Rüzgar, gibidir sanş.. Esebildiği iki yön vardır.. İyi ve kötü.. Birbirini gece ve gündüz gibi takip ediyorlar.. En azından bende bu şekilde gelişiyor diyebilirim.. İyi dönemleri hissettiğim zaman hayallerim için daha çok çalışıyor iken, kötü döngüye girdiğimde kabuğuma çekilip rüzgarın dönmesini bekliyorum.. Zamanla şunu öğrendim ki bir şey olmıycaksa olmuyor.. Çünkü bazen şanssızlığımız, bizim en büyük şansımız oluyor.. 🐞🐞🐞🐞🐞🐞#54srp
Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
Biz insanlar bir çok konuda sabırsız davranırız ve bir şeylerin bir an önce istediğimiz doğrultuda ilerlemesini isteriz.. Yaşadıklarımdan yola çıkarak şunu söyleyebilirim ki, bazen bir şeyler gerçekleşmedi diye üzülürüz ama ilerleyen zamanlarda bu üzüldüğümüz şey için şükreder hale gelebiliriz.. Bu her durumda böyle olacak diye bir şey yok elbette ama bazen bu hiç sekmez.. Keyifli geceler..
"Dert devaya davettir" sevdiğim bir laf. Dert nerden geliyorsa, devasa onun içindedir. Kişiye gelen musibetin, ona özel olarak seçilmiş olduğuna inanıyorum ben. Ondaki potansiyele göre geliyor. Onu iyileştirmeye ya da çok başka bir noktaya taşımaya. Onunla yüzleşebiliyorsak bizi iyileştirir. Yüzleşemiyorsak ta tekrar tekrar gelmeye devam eder. Benim içinse, kaçtığım zamanlar bir döngüye girdiğimi ama yüzleşmeye cesaretimiz olduğu zamanlar, beni başka bir noktsya getirdiğini kendim gördüm. O yüzden şansa inanmam ama beni getirisi bu oldu.