Küçükken sanayide çalıştım kovuldum anket doldurdum paramı vermediler garsonluk yaptım ezilmek zoruma gitti askerlik denedim kilo yetmedi fabrikaya girdim sözleşme bitti çıkardılar şimdi yalnız yaşıyorum bir kızı sevdim o da şehir değiştirdi 2 senedir beraberdik.
yine yalnızım yine perişanım doğalgaz kesildi su kesildi işsizim yarın burger kinge başlayacağım , bir boka sap olamadım belki de babam haklıdır benden hiçbir şey olmaz , sizce de öyle mi?
yine yalnızım yine perişanım doğalgaz kesildi su kesildi işsizim yarın burger kinge başlayacağım , bir boka sap olamadım belki de babam haklıdır benden hiçbir şey olmaz , sizce de öyle mi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Aga ayniyim bende hicbir sey olamadim evde odadan odaya gidiyorum delirmek uzereyim sonumuz hayrolsun
Bu nasıl hayat be kardeşim hayatın nasıl anlatsana biraz
Aga co kotu cok derdim var param yok okuyorum dandik bi bolumu fakat gelecegim yok cok umutsuzum her sey para olmus hende cok para suruniyorum dogdugumdan beri zaten mutlu olamadim surundum bazi insanlar cenneti bazilari cehennemi yasamaya gelmis bizimde kaderimiz bu 🚬
Tek misin nerde yaşıyorsun
Ailemle yasiyorum ama bi gram hizur yok bazen imkanim olsa yalniz yerde yasasam diyorum
Daha yaşın genç toparlarsin, bu kadar karamsar olma
Yaşım genç olsa ne olur ki zaman kötüye gidiyor
Bir şeyler öğrenebilecegin yaştasın hala. Sanayide gez, çırak alan var mı diye, omjn dışında lektrikçi tesisatçı olur.
Kuaför olur.
Zanaat öğren.
Asgari ücretle zanaat mı öğreneyim elektrik su kira doğalgaz bunları kim ödeyecek? Hayt acı
Seninde yuzun gulecek zamani var
Bu laflar artık komik geliyor şu yaştan sonra gülse ne gülmese ne , gençliğimin en güzel yılları sefaletle çileyle geçiyor zenginler çok zengin fakirler çok fakir dua dua diyorlar anca hiçbir yere varamazsın dua ederek.
hiçbir zaman umutsuz olma
Öyle diyorsun da herşeyimi kaybettim yiyecek ekmeğim bile yok ve kız arkadaşım hiçbirşeye yardımcı olmuyor anca ağlıyor sızlıyor ne yapıcam bilmiyorum millet polis oluyor bir yolunu buluyor biz yerimizde sayıyıyoruz hala.
Okul?
Açıktan pc programcılığı okuyorum
yaşamak bazen en zor şey oluyor
Çok güzel dedin kral, bazen o kadar çaresiz hissediyorum ki ölmeyi düşünüyorum
aynısı her günüm aynı geçiyor artık kimsem yok ölü yalnızlığı var