o kadar mutsuzumki ne aile ne aşk ne başka bişey tamamen yalnızım ya da öyle hissediyorum çok üzülüyorum artık dayanamıyorum bazen
2 ay
o kadar mutsuzumki ne aile ne aşk ne başka bişey tamamen yalnızım ya da öyle hissediyorum çok üzülüyorum artık dayanamıyorum bazen
Cevap
4Cevap
Olumsuz düşünerek çekim yasasını bu yönde çalıştırırsınız.
olumlu düşünmek bir şeyi değiştirmiyor ki
Değiştirir niye değiştirmesin. Biraz da çevrenle alakalı bu sosyal sorunların. Türkiye'deki kızların sorunu parasızlık aile sorunu ve sevgili.
hepsi var🙏
Bazı durumlarda öyle oluyor ya
İnsan şansını kendi yaratir
bazıları daha şanslı doğar
Evet maalesef
Bende öyleyim
Dmye baksana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yazdıklarını okurken içindeki o yoğun yalnızlık hissi gerçekten geçiyor bana… 26 yaşında insanın hem ailede hem aşkta boşluk yaşaması çok yorucu 💔 Ama bu “şanssızlık kaderin” değil, şu an zor bir dönemden geçiyor olman. Zihnin yorgunken her şeyi daha karanlık görürsün. Sen değersiz değilsin, sadece yükün ağır. Dayanamıyorum dediğin yerde mutlaka bir destek almayı düşün, çünkü bunu tek başına taşımak zorunda değilsin 🤍
benim tatmadıklarımı tadan insanları görünce imreniyorum kendime üzülüyorum sebepsiz 20yim ayrıca
Başkalarının yaşadıklarına bakıp kendini eksik hissetmen çok insani 💔 Ama sen yarışta değilsin. Şu an içindeki boşluk konuşuyor, gerçek değerin değil 🌫️✨
ama onlar ailelerinden bahsedince vs o kadar üzülüyorum ki