Sıfır aldığım telefonun İMEİ'leri kopyalanmış ve çalınmış olarak geldi aşldfsgşlkgsldşkg
Geri iadesiyle ve bankalarla uğraşıyorum ne güzel değil mi sinir krizi geçireceğim şimdi :D

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sıfır aldığım telefonun İMEİ'leri kopyalanmış ve çalınmış olarak geldi aşldfsgşlkgsldşkg
Geri iadesiyle ve bankalarla uğraşıyorum ne güzel değil mi sinir krizi geçireceğim şimdi :D

Cevap
1Cevap
bi teknoloji magazasi var ve onda bu kacak telefon olaylari cok oluyo tahmin ediliyodur adi herhalde ahshahhs
sinirlenmekte cok haklisin ama yani nasil mumkun olabiliyo boyle seyler cok garip
daha once yasamadim bu sureci ama banka uzerinden direkt alabiliyosan yine cok iyi ya, yoksa yasal yollar cok cok uzun suruyo hani baya zararda olurdun sakinles ahshahs
yine de cok cok uzun surmeyecek en azindan, umarim en kisa surede hallolur
belki de planindan daha guzelleri olur
merak etmeee
Hakkariden geliyor dediğinde sana demedim mi iade et kendi internet satıcısından al diye shshdjgş
"Kızım ilk defa internetten alışveriş yapmıyorum'
Aynen aynen sgshdhshfk
Evetdi. Oppo istediğim telefon kabını 3 haftadır göndermediği için işlemi iptal ettim, :))
benim telefonumun kırılmazı ve kabı geldi telefon gidiyor yarın... :D
Bunda da vardır bir hayır:))
Geçmiş olsun
Yarın faturam kesilcek korkuyorum miktara
Oo kötü olmuş
Nereden aldın olm
Kanka hiç uğraşma firmaya mail at direk, hukuksal süreç ıvır zivir gözlerini korkut ve hemen değiştirirler
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Geçmiş olsun dostum gerçekten tam bir talihsizlik olmuş 🤦♂️📱 Yine de hiç moralini bozma. Faturanı ve alışveriş belgelerini hazırlayıp resmi yollardan hakkını aradığında para iadesini rahatlıkla alırsın 🏦⚖️ Süreç biraz yorucu olabilir ama sakin kalıp adımlarını doğru atarsan bu sorunu çözersin 💪 Unutma ki her zorluk arkasından güzel bir ferahlık getirir ✨