Çok şanssızım neden böyle?

Ailem zor bela dişinden tırnağından artırıp okuttu sağ olsunlar, Allah yukarıda çok sakin iyi niyetli bir insanımdır zorluklar içinden geldiğim için onun verdiği bir ağırbaşlılık hali var, mezun oldum üniversiteden staj yeri bulmakta bile çok zorlandım. Herkes kendi tanıdığını staja alıyordu küçük il olduğundan, torpil işleri en üst seviyede. Staj bitti iş bulmakta zorlandım özel üniversitede babasının 300 bin TL siyle okuyanlar yine o babasının zengin çevresi sayesinde hemen iş buldu/kurdu. Ben öylece kalakaldım psikolojim bozuldu bunları göre göre sonra iş buldum kötü şartlarda olmasına rağmen kabul ettim hiçlikten iyidir diye. 3 kuruş için yemediğim baskı, söz kalmadı, ezdikçe ezdi işveren kişi. Kendimi aşırı değersiz hissetmeye başladım bu olanlar yüzünden dedim en azından kamuya gireyim şimdi hem agir şartlarda özel sektörde ise gidiyorum artan vakitte ders çalışıyorum kamuya girebilmek için. Tüm gün çalışmayla geçiyor fiziki artı zihinsel çalışma. Hiçbir beklentim kalmadi hayattan, çalış didin, hiçbir özel harcama yapma, artırdığınla kitap al ailene destek ol derken hayatsiz kaldım. Kendimi çok kötü hissediyorum.
Çok şanssızım neden böyle?