Bu hayattaki en büyük şanssızlığın ve en büyük şansın ne oldu?

Bu hayattaki en büyük şansınız ve en büyük şanssızlığınız neydi? Şanssızlığım, Sene 2017 EÜAŞ ta taşeron bilgi işlem uzmanı olarak çalışırken herkese kadro müjdesi verildiğinde toplu fesihle hepimizi işten atmış olmaları.

En büyük şansım @simgee_yuuna sensin. İyiki varsın iyi ki tanışmışız. Koskoca 2 mevsim geçirdik tanıştığımızdan bu yana. En güzel anılarımı ilk defa senle edindim. Bu hayatta buluşmaya hazır hissettiğim, elini tutmaya hazır hissettiğim, birlikte yemek yiyip aynı masaya oturduğum, güldüğüm eğlendiğim ilk insan sendin. Bir çok ilkimi seninle yaşadım. İlk defa çarpışan arabalardan gondola, el ele yürümekten kitap okumaya kadar bir çok ilkimi seninle yaşayabildiğim için çok şanslıyım. Sen çok özelsin. Bende çok özelim. Biz çok özeliz seni çok seviyorum minik tavşanım dünya güzelim iyi ki varsın ve dipnot, tanıştığımzdan bu yana geçen hayatıma girmenden bu zamana kadar sevgim bir çığ gibi büyüyor her gün biraz daha fazla.
Yasaklı şanssızlık kelimeleri;

Doğmak

Yaşamak

Varolmak

Kadın olmak

Erkek olmak

Güncellemeler
+1 yıl
Dipnot sevgiliyiz 🥰 o yüzden lütfen sevgilimisiniz diye sormasanız acaba hani soruya katılsanız 😅😅😅