Merhabalar,
Şu yaşıma kadar her zaman her şey için çalabaladım, uğraştım, kendimi parçaladım.
Fakat hiçbir zaman şansım yaver gitmedi. Her zaman birden fazla yerde sorunlar çıktı. Yurtdışına burs alarak geldim, çalıştım okulu iyi bir dereceyle tamamladım
Çalıştığım yerde 6 aydır görmediğim ırkçılık kalmadı. İstifa ettim, yine iş arayacağım.
Emeklerimin boşa gitmesinden öyle bıktım ki.. Ne emeğe ne çabaya inancım kalmadı..
İnsana tek lazım olan şey şans, gerisi boş..
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Benim şansım sezgilerim yaşadıklarımdan dersler almak ve en son işte dün dedim ki abi faturayı ödememiştir yazayım birde kontrol edeyim içime doğdu ödemiştir belki de dedim ödemiş gördüm üstüne mesaj ödedim kontrol et diye sezdim bunların olacağını önceden çünkü abimle de duygusal bağ var zaten sezerim dediklerini bazen yok sipariş gelecek yok şu isticek falan ne demek istiyorum evet kötü şeyler yaşadım oldu ki bana bir şey olsaydı ben evliydim küçük yaşta kuzenim beni kullanırdı ya da ilk komşumun oğlu Allah izin vermedi dedi evet ilkini yaşayacaksın travma yaşayacaksın yine göstercem çok tehlikeli bir şey diyor uzak duracaksın ve boşuna bunlar olmadı o dizideki durum olmasın diye herşeyin olmamalı demiş sonra arkadaşın belası tam seni bulmasın diye taşınmadınız? denmedi sonra ikinci travma orada kurtardım hep sende kurtuldun? demek istiyor ki ben seni o duruma düşürmücem sadece ders almanı istiyorum travma yaşayacaksın sınav edecem baya sene sonra ve sınav oldum sezdim tuzağı bu kez tam kurtuldum sonra arkadaşını bir kere gösterdim çünkü o tuzağın bir parçası ona dikkat diye baya sene sonra yine denedi sezdim tuzağı kurtuldum sonra turdaki durum bak bunlar boşuna başına gelmedi bu olay başına gelmesin diye okul hayatın bitti o gözlerini aç biraz kendini düşün istedi bana çok şükür et ben hiç birşeyi boşuna yaşatmadım hepsi seni kurtarmak içindi kötülüklerden sorgulama artık herşeyi anla
Irkçılık mı?
Evet, İskoçyada..
Hem de bildiğin gibi değil..
İskoçyada yerel halkın olduğu bir bölgede çalışıyorum 6 aydır..
Çok fazla sorun yaşadım ve en sonunda bırakma kararı aldım
Çok geçmil olsun 😞
Geçmiyor inan..
Verdiğim bütün emekler boşa gidiyor sürekli
O kadar işe başvurdum, bir firmadan kabul almak üzereydim, işim olmadı
O kadar daraldım ki.. Artık bana açılacak bir kapı olduğuna da inanmıyorum
Ne iş yapıyorsun acaba?
Tedarik zinciri ve lojistik yönetimi
Anladım. Umarım bir çıkış yolu bulursun
Çok çok yoruldum artık..
2 yıl var önümde, ama ne enerjim ne takatim kaldı
En zor anlarda bana dua çok yardımcı oldu. Çok inancın yoksa olumlama ve meditasyon dene
Şöyle söyleyeyim.. Çok dualar ettim, çok yollar denedim
Ama emeklerim zayi olunca, hiçbirşeye inancım kalmadı
Yurt dışında yaşamak çok daha zor olmalı tabii…
Emeğin zayi olunca, değil yurtdışında yaşamak, sadece yaşamak bile zor
Öyle tabii be
Çok yorgunum, bedenen değil ama mental olarak bitik durumdayım
Umarım toplarsın
Battı balık yan gider.