İnsanlara iyi gelen kişi mi misiniz veya üzen uzaklaştıran birisi mi?

#αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg🫶
İnsanlara iyi gelen kişi mi misiniz veya üzen uzaklaştıran birisi mi?

#αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg🫶
Ben hayatına girdiğim herkese güzel dokunuşlar yapmış biriyim. Sadece dost ve akrabalardan bahsetmiyorum. Yanımda çalışan işçiden stajyer çocuklara kadar böyle.
Az önce bir telefon geldi. Yıllar önce meslek lisesi öğrencisiyken yanımda staj yapan bir çocuk arıyor. Abi senin sayende çok şey öğrendim, şimdi mühendisliği bitirmek üzereyim. Müsaitsen ziyaretine gelmek istiyorum dedi.
Şanslı ya da talihsiz demek zor olur kişi birini tanıdıkça anlar şanslı ya da dahil kilo olup olmadığını şimdi ben kendimi övsem de kendimi aşağılasam da bir şey değişmez karşıdaki kişinin düşüncesi önemli mesela sen beni az çok tanıyorsun daha önce fenomen olmadan önce konuşmuştuk gerçi en sonunda engellemiştin ama 😂
Yok tabii ki uzatacak bir şey yok zaten uzatacak konu da yok açıkçası sadece bir yanlış anlaşılma oldu aramızda hatta sen bana fenomenlik için falan mesaj atmıştın konuşmuştuk
Beni bulan kişi şanslıdır elbette.. çünkü ben aşık olduğum sevdiğim kadın için her şeyi yapmaya hazırım.. aynı şekilde ona zamanımı sevgimi emeğimi veririm.. aynısı arkadaşlar dostlar için de geçerlidir kimseyi yarı yolda bırakmam hiç bir şekilde.. ama anı şekilde seven değer vereni bulmaksa zordur
Cevap
20Cevap
Yazık beni bulana cenneti benim sayemde alacak jsjsjs
Adaletli ve değer bilen bir insan olduğum için en başta ben bana gelenin kıymetini ikrar ederim, ona nasıl davranmam gerektiğini anlarım. Öncelikle ben elimdekinin, kâlbimdekinin, hayatımdakinin kıymetini anlarım, ardından ben de o kişinin ya talihi olurum ya da başına bel@ olurum bu tamamen muhatabımın bana olan sevgisi ve muamelesi ile ilgili 😃💛✨
Di mi bence de 😃💛
Bence kimse kendine kötü demez… eğer gerçekten beni tanımayı başarabilen biriyse ve bana değer verdiyse o zaman en şanslı kişidir çünkü bende onu bi o kadar üstlerde taşırım
Ben iyi geliyorum. ondan dolayı şanslı karşı taraf.😊
Duygusal ve romantik esprili bi kişiliğim var benle olanın canı sıkılmaz. Değer bilen ve değer veren biriyim.
😉
Herkeste aynı etkiyi bırakmam.. İyi geldiğim kişi, seçilmiş kişi olarak tanımlayabilir kendini..
Güzel göz ile bakarsin, gafil derler, şaşkin derler. Helal dersin, haram eder. Mushab bin Umeyr, gibi teblig edersin sevdani. Begenmez, modern dünya'ya biat eder, sonra Rab'e. Etme dersin, kader der..
Narsist değilim ama öveceğim kendimi 😅 beni alan yaşıyor yaşıyor 🤣
😃 öv tabii ne güzel. Aklıma bi şarkı vardı o geldi. Mustafa Sandal'ın jest oldu şarkısı vardı ya;
Kız seni alan yaşadı
Dertlerini de boşadı
Mest oldu
Vallahi jest oldu, ooh 🥳 sana gelsin bu şarkı 😃
Cuk diye oturdu 🥰teşekkür ederim
Rica ederim 🌸
Çok şanslı biri olduğunu sanmıyorum ama talihsizlik de değilim. Şansı tamamen benim umduğu kişi olup olmamam. Beni bulduysa da kendimi şanslı hissederim umduğum gibi olursa.
Beni bulan kişi şanslı.. ama bazı kişiler değerimi bilmediği için şansızlar sınıfına dahil oluyorlar.
Bu tamamen onun davranışına bağlıdır. Kimi için ödül kimi için cezayız. Seçim hep karşı tarafın
Beni bilmem ama onu bulan çok şanslı. Şansının farkında değil. Öyle güzel bir hazineye sahip ki farkında değil bunun.
Uzaktan bakıp yutkunarak geçse de benim hayatım, onunla mutlu olsun diye çok dua ediyorum.
Seninle neden olmayacağını düşündün? Bir insan hakkında bu kadar içten tasvir yapabilen birisi kendini ondan mahrum bırakmamalı.
Anlayana cenneti anlamayana cehennemi yaşatırım.
Şanslı olduğunu düşünüyorum o da şanslı olduğunu düşünüyor
Şanslıdır ama o şansı iyi değerlendirebilecek bir akla, ruha sahip değilse boş.
Kıymetimi bilen şanslı üzen başına geleceklerden korksun Allah'a havale ☺️
İyi geliyorum ama hak etmiyorlar. Enerjimi sömürüyorlar.
İyi anlaşırsak kesinlikle şanslıdır ama anlamazsak tanıştığımız güne lanet edebilir.
Kriterlerini karşılayacak biriysem şanslı biridir tabiki de.
Şanslıdır, değer veririm severim , kıymetimi anlarsa çok şanslıdır.
Beni bulan çok şanslıdır. Ama kendini sevdirebilirse sevdiremezse geçmişler olsun diyorum.
Ben Allahın bir lutfuyum🙄 oda öyle 🙄
Kesinlikle öylesin😚
Valla sırf cici bebe aldım diye arkadaşım yol boyu soylenmisti seni alanın başı yandi seni bitek ben çekerim vsvsvavavsv saknsksjskjssjk
Bunu o kişilere sormak lazım. Ama genelde iyi gelirim insanlara, mutlu olsunlar isterim. Gülerse güler, ağlarsa ağlarım.
Beni bulan şanslıdır. Kıymetimi daha sonra anlar
Dost ise şanslı düşman ise şanssız demek isterdim 🤣Ama umursamazım ikisi durum için de
Kişiye göre değişir, işlemeyi bilmeyen kömürle elması ayırt edebilir mi mesela
Beni bulan şanslı taraf oluyor da ben talihsiz olan tarafım
Çok nasiplidir beni bulan o derece 😀😀
Bir daha denk gelemeyeceği bir ihtimalim 😶
Yo gerçekler kırmızı karı jskjsj
Hiç sevgilim olmadı olsaydı çok şanslı olurdu asır tutumlu biriyim
sanslinin en şanslisidir ama bulan yok
Aslında şanslı olan benim. İyi biriyim çünkü.
Başının tatlı bir belası olur...
En şanslı insandır
iyi gelenlerdenım galiba ya
Bilmiyorum ki 😂
Öldü diyelim o zaman 😂
Şanslı. Oturup şükür namazı kılmalı 🥰
Benim gibi Hint kumaşını bulmuş şanslı tabi
İyi gelen kişiyim, şanslıdır bence
Şanslı değildir
Sansli olabilecegini düsünüyorum
Bilmiyorum. Ama her halde her ikisi de
Ne aradigina bagli degisir.