Çok şanssız doğmak hakkinda?

Hiç baba sevgisi görmemiş, babasıyla sohbet bile etmeyen, hem kısa boylu, hem yıllarca dışlanmış, hem yıllarca zorbalık görmüş, hem başarısız, hem dersleri kötü olduğu için g*ri zekalı muamelesi yapılan, hem depresyona girmiş, hem yıllarca intiharı düşünen, hem arkadaşı olmayan, hem uyuşturucu kullanmış, hem hastanelik olmuş, hem ailesi hastanelik olmasına rağmen onu umursamadan zorla işte calismasi için baskı uygulamış, hem de şu an elinde hiçbir şeyi olmayan, baş agrisindan uyuyamayan, tanrı en azından akıldan biraz vermiştir diye uman ve zeka testinden gerçekten yüksek puan alan, komik, kaslı, sonradan kendisini aşırı derecede sosyal bir insana çevirmeyi başarmış, birsuru kızın ilgi odağı olmuş ve bunu rüya gibi görmüş ama işte sonradan hastanelik olmuş ve şu anda elinde hiçbir şeyi olmayan birisiyim. Bu kadar şanssızlığı içinden şanslı olduğum konular bile beni şanslı kılmaya yetmedi, kafamı kullanarak bir şeyler yapmaya çalışıyorum, olursa olacak olmazsa zaten intihar edeceğim başka çare kalmadı. Ha bu umutta işte aşırı asosyallikten aşırı sosyallige geçmeyi başarmam ve hem komik hem de aşırı sosyal olmamdan belki de hafiften yakışıklı olmadan ötürü hayatımda en son olacak şeyi, yani birsuru kızın ilgisini çekmeyi başardım, gerçekten en son inanacagim şeydir ama olmuştu, dolayısıyla başarılı da olabilme ihtimaliyle bir umuda tutunarak yaşıyorum, umarım başarırım. Kendi garip hayat hikayemin özeti işte bu. Var mı benim kadar şanssız olanlar? Gerçekten hayatım boyunca şahit olmadım bu kadar olumsuzluklarla dolu bir hayata, çok az örnekleri var.
Çok şanssız doğmak hakkinda?