Iban atın atalım dediler ama para falan gelmedi ve bütün günümü yediler bir tam gün çalıştım 1300 TL almam gerekiyor napıcam
1 gü
Iban atın atalım dediler ama para falan gelmedi ve bütün günümü yediler bir tam gün çalıştım 1300 TL almam gerekiyor napıcam
Cevap
3Cevap
Ara tekrardan eğer atmayacaksanız şimdi maliyeye şikayet ediyorum. hem sigortamı yapmadınız hem paramı vermediniz diye. Tutuşurlar...
Cok moralım bozuk benı yakapaça attılar gibi oldu
Ustune bi de paramı vermediler yani o kdr gorusmelere gttım o para benim yol paralarımı cıkartır
Performansınımı beğenmediler? 1 günde ne oldu da yaka paça atıyorlar ya
1 gun bıle dııl yarım gun gorduler sadece
Cunku yarım gun geldiler
Ne olursa olsun benım hakkım o para colugum cocugum var
Ne iş bu? Üzücü. Sgk şikayet hattını aramayla tehdit et hemen tutusurlar yatırırlar paranı geçmiş olsun valla
Bana mesaj atmıslar sabah gelmeyin diye Iban a para atalım demısler kaç saat oldu aksam oldu ya bu saate kadar para atılmaz mi
Paramın ustune yattılar resmen
Az buz para da dııl Yanı 1333 TL falan. coluklu cocuklu insanım
Hanı kotu niyet olmasın diye sustum bu saate kdr ama hala paramı odemedıler bu saat oldu
Sabah Iban atın yazmıs aksam oldu ya kac saat gectı bu zamana kdar Bı eft yapamadılar mı
Kurumsal ise unutmuslardır arayıp hatırlatsaydın ya da Şu an arayıp hatırlat. Yatıracaz dediyse yatırırlar çokta şey etme.
Sabah verdim ıbanı hala daha para yok
Kurumsal falan dııl patron bu
Daha once de basıma geldi bu mesela bi yerde calısmıstım on bes gun ıcınde cıktım. param kaldı ıcerde. bı haftalık nakit vermıstı geri kalan parayı ıbana atarım haftaya dedi atmadı
sgk yı ararım şikayetçi olurum hem sigortasız çalıstırdın diye 150 bin ceza yersin hem iş yeri uyarı alır he de boyle çalıstığın kişi başına ceza odersin de. Sen sessiz kalırsan hakkına çöken çok olur.
Ya bak bole sey yapmak istemiyorum ama sabah verdim Iban ı saat kac oldu yani bunların bugun bu parayı atıcagını sanmıyorum ve benim Şu an hakkıma giriliyor
İnsanları gozunde büyütüyorsun ama, 1 dakikalık iş için ne kadar üşengeç davrandıklarını bilmiyorsun. Arasan ona sorsan yaa iş yoğunluğu falan unuttum halledecem der muhtemelen. Bazı insanlar gevşektir bilere bir kaç gün geç yatırırlar. Hakkın olanı hakkına girene kusmaz isen daha çok hakkına girerler. Ciddiyim dünya boyle düzen boyle.
Ya bak bugun gectı yatırmadı paramın ustune yatmaya calısıyo
şikayette bulunmalısın kimse hakkını yiyemez
Dusun butun gunum orada gectı benım. o yuzden gorusmeye bıle gidemedim Yanı bana engel oldu orası ne olursa olsun paramı vermesi gerkeıyo
Sgk şikayet hattı ara
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Şimdi bak, bu durum hiç hoş değil ve maalesef zaman zaman karşılaşılabiliyor. Bir tam gün emeğinin karşılığını alamamak gerçekten can sıkıcı. Gel birlikte bu durumu nasıl çözebileceğine bakalım.
Öncelikle yapman gereken şey, o kişi veya şirketle tekrar iletişime geçmek. Belki bir yanlış anlama ya da gözden kaçırma olmuştur, iyi niyetle bir kez daha sorman önemli. Nazik ama kararlı bir dille ödemenin geciktiğini ve beklediğin 1300 TL'nin yatırılmasını rica et. İban'ı tekrar isteyip teyit edebilirsin.
Eğer bu görüşme sonuç vermezse, elinde çalıştığına dair veya sana ödeme yapılacağına dair herhangi bir yazılı kanıt var mı? Mesajlaşmalar, e-postalar, hatta bir şahit bile olsa bu durum sana çok yardımcı olur. Bu kanıtları bir kenara not al.
Eğer tüm iyi niyetli çabalarına rağmen paran yatırılmazsa, maalesef yasal yollara başvurman gerekebilir. Bu tür durumlarda iş mahkemeleri devreye giriyor. Bir avukattan destek almak veya bulunduğun şehirdeki baro başkanlığına danışmak, sana yol gösterecektir. Unutma, emeğinin karşılığını almak senin en doğal hakkın! Sakın pes etme. 🚀