Hayatta hiçbir şeye sahip olamamak?

Arkadaşlar merhaba. 19 yaşındayım biraz dertleşmek istiyorum. 2. kez üniversite sınavına girdim birkaç gün sonra açıklanacak, kazandığımı düşünüyorum yani kesinlikle gideceğim bu güzel bir haber ama sorun bu değil. Arkadaşlarım benden 1 yaş küçük mesela ama motoru var veya elinde malum markanın son model telefonu var, çocukların gözü o kadar açık ki bir işten çıktığı anda birkaç saat sonra iş bulabiliyor, tatile gidiyorlar beni çağırmıyorlar gitmem zaten de mesela 3 senedir falan yazları ben de çalışıyordum fakat aldığım günlük yola yemeğe gidiyordu para biriktiremedim, bu yaz iş bile bulamadım ben anlamıyorum nasıl motor falan alıyorsunuz ben niye alamıyorum ben ders çalışırken onlar işte çalıştı ama kıskanıyorum şu an motorum olsa evde durmazdım kızlarla falan gezebilirdim inanın sokakta bir kız görünce utanıyorum kendimden biriyle tanışsam hiçbir şeye sahip değilim kıza ne diyeceğim onu geçtim iş olmadığı için kafeye de götüremeyebilirim bu yüzden hiçbir kızla asla konuşmam ha tipim ve boyum da iyi değil zaten o ayrı bir konu erkeklerle ise daha fazla aldıkları şeyleri duymamak için iletişimi kestim konuşmak istemiyorum aşırı moralim bozuluyor hayata 10-0 geriden başlamış gibi hissediyorum tüm gün evdeyim iş aradım yok YKS'den sonra Japonca öğrenmeye başladım ama aklımda sürekli bir işte çalışmalısın diye bir ses var ben küçükken 18 yaşındakilerin altında iyi kötü bir araba oluyordu ben de öyle olacağını sanmıştım ekonomi kötü evet şartlar değişti ama basit bir motor alamıyorsam ben nasıl erkeğim aslında motoru sevdiğim için değil hiç hoşlanmam sadece X kişisi alıyorsa ben niye alamıyorum.

Hayatta hiçbir şeye sahip olamamak?