanda çok müsait
Ondan hiç anlamıyorum ki ben hiç uğraşmadım nasıl olur
banka hesabında yatırım hesabı aç. ya da bankayı ara seni yönlendirirler. ziraat varsa ben yönlendirebilirim
En iyisi aştın cumhuriyet gram ne alırsan
Bende öyle olabilsem ama
Düşünüyorum*