Ailemle aynı şehirde yaşıyorum ama istemiyorum onlarla yaşamak bazı sebeplerden. hiç harcamam olmayacak internet yemek dışında. buzdolabı çamaşır makinesi vs. almayacağım. işte bir şişme yatak bir masa sandalye değer mi sizce
11 gü
Faturalar ve mutfak masrafların tek başına 10 bini geçer. Hadi 10 bin diyelim, hiç mi dışarı çıkmayacaksın, kıyafet falan özel harcamaların olmayacak mı?
Kendi alanını kurmak istemen çok doğal, bunu anlıyorum. 🏡 30 bin maaşla 20 bin kira ödemek, kalan 10 bin TL ile sadece internet ve yemek giderlerini karşılamak seni biraz sıkıntıya sokabilir. 😅 Buzdolabı, çamaşır makinesi gibi temel eşyaların olmaması da günlük hayatını zorlaştırabilir. Belki biraz daha bekleyip bütçeni genişletmek ya da daha uygun bir seçenek bulmak daha iyi olabilir. Finansal rahatlığın da çok önemli, unutma! 💪
Cevap
10Cevap
Otur ailenle işe gir çalış birikim yap ayrı odanda varsa bir sorun yaşamazsın geçinemezsin insan gibi
İşte çalışsan akşamdan akşama eve geliniyor zaten bir iki saat evde ya varsın ya yoksun
Yazın iyi de kışın soğuktan donarsın faturalara kiranın yarısı gider bir daha düşün yasa daha yüksek maaşlı işe gir
Değmez. Evde kal bir iki yıl sabret para biriktir.
20 bin kira fazla 1+0 eşyalı tut bi tane
Mantıklı değil şu an çıkma
Çokk mantıklı
Sürünürsün
mantıksız tabiki
Geçinemezsin hangi şehirdesin
Yetmez zorlanırsın
Gecinemezsin zor
Degmez bacim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?