Merhaba iyi geceler.
Buraya içimi dökmek için yazıyorum.
Ben 25 yaşında biriyim ve daha okuduğum bölümü bitiremedim. üniversiteye 1 sene geç yazıldım ama sorun bu değil. Sorun üniyi bitirememiş olmam.
Hayatım boyunca yetersiz biriydim. Burada yetersizlikten kastım kayda değer elle tutulur bir başarımın yetkinliğimin olmaması.
Küçüklükten beri zorbalardan korkak onlarla mücadele edebilicek gücü kendinde bulamayan ve kötü insanların manipülasyonları nedeni ile çok zor bir hayat yaşamış biriyim. Örnek vermek gerekirse bunlar arasında aynı evde kaldığım çocuklardan zorbalık görmek. Arkadaşım dediğim kişi tarafından bile isteye kullanıldığımı farketmem. Belanın beni heryerde bulması.(Bu durumu tamamen zayıflığıma bağlıyorum.)
Gerçek şu ki fiziksel olarak oldukça zayıf ve aynı zamankakibar bir yapım var. Güçsüzüm yani. Bu durum benim dışardaki pozisyonuma hal ve hareketlerime yanısyor ve insanlar tarafından önemsenmeyen veya kullanılmak istenen biri oluyorum. Mesela onca insan varken beni gasp etmeye falan çalıştılar. Hani bir söz vardır eğik başın celladı çoktur diye. Bu da o misal.
Akademik olarakta rezalet durumdayım. Hani seneye 7. senem ve hala alamadığım dersim var. üniversitede biliyorsunuz 7 yıl azami süredir. İşin kötü tarafı ben tembel olduğum için kötü not almıyorum. Tek nedeni kanka olmam. Herkesten çok çalışıp zar zor iyi notlar alan biriyim. Mesela akademik kariyer hayali kurardım o hayalden vazgeçtim.
Bununla beraber kızlarla da aram iyi değil. Hani hiç konuşmuyor değilim ama sevgilim yok. olmadı hiç. Genelde pek umursanmam yani öyle insanların arayıp sorduğu biri değilim telefonum 1 ay açmasam kimse aramaz.
Yani ne aşkta ne kızlarda ne parada ne kariyerde ne derslerde ne fiziksel olarak hiçbirşeyde yeteneğim yok.
Artık umudumda yok sadece içimi dökmek istedim.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer