Hayatta çok şanssızım?

arkadaşlar merhaba hayatım boyunca çok şanssız birisi oldum ve hala da öyleyim , arkadaş olarak çok fazla şerefsiz insanlar tanıdım fakat her insan onu dış görünüşüyle çok iyi birisi diyerek onu yücelttirler ben ise hiçbir zaman kötü fikirler içinde olmadım , her zaman o kötü düşünceli pis insanların ırzına göz diken kişi herke4s tarafından seviliyordu ben ise bu zamana kadar kimsenin ne ırzına göz diktim ne de hakkını yedim fakat insanlar ise bana her zaman hakaret etti aşağıladı diğer konum ise şu çok şanssızım her zaman eziliyorum istesem bir yumrukla amel defterini kapatabileceğim insanlar bana hakaret ediyor gram tipi olmayan kezbanlar bana suç atıyorlar ve ne zaman ekmeğime bir reçel veyahut çikolata sürsem ekmeğimin hep reçelli olan tarafı düşüyor demek istediğim hayatım boyunca çok şanssız oldum ve her zaman insanlar tarafından kötü birisi olarak görüldüm fakat hiçbir zaman öyle birisi değildim insanlar neden böyle ve neden iyi insanları dışlıyorlar da kötü insanları seviyorlar hiç anlamıyorum bu kadar yetmez daha çok konuşmak istiyorum fakat ne yazık ki sığacağını sanmıyorum lütfen bana yardımcı olun.
Hayatta çok şanssızım?