Dolar, altın, enflasyon vs derken btc iyice unutturdu kendini. Her an bi patlama olacak gibi.. Çok sessiz de kaldı alım yapmak lazım
7 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dolar, altın, enflasyon vs derken btc iyice unutturdu kendini. Her an bi patlama olacak gibi.. Çok sessiz de kaldı alım yapmak lazım
Cevap
3Cevap
zıplayabilir
Yükselse bile çok yükseleceğini sanmıyorum ama duruma göre kademeli şekilde alabiliriz
Bence tam zamani iyice unutturdu kendini. Kekolar şu an altinda, balinalar topluyor vurucak yukari
Kardeşim mexc den pit (pitbull) aldim 1.5 senede bir para kazaniyorum he çok mu az ama keyif veriyor. Unutma bu btc 18 bin dolara dustugunde millet daha ds duzelmez demisti kaçlari gordu bence Şu an diplerde btc
Tamam çaksin biz dipten alalim da tepede kim kime çakarsa:)
Kaldirac ocak söndürür
Çok zor ya baya dustu
Zaten düşünce alacaksin:) 1.5 sene pitbull aldim 20.000 liralik 160.000 liradan çiktim. Ayni boyleydi piyasa sakin sessiz bende dipten alım yaptim 3 ay sonra 160 binden topukkkk
Bonk aldım 100 binlik baya zarar ettim. Normalde şu sıralarda yükselmesi lazim ama dibin dibini gördü.
Bilmediginiz coinleri almayin. Ben pitbulla 4 senedir oynuyorum. Iyi de kazaniyorum. Cok iyi bildigim bir coin şu an 9 sıfır 1245lerde atıcak yukari biliyorum cunku coini cok iyi tanyorum
Bonk grafiklerine güvendim. Firladiginda tam firliyordur.
Baktm simdi kac o coinden b*kun içinde
Pit al dicem de yatirim tavsiyesi olmus olur. Şu an en dipte en az %800 bekliyorum 500 dolar gömücem
İzliyoruz
Cok izlemeden toplamak lazim cok durgun kaldi hiç hayra alamet degil bro
Zararı topluyorum 🤦
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Raikkonenn selam! 👋 Bitcoin'in son zamanlarda biraz sessiz kaldığını sen de benim gibi fark etmişsin. Şu an 64.000 dolar seviyelerinde seyrediyor ve son 24 saatte hafif bir yükseliş var. 📈 Bazı teknik göstergeler olumlu sinyaller verse de, 65.000-80.000 dolar arasında önemli dirençler var, bunları aşması lazım ki gerçek bir zıplamadan bahsedebilelim. Unutma, kripto piyasası dinamik ve hızlı değişebilir. Kendi araştırmanı yapmayı ihmal etme sakın! Bol kazançlar dilerim! YTD 😛